Tattoi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jak Cie walnę w ten głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara, to sie nie pozbierasz. Wiesz, co ja przeżyłam??? Małpa. :-) Quote
delfy2000 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Tattoi']Zmieńcie tytuł- juz ja mu załatwię zapomnienie. Zabije Gnoja :angryy: Wypuściłam je wieczorem stadkiem do ogrodu, jak zwykle. 6 sztuk. Poszłam sprzątać ich "włości". Wracam na dół po pół godzinie, wołam- wszyscy są, zmachani, zmęczeni. A tam- wszyscy- Bubu nie ma. Ciemno było, chodzę, wołam, błagam, gwiżdżę, grożę, obiecuję różne rzeczy- od kiełbaski żelowej do obdarcia ze skóry, nocowania w ogrodzie i morbitalu rano- nic. Zapakowałam stadko na górę- myślę- tak będzie łatwiej. Usłyszę go lepiej, jak ogród będzie pusty. I słyszę takie "stuk, stuk, stuk" i "puk, puk, puk", jakby cos o ścianę czymś miękkim waliło. Wzięłam latarkę. Zlazłam po schodach- a to obrzydliwe zwierzę siedzi na kupie drewna do kominka, która stoi przy samej ścianie pod daszkiem przy schodach i wali ogonem w ścianę. I jeszcze zdziwiony, że ja w pretensjach: "ale o sso chodzi? przecież siedziałem tu od początku, jak tylko zaczęłaś wołać, zawsze tu siedzę, nie pamiętasz?" :mad::diabloti::angryy: Dialog był taki: " pamiętam parszywcu, że tu siedzisz, bo wysoko i z góry możesz patrzyć z pogardą na resztę, ale w dzień Cię widać, a w nocy nie i właśnie jestem w trakcie dostawania zawału serca, że zwiałeś którędyś! Do domu, ale już!!!" Bubu: "No też coś. Jakżesz można?" I z obrażoną miną poszedł na górę na swój fotel. Za karę telewizji nie było. :snipersm::grab::zly7:[/QUOTE] [quote name='Tattoi']Jak Cie walnę w ten głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara, to sie nie pozbierasz. Wiesz, co ja przeżyłam??? Małpa. :-)[/QUOTE] A ja znowu wyję :megagrin::megagrin::megagrin: jak głupi do sera.... ło matko... głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara... chyba się rozsypię... "ale o sso chodzi? przecież siedziałem tu od początku, jak tylko zaczęłaś wołać, zawsze tu siedzę, nie pamiętasz?"... ludzie, przecież tego nie można czytać bez mokrych przypadków jak u Bubusia :cool2: Ja poproszę więcej (najwyżej usłyszę o pudlowatym łbie :eviltong:)... Tattoi, czy Ty się przypadkiem z zawodem nie minęłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, co kobieto? Quote
lika1771 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Tattoi faktycznie swietnie piszesz,ale naprawde zdaje sobie sprawe ze miałas zejscie........ Quote
danka4u1 Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 [quote name='Tattoi']Jak Cie walnę w ten głupi spanielowski łeb wyglądający z awatara, to sie nie pozbierasz. Wiesz, co ja przeżyłam??? Małpa. :-)[/QUOTE] A ja się nie boję ...i poproszę o nową bajeczkę na dobranoc, żeby tez przeżyć tez niezapomniane chwile ,zanim Morfeusz mnie utuli Quote
tula Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 popłakałam się ze śmiechu:megagrin: już sobie wyobrażam tego niewinnie machającego ogonkiem, oświetlonego latarką, Bobusia na stercie drewna:lol: Quote
danka4u1 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No widzisz Tattoi, ile ludzi ma radość o poranku albo nocną porą....:evil_lol: :multi: :evil_lol: Quote
vanili Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 pliss wstawcie nowe foteczki króla Bobka :):):) Quote
danka4u1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='vanili']pliss wstawcie nowe foteczki króla Bobka :):):)[/QUOTE] I bajeczkę na dobranoc z zycia tego króla i jego poddanej Tattoi prosimy......:loveu: Quote
Tattoi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 fOTY BĘDĄ w niedzielę, jak Kamila przyjedzie. I umówiłyśmy się z Kasią fryzjerką na przyszły tydzień na skubanie i kąpanie. Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Tattoi']fOTY BĘDĄ w niedzielę, jak Kamila przyjedzie. I umówiłyśmy się z Kasią fryzjerką na przyszły tydzień na skubanie i kąpanie.[/QUOTE] A opowiadanie gdzie??????????????? Ja się tak nie bawię..... Quote
Tattoi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Nic się nie działo ciekawego DLA WAS :diabloti: , bo zimno jest u nas i siedzi na dupsku na fotelu. Quote
danka4u1 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Tattoi']Nic się nie działo ciekawego DLA WAS :diabloti: , bo zimno jest u nas i siedzi na dupsku na fotelu.[/QUOTE] Ale nas też interesuje, co u [B]CIEBIE[/B], a dupsko na fotelu siedzi cicho i karnie...:evil_lol: Quote
kameralna Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Tattoi']Nic się nie działo ciekawego DLA WAS :diabloti: , bo zimno jest u nas i siedzi na dupsku na fotelu.[/QUOTE] A my Ci nie wierzymy, u Was zawsze jest ciekawie :) Ślę pozdrowienia i głaski (po połowie, wiadomo co dla kogo ;) ) Quote
delfy2000 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Tattoi']Nic się nie działo ciekawego DLA WAS :diabloti: , bo zimno jest u nas i siedzi na dupsku na fotelu.[/QUOTE] Ale pilota oddałaś? Bo to tak troszkę nieładnie odbierać dupsku przyjemność w zimne dni... Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Ciekawe jak będzie wyglądało to skubanie Bubusia :). Quote
mala_czarna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Mam zdjęcia Bubusia, bo w niedzielę byłam w hotelu. Jak się ogarnę ze swoimi psiakami to wstawię fotki. Bubuś to kanapowiec pełną gębą. Siedział przytulony do moich pleców, a jak chciał wskoczyć mi na kolana mój hotelowicz Miko, to Bubuś mu nie pozwalał, warczał na niego! ;) Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Mała_czarna a który psiak jest większy ? No i widać że Bobuś to zazdrośnik. Quote
mala_czarna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='Dogo07']Mała_czarna a który psiak jest większy ? No i widać że Bobuś to zazdrośnik.[/QUOTE] Bubuś jest większy od Miko. Miko to taka drobinka jest, a Bubuś masywniejszy :) Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 A bo tak na zdjęciach to Bobuś wygląda jak drobinka tylko taka wyższa, a Miko tak dość porządnie, ale to pewnie przez swoje puchate futerko :). Quote
mala_czarna Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Troszkę Bubusia :) [IMG]http://images38.fotosik.pl/752/db13a719350a25cbgen.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/754/1aeb33a1be695531gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images37.fotosik.pl/714/7e1818727ec0b779gen.jpg[/IMG] [IMG]http://images43.fotosik.pl/760/a6f7995bb9e53161gen.jpg[/IMG] Quote
Onaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 To jest świetne [url]http://images38.fotosik.pl/752/db13a719350a25cbgen.jpg[/url] :lol:. Quote
lika1771 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jest wpłata od cioci: Kameralnej-10zł dziekujemy:loveu: Quote
Recommended Posts