Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tattoi']Zmieńcie tytuł- juz ja mu załatwię zapomnienie.
Zabije Gnoja :angryy:

Wypuściłam je wieczorem stadkiem do ogrodu, jak zwykle. 6 sztuk. Poszłam sprzątać ich "włości".
Wracam na dół po pół godzinie, wołam- wszyscy są, zmachani, zmęczeni. A tam- wszyscy- Bubu nie ma.
Ciemno było, chodzę, wołam, błagam, gwiżdżę, grożę, obiecuję różne rzeczy- od kiełbaski żelowej do obdarcia ze skóry, nocowania w ogrodzie i morbitalu rano- nic.
Zapakowałam stadko na górę- myślę- tak będzie łatwiej. Usłyszę go lepiej, jak ogród będzie pusty. I słyszę takie "stuk, stuk, stuk" i "puk, puk, puk", jakby cos o ścianę czymś miękkim waliło. Wzięłam latarkę.
Zlazłam po schodach- a to obrzydliwe zwierzę siedzi na kupie drewna do kominka, która stoi przy samej ścianie pod daszkiem przy schodach i wali ogonem w ścianę.
I jeszcze zdziwiony, że ja w pretensjach: "ale o sso chodzi? przecież siedziałem tu od początku, jak tylko zaczęłaś wołać, zawsze tu siedzę, nie pamiętasz?" :mad::diabloti::angryy:
Dialog był taki: " pamiętam parszywcu, że tu siedzisz, bo wysoko i z góry możesz patrzyć z pogardą na resztę, ale w dzień Cię widać, a w nocy nie i właśnie jestem w trakcie dostawania zawału serca, że zwiałeś którędyś! Do domu, ale już!!!"
Bubu: "No też coś. Jakżesz można?"
I z obrażoną miną poszedł na górę na swój fotel.
Za karę telewizji nie było.
:snipersm::grab::zly7:[/QUOTE]

[quote name='Tattoi']Jak Cie walnę w ten głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara, to sie nie pozbierasz.
Wiesz, co ja przeżyłam???
Małpa.
:-)[/QUOTE]

A ja znowu wyję :megagrin::megagrin::megagrin: jak głupi do sera.... ło matko... głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara... chyba się rozsypię...
"ale o sso chodzi? przecież siedziałem tu od początku, jak tylko zaczęłaś wołać, zawsze tu siedzę, nie pamiętasz?"... ludzie, przecież tego nie można czytać bez mokrych przypadków jak u Bubusia :cool2:

Ja poproszę więcej (najwyżej usłyszę o pudlowatym łbie :eviltong:)... Tattoi, czy Ty się przypadkiem z zawodem nie minęłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, co kobieto?

Posted

[quote name='Tattoi']Jak Cie walnę w ten głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara, to sie nie pozbierasz.
Wiesz, co ja przeżyłam???
Małpa.
:-)[/QUOTE]
A ja się nie boję ...i poproszę o nową bajeczkę na dobranoc, żeby tez przeżyć tez niezapomniane chwile ,zanim Morfeusz mnie utuli

Posted

popłakałam się ze śmiechu:megagrin: już sobie wyobrażam tego niewinnie machającego ogonkiem, oświetlonego latarką, Bobusia na stercie drewna:lol:

Posted

[quote name='Tattoi']fOTY BĘDĄ w niedzielę, jak Kamila przyjedzie. I umówiłyśmy się z Kasią fryzjerką na przyszły tydzień na skubanie i kąpanie.[/QUOTE]

A opowiadanie gdzie??????????????? Ja się tak nie bawię.....

Posted

[quote name='Tattoi']Nic się nie działo ciekawego DLA WAS :diabloti: , bo zimno jest u nas i siedzi na dupsku na fotelu.[/QUOTE]
Ale nas też interesuje, co u [B]CIEBIE[/B], a dupsko na fotelu siedzi cicho i karnie...:evil_lol:

Posted

[quote name='Tattoi']Nic się nie działo ciekawego DLA WAS :diabloti: , bo zimno jest u nas i siedzi na dupsku na fotelu.[/QUOTE]

A my Ci nie wierzymy, u Was zawsze jest ciekawie :) Ślę pozdrowienia i głaski (po połowie, wiadomo co dla kogo ;) )

Posted

Ale pilota oddałaś? Bo to tak troszkę nieładnie odbierać dupsku przyjemność w zimne dni...

Posted

Mam zdjęcia Bubusia, bo w niedzielę byłam w hotelu. Jak się ogarnę ze swoimi psiakami to wstawię fotki. Bubuś to kanapowiec pełną gębą. Siedział przytulony do moich pleców, a jak chciał wskoczyć mi na kolana mój hotelowicz Miko, to Bubuś mu nie pozwalał, warczał na niego! ;)

Posted

[quote name='Dogo07']Mała_czarna a który psiak jest większy ?
No i widać że Bobuś to zazdrośnik.[/QUOTE]

Bubuś jest większy od Miko. Miko to taka drobinka jest, a Bubuś masywniejszy :)

Posted

A bo tak na zdjęciach to Bobuś wygląda jak drobinka tylko taka wyższa, a Miko tak dość porządnie, ale to pewnie przez swoje puchate futerko :).

Posted

Troszkę Bubusia :)

[IMG]http://images38.fotosik.pl/752/db13a719350a25cbgen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images41.fotosik.pl/754/1aeb33a1be695531gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images37.fotosik.pl/714/7e1818727ec0b779gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://images43.fotosik.pl/760/a6f7995bb9e53161gen.jpg[/IMG]