Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja jestem ciotka od innego działania niż to, o którym piszesz, ale mam nadzieję, ze też pozyteczne, bo wyposaża Bobusia w..... posag :evil_lol:
Serca bierze się ze serca; przecież wiesz....:loveu:

• Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tattoi']Anita Happy ma rację- trzeba schronisko poinformować, bo ja muszę z kimś podpisać umowę o przechowaniu psa.
Natomiast jeśli nikt psa nie adoptuje, to schronisko może psa nie wydać, bo mnie nie zna. Przychodzi ktoś, mówi, że bierze psa na dt (nota bene- ja nie jestem dt, tylko hotel), do Józefowa, do niejakiej MP (Tattoi) i dawać psa. A hotel nie jest adopcją, tylko przechowalnią. I schronisko może psa nie dać. O tym cały czas pisze Anita.
Ja nie mam tajemnic, ani kazamatów, ale nikt nie musi wierzyć na słowo. Ja sama nie wierzę.
I dlatego proszę o wyznaczenie osoby, która tę umowę podpisze, bo nie może być tak, że przyjedzie ktoś, odda mi psa pod bramą, nie wchodząc do środka (bo się spieszy) i da mi książeczkę zdrowia.
Mowy nie ma.
A psa przywieźcie nawet, jak nie ma kompletu deklaracji- swoje juz odsiedział. Tylko- na miłość boską- porozumcie się ze schronem.[/QUOTE]

Już przekazałam informacje :).
[B]
Zresztą pisałam już wcześniej, że wszystko jest już ustalone.[/B]

Posted

Mam wiadomość od Gosi K. Przeklejam.
Witam,
Przelałam właśnie 50 zł, jestem w stanie dorzucać co miesiąc 20 -25 zł. Proszę napiszcie czy udało się nazbierać ? i co z nim ? Pozdrawiam.

Posted

[quote name='lika1771']Doszły nastepne wpłaty:
Katarzyna Agnieszka S-15zł
Kazik321-10zł
Dziekujemy bardzo[/QUOTE]

A Katarzyna Agnieszka S. to bez nicka ? To ktoś spoza dogomanii, z FB ?

Posted

[quote name='monika55']Mam wiadomość od Gosi K. Przeklejam.
Witam,
Przelałam właśnie 50 zł, jestem w stanie dorzucać co miesiąc 20 -25 zł. Proszę napiszcie czy udało się nazbierać ? i co z nim ? Pozdrawiam.[/QUOTE]

To osoba z FB ? Dziękujemy, każda deklaracja na wage złota :).

Wszystko się wyjaśni na dniach.

Posted

Dogo, czyli wszystko jeszcze toku? Najważniejsze, że jest już plan działania i jakieś perspektywy dla Bobusia :) Chłopak jeszcze nic nie wie, że ta wiosna i to lato będą dla niego piękne. I za to trzymam kciuki!

Posted

Na razie jeden, w domu strasznie mi komputer muli:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202568-Ocali%C4%87-Bobusia-od-zapomnienia.-Deklaracje-przepustk%C4%85-do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-%21%21%21-Pom%C3%B3%C5%BCcie-%21%21%21"][IMG]http://loms.pl/wij/uploads/bubu1baner_1299079715.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Wiatam u schyłku dnia; nie dało rady wcześniej, ale i w nocy można pomóc Bobusiowi..
[quote name='chi23'] ile jeszcze brakuje?[/QUOTE]

[quote name='moni12']Halo halo numeru konta nie dostałam .[/QUOTE]
Rzeczywiście ten nr jest tam, gdzie pisze Kameralna, ale szukać trzeba....

Posted

[quote name='paulinken']Na razie jeden, w domu strasznie mi komputer muli:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202568-Ocali%C4%87-Bobusia-od-zapomnienia.-Deklaracje-przepustk%C4%85-do-szcz%C4%99%C5%9Bcia-%21%21%21-Pom%C3%B3%C5%BCcie-%21%21%21"][IMG]http://loms.pl/wij/uploads/bubu1baner_1299079715.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

[quote name='chi23']Ja was tutaj cały czas podglądam, ile jeszcze brakuje?[/QUOTE]

[quote name='moni12']Halo halo numeru konta nie dostałam .[/QUOTE]

Dziękuję bardzo za banerek, paulinken :).

Zaraz podliczymy jak wyglądają finanse psiaka.

Numer konta wysyła lika1771 na pw.

Dziękuję wszystkim za wsparcie i bardzo prosze o ciepłe pozytywne myśli :) !!!