Jaaga Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Zuzka2, gdzie jej robisz ogłoszenia? Aniu, zrobisz to Allegro? Na wtorek jest umówiona na zabieg, wiec w przyszly piątek mogłaby spokojnie jechac do nowego domu, gdyby taki sie znalazł. Quote
Ania102 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Dziękuję za cudowne zdjęcia! Wróciłam do domu i biorę się również za ogłoszenia. Quote
Ania102 Posted July 8, 2011 Author Posted July 8, 2011 Zrobiłam Roksi allegro wyróżnione. Jaaga nie podałam nr do Ciebie, bo zjada ostatnia cyfrę w stacjonarnym. Żeby nie tylko mój figurował, podałam aagaty8. http://allegro.pl/show_item.php?item=1707997812 Quote
Zuzka2 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ja robię tablica,morusek Katowice i Kraków oraz gumtree Kraków. Quote
Ania102 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Dzwoniła do mnie Pani w sprawie Roksi, ma 3-letnie dziecko. Powiedziałam jej, że Roksi jest bardzo żywiołowa. Pani nie wie jakiego psa do końca chce, do dziecka, do królika, do bloku...Chciała Roksi zobaczyć. Jaaga czy ona dzwoniła też do Ciebie? Quote
Zuzka2 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Jak ona skacze,to współczułabym 3latkowi,bo moja suka waży 4,5kg,jest zupełnie niezrównoważona i dzieciak już nieraz ryczał z powodu "przeorania" pazurami...:razz:Z resztą nie tylko dzieciak-goście też piszczą:evil_lol: Nie poradzi sobie z 3latkiem i tak aktywnym psem,zwłaszcza w bloku.No chyba,że ma spore doświadczenie i sama jest bardzo aktywną osobą...;)Ale królikowi to współczuję:evil_lol: Quote
savahna Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 To chyba ta sama Pani dzwonila do erki o Albinke, bo tez do bloku, trzylatek i krolik...A Amber by sie nie nadawala? A tekst dla Roksi do ogloszen jest jakis? No i namiary..... Quote
Ania102 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Też pomyślałam o Amber, jak jeszcze zadzwoni to jej polecę. Tekst taki, oczywiście możesz trochę rozszerzyć. Zdjęcia stronę wcześniej. Postaram sie je przerzucić do 1-wszego postu. Roksi- 7-miesięczna suczka mix sznaucer Roksi ma 7 miesięcy, jest średniej wielkości suczką, z szorstkim włosem, bardzo przypominającą wyglądem sznaucera. Roksi jest bardzo żywiołowa, energiczna, miła, kontaktowa. Ładnie chodzi na smyczy. W domu zachowuje czystość. Jest przyzwyczajona do towarzystwa innych zwierząt. Idealny pies dla aktywnych ludzi. Roksi jest zaszczepiona, odrobaczona, wkrótce będzie miała zabieg sterylizacji. Roksi poznała co to jest bezdomność, dlatego prosimy o przemyślaną decyzję o adopcji. Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Katowicach. Zostanie przekazana do adopcji po wizycie przedadopcyjnej oraz podpisaniu umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie Roksi Ania- 535-194-226 Jagna- 32-353-31-35 e-mail: [email protected] Quote
savahna Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Tylko odnosnie tej Pani, erka niedawno napisala,ze Pani niezbyt jej sie podobala, wiec nie wiem..... Erka ma z pewnoscia doswiadczenie nie do przecenienia w tej kwestii. Zawsze jednak mozna porozmawiac.... Quote
Ania102 Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 Wiesz w rozmowie ze mną była miła ale nie traktowałam jej jakoś wyjątkowo poważnie, chciała zobaczyć Roksi, więc odesłałam ja z telefonem do Jaagi. Powiedziałam o tym, że Roksi wróciła z adopcji i, że decyzja o jej adopcji musi być bardzo poważna, że nie zagwarantuje jej, że Roksi ani jakikolwiek inny pies polubi albo nie zje jej królika. Ale wkurzają mnie tacy ludzie którzy obdzwaniają kilka osób i rozbudzają nadzieję.(chociaż ja zbyt przesiąknieta pesymizmem żeby rozbudzić) Savahno Roksi ma sterylizację we wtorek więc jak we wtorek bedziesz ogłaszać to już wpisz, że po:) Quote
malawaszka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Roxi na sznaucerowym fb http://www.facebook.com/media/set/?set=a.227728607258755.62432.106101606088123 Quote
Jaaga Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 To pewnie ta kobieta, ktora dzwoniła do Erki. Erka od razu pomyślała o Roski, ale nie wysłała jej chyba nawet własnie ze względu na brak predyspozycji. Moim zdaniem Roski nie nadaje się ani do 3-latka, ani do królika. jest zbyt aktywna i skoczna. Zresztą widać na zdjęciach po wywalonym jezyku, jak szaleje. Z charakteru to też połącznie cech sznaucerka i teriera. Po opisie Zuzki2, jest taka, jak jej sunia. Zrazi dziecko i znowu wróci z adopcji. Zaraz wyjeżdżam na wystawę, więc cały dzień nie bedzie mnie pod stacjonarnym telefonem. Quote
savahna Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Postaram się jutro pakiet dla Roksi zrobić. Ona taka trochę w typie Muszki...Tylko Muszka bardziej była sznaucerkowata. Roksi mi bardziej pod jakiegos terierka podchodzi... Na śląsk ją ogłaszać? Quote
Jaaga Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Muszka to moja była tymczasowiczka. Dzwoniła ta pani od 3-latka i króliczka. Roksi całkowicie odpada, bo to wulkan energii, a króliczek luzem kica po całym mieszkaniu. Zaproponowałam adopcję dorosłej, sprawdzonej spokojnej suczki. Ze szczeniaka nie wiadomo, jaki pies wyrosnie i znowu kolejny zostanie oddany. Roksi już jest po sterylizacji. Quote
Ania102 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 I jak się czuje? I ta Pani zainteresowała sie konkretnie jakimś innym psem? Savahna jak jeszcze nie zaczęłaś ogłoszeń to proszę na Kraków. Quote
savahna Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Jeszcze nie zaczęłam, bo jutro mam zamiar. Dobrze, będzie Kraków.Tak szczerze to najlepiej lubię tam robić, jakos większe przekonanie mam do skuteczności....;) A to właśnie Muszka była tymczasowiczka Jaagi. Quote
Ania102 Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Rzeczywiście podobna. Savahna to pamiętaj zmienić w treści, że jest po sterylizacji. Ja dziś dorobiłam tez kilka ogłoszeń, póki co cisza. Quote
savahna Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Dzięki za przypomnienie, właśnie zmieniłam.;) Edit: Robię Roksi na małopolske http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-ROKSI-mloda-aktywna-radosna-sterylizowana-suczka-mix-sznaucer-W0QQAdIdZ297509486 Quote
Jaaga Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Macie może telefon do tej pani od 3-latka i królika? Znajoma ma taką malutką super spokojną sunię i pilnie szuka jej domu. Quote
Ania102 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Jaaga wysyłam na pw, chociaz pewnosci nie mam że to ten nr to spytaj :) Tak mi sie kojarzy po datach Quote
Ania102 Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Bardzo proszę czy ktoś może zrobić jeszcze Roksi allegro? Quote
aagataa8 Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Zrobiłam Roksi kilka ogłoszeń i będę dalej robić sukcesywnie... Quote
Ania102 Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Dzięki wielkie. Widziałam wczoraj świeże ogłoszenia savahny i sama robiłam, niestety zainteresowania żadnego. Quote
Recommended Posts