łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ile tu pięknej Torki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_0751_zps771416aa.jpg tutaj wyszła przepięknie :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_0755_zpsd640b575.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: dzisiaj w Obi jak oglądałam te roślinki to bym chyba z pół sklepu kupiła najchętniej :loveu: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Mam jeszcze kilka zdjęć Theodorka, ale to jutro ;) Dziękuję :) Ja też bym chciała pół sklepu wykupić jak gdzieś wchodzimy do ogrodniczego :) Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Aleksandra95 napisał(a):O, jaki fajny spacerek torka miała :) No, pojechaliśmy do lasu :) Nie byliśmy tam prawie rok :crazyeye: Ostatni raz była tam jak jeszcze Theoś był w brzuchu :D Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):Mam jeszcze kilka zdjęć Theodorka, ale to jutro ;) Dziękuję :) Ja też bym chciała pół sklepu wykupić jak gdzieś wchodzimy do ogrodniczego :) dlaczego dopiero jutro ??:mad::eviltong::eviltong: mnie powstrzymują ceny :diabloti: śliczną magnolię widziałam ale kosztowała 100 zł :roll: Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):No, pojechaliśmy do lasu :) Nie byliśmy tam prawie rok :crazyeye: Ostatni raz była tam jak jeszcze Theoś był w brzuchu :D trzeba odkopywać 'nowe' miejsca :) Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 dOgLoV napisał(a):dlaczego dopiero jutro ??:mad::eviltong::eviltong: mnie powstrzymują ceny :diabloti: śliczną magnolię widziałam ale kosztowała 100 zł :roll: Bo dziś była Tora :eviltong: Mnie ceny i to, że nie o każdego kwiatka miałbym czas zadbać tak, żeby był zawsze piękny :oops: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Aleksandra95 napisał(a):trzeba odkopywać 'nowe' miejsca :) Teraz jest łatwiej, bo Theoś większy ;) Wcześniej, to albo spał albo miał jeść albo już zbliżała się pora spania... :roll: A teraz jeździ w wózku na siedząco, obserwuje świat, a jakby zrobił się głodny, to mogę mu dać jogurcik, bananka itp ;) Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):Bo dziś była Tora :eviltong: Mnie ceny i to, że nie o każdego kwiatka miałbym czas zadbać tak, żeby był zawsze piękny :oops: Ja w ogóle nie umiem dbac o kwiatki ale postanowiłam sie tego nauczyć ;) a teraz ide spac bo o 5tej pobudka :roll: jutro wpadnę pooglądac Theodorka :loveu: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Wpadnij, ale nie do Theosia tylko w inny sposób :eviltong: Dobranoc :) Quote
łamAga Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):Wpadnij, ale nie do Theosia tylko w inny sposób :eviltong: Dobranoc :) chętnie :diabloti: trzymaj mocno kciuki to może się uda :eviltong: dobranoc :loveu: Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 dOgLoV napisał(a):chętnie :diabloti: trzymaj mocno kciuki to może się uda :eviltong: dobranoc :loveu: Wiesz, że trzymam bardzo mocno :) Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Aga, dzieciaka tworzysz ? :evil_lol: Żonę dla Theosia :evil_lol::loveu: Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):Żonę dla Theosia :evil_lol::loveu: hahahah :D albo chłopaka :lol: ahahaha Quote
*Magda* Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Aleksandra95 napisał(a):hahahah :D albo chłopaka :lol: ahahaha Mieszkam blisko Holandii, więc... ;) I tak go będę kochać :loveu: Quote
Aleksa. Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 magdabroy napisał(a):Mieszkam blisko Holandii, więc... ;) I tak go będę kochać :loveu: trzeba być tolerancyjnym :loveu: Quote
kalyna Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 oo ile zdjęć Tory :crazyeye: no, no nie spodziewałam się :evil_lol: Ale Tora ma umięśnione łapy :loveu: Quote
phase Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Ile zdjęęęęęć i to jakich pięknych. :loveu: Tora to naprawdę piękna psina, jest bardzo w typie Marka. :) Quote
*Magda* Posted May 13, 2013 Author Posted May 13, 2013 Aleksandra95 napisał(a):trzeba być tolerancyjnym :loveu: Oczywiście ;) kalyna napisał(a):oo ile zdjęć Tory :crazyeye: no, no nie spodziewałam się :evil_lol: Ale Tora ma umięśnione łapy :loveu: Ciesz się tym co wrzuciłam, bo nie wiem kiedy będą kolejne :eviltong: Jakoś nie zwróciłam uwagi na jej mięśnie :roll: phase napisał(a):Ile zdjęęęęęć i to jakich pięknych. :loveu: Tora to naprawdę piękna psina, jest bardzo w typie Marka. :) Dziękuję bardzo :) A tak poza tym to dzień dobry w deszczowy poniedziałek ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/album2/DSC_0737_zpsb965c667.jpg :loveu: piękną ma sylwetkę... :placz: Luna wygląda jak kościotrup w porównaniu z Torką.. Quote
Recommended Posts