Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, dostałam PW. Jeszcze nic nie wiem.

Robi ktoś Roksi Cafeanimal? Może dzięki temu miałaby szansę dostac się do Metra? Przyjechali ludzie, oglądali psy, bardzo się im Roksi podobała, ale żadnego wziąć nie chcieli.

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania102 napisał(a):
Nikt nadal do mnie nie pisał, nie dzwonił. A do Ciebie Jaaga?

Jeśli na mnie są ogloszenia, to nie było ani jednego telefonu.

Posted

Savahno, dasz rade ją ogłosić jeszcze? Jej adopcja jest najpilniejsza dla mnie, bo to domowy pies. Może zmienić zdjęcie dawane jako pierwsze?
Pamiętasz jak szybko był efekt przy Barym, jak była zmasowana akcja ogłoszeniowa? On też był dla koneserów.
Ogłaszajcie prosze na małopolskie. Ila tez ma jechać do domu z Krakowa. Tam jest jeszcze najwiekszy odzew.

Posted

Linssi jak możesz to proszę o allegro.
Ja tez codziennie robie jakieś ogłoszenie, zamówiłam pakiecik.
Savahna widziałam dziś Twoje ogłoszenia- Dziękuję:loveu:

Posted

Bardzo Wam dziękuję za to ogłaszanie Roksi :kiss_2:.

Czy za kilka dni moge się do was uśmiechnąć o ogłoszenia dla Fila:modla:? Ocelot zajęta jest wyłapywaniem stada żyjącego na dworcu, więc nawet nie mam sumienia Jej przypominac o ogłoszeniach. Na dokładkę przyjechały do niej dzieci z rodziny i już ma totalny młyn.

Posted

Ogłosiłam Roksi na lokalnych śląskich portalach, Jaaga daj mi treść Fila - mogę mu zrobić kilka ogłoszeń jutro w pracy, bo tu szybko internet działa:)

Posted

Dzieki. Najpierw musze mu zrobić jakies lepsze zdjęcia, bo te pierwsze to zamazane i byle jakie. U nas koszmarna pogoda, bez przerwy leje. Dlatego chciałam za kilka dni.

Posted

Dzwoniła jakaś kobieta o Roksi ale stwierdziła, ze Roksi za duża. Mieszka gdzieś pod Katowicami i szuka małego psa. Powiedziałam, żeby zadzwoniła do Ciebie Jaaga, bo może jakiś Twój tymczasowicz by jej pasował. Wrażenie raczej drażliwe na mnie zrobiła ale może zapewniłaby psu dobre życie.

Posted

Drażliwe to mało powiedziane. Mnie wku....a :angryy:.

Powiedziała, ze szuka psa średniej wielkości, zaproponowałam Roksi, bo nie wiedziałam, ze do Ciebie dzwoniła. Roksi jest za duża :stupid:. Wg niej średnie sa psy 5-7 kg. Ponarzekała, że nie ma z czego wybierać w internecie :crazyeye:. Zaproponowałam, żeby udała się do schroniska, to wśród 150 psów wybierze jakiego na pewno. Odpowiedziała, że wczoraj była w dwóch (czyli ok. 300 psów) i żadnego dla siebie nie znalazła.
Uswiadomiłam kobietę, ze średni to pies ok. 15-18 kg i zapytałam, jakie wg niej sa psy 30-40 kg, skoro średnie ważą 5 kg. Zostałam poinformowana, że to sa olbrzymy.

No więc mam Oskara onka olbrzyma, Sarę olbrzymkę i Ginę labradorkę olbrzymiego mutanta:diabloti:.

Posted

Dzięki Linssi, a tak nawiasem to jak się robi allegro na kilka województw, ja nie wiem nawet czy wystawiam na jakieś konkretnie. Wstawiam link do mojego, napisz proszę co powinnam wiedzieć.(tam gdzie lokalizacja?)
http://allegro.pl/roksi-7-miesieczna-suczka-mix-sznaucer-do-adopcji-i1707997812.html

Jaaga ja z nią chwilę rozmawiałam, ale głupie babsko!W 2 schroniskach nie wybrać psa...może to dobrze dla psa.

Posted

Ania, wystarczy, że w lokalizacji wpiszesz inne miasto i wojewodztwo. Najprosciej robi sie to przez opcje "wystaw podobna aukcje" czy jakos tak. wtedy zmieniasz tylko te dwie rzeczy. dzieki temu blyskawicznie mozna wystawic kilka aukcji :)

link do mojej: http://allegro.pl/roksi-mloda-sunia-w-typie-sznaucera-czeka-na-dom-i1731221033.html

tylko kopiowalam opis z poprzedniej strony tego watku i widze, ze jest podane, ze Roksi ma 6 m-cy, a u Ciebie jest, ze 7. to problem? bo jak cos to moge zmienic ;)

Posted

Myslę, że nie. Ma około 7 miesięcy. Dzięki teraz będę tak robić:)
Właśnie umieściłam ala benka w awaryjnym dt na 7 dni, a za ten czas mamy problem co z nim zrobić więc jeśli przypadkiem do kogoś z Was dzwoniłby ktoś o dużego psa to ja takim dysponuję- wieczorem założe mu wątek.

Posted

Do mnie bez przerwy dzwonia o Ilę. Tylko głównie ludzie, którzy chcą, żeby pies mieszkał na zewnątrz. jesli takie warunki odpowiadają, to bedę podawac Twój telefon. Podaj mi tylko na PW numer, pod którym najczescuej jesteś.

Trzymajcie tez mocna kciuki, bo jest Pani zainteresowana Roksi do towarzystwa buldożka z lękiem separacyjnym. Chyba nikt tak, jak ona nie zajmie innego psa, więc szanse ma spore. Pani zadzwonila o sonię z mojej strony, ale szuka młodszego psa.