Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Pijesz dużo kawy, a ona wypłukuje magnez i potas z organizmu :roll: Powinnaś łykać te suplementy ;)

magnez jakis czas brałam ale pozniej jakos przestałam brać potasu nigdy nie brałam :roll: jedyne co biore to biotyne ....i od czasu do czasu jak mi sie przypomni wapń ....

Posted

dOgLoV napisał(a):
magnez jakis czas brałam ale pozniej jakos przestałam brać potasu nigdy nie brałam :roll: jedyne co biore to biotyne ....i od czasu do czasu jak mi sie przypomni wapń ....

To czas zacząć brać regularnie ;) Potas kupisz bez problemu w aptece ;) albo możesz jeść codziennie banany, bo one zwierają dużo potasu :)

Posted

magdabroy napisał(a):
To czas zacząć brać regularnie ;) Potas kupisz bez problemu w aptece ;) albo możesz jeść codziennie banany, bo one zwierają dużo potasu :)

banany uwielbiam :loveu: :loveu::loveu::loveu:

Posted

M&S napisał(a):
Niedzielne dzień dobry :)

Dzień dobry :)

dOgLoV napisał(a):
Hejka ;)

u nas pada a u Ciebie pewnie słoneczko :lol:

Hej Aga :)

Rano padało, a teraz jest słoneczko :)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Dzień dobry Marta :)

U nas przeszedł kolejny deszcz i ponownie wyszło słońce ;)

słońca to u nas nie ma:shake:
komary nas prawie zjadły na spacerze w lesie,co za cholerstwo obrzydliwe....

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Odpukać, jeszcze mnie żaden komar w tym roku nie ugryzł :) W oknach mam pozakładane siatki, więc jestem bezpieczna :evil_lol:

ja mam dwa ukąszenia ,w parku przysiadłyśmy na kilka min i mi cholery uchlały krwi...eh czas na psikanie się Bros'em,OFFem itp...

Guest wolfheart
Posted

dOgLoV napisał(a):
a ja sobie zasadze pod oknem pas kocimiętki , podobno odstrasza komary , ale nie moge siewu w sklepach znaleźć :mad:

Pepsi i Ibri będą ćpały:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Pepsi i Ibri będą ćpały:diabloti:

Własnie mnie "Donvitow " ostrzegał że jak koty to wyczują to tak będą sie tarzały w tym aż nie zniszczą całkowicie :lol: zazwyczaj nie chodzą z tamtej strony domu to może tego nie znajdą :lol:

Posted

Magda a wiesz moze kiedy sie zrywa bez do wazonu zeby ładnie pachniał ?? wczoraj schabrowałam gałązke ale go nie czuć w ogóle , jeszcze ma takie małe te kwiatuszki , moze jeszcze za wczesnie ....

Posted

Kocimiętka działa na koty jak afrodyzjak ;)

Ja ukradłam sąsiadowi bez tydzień temu i dziś go wyrzuciłam do kosza. W ogóle mi nie pachniał :shake::(
Pamiętam jak byłam mała, to przynosiłam do domu taki ledwo rozwinięty i zawsze było go czuć w mieszkaniu :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Kocimiętka działa na koty jak afrodyzjak ;)

Ja ukradłam sąsiadowi bez tydzień temu i dziś go wyrzuciłam do kosza. W ogóle mi nie pachniał :shake::(
Pamiętam jak byłam mała, to przynosiłam do domu taki ledwo rozwinięty i zawsze było go czuć w mieszkaniu :)

wiem wiem ;)

to może przez te długie mrozy wyrósł jakis taki bezzapachowy :placz:

konwalie i bez to moje ukochane zapachy :loveu: i coś nie mogę się w tym roku nimi nacieszyć :roll: dzisiaj kupiłam zapach , takie pałeczki sie wsadza do wody i niby mają pachniec o zapachu bzu ale też nie czuję :shake: chyba ze te patyczki muszą z 24h tym nasiąkać :niewiem:
jutro pójdę na kradzież w inne miejsce , moze będzie pachniał :mad: my mamy posadzone bzy , ale jeszcze są maciupenkie ;)

Posted

Ja też uwielbiam konwalie i bez :loveu: I jeszcze piwonie :loveu:

Może ten zapach z patyczków poczujesz jak wrócisz z pracy ;) Wtedy człowiek nie jest przyzwyczajony do zapachu i lepiej wyczuwa inne zapachy ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja też uwielbiam konwalie i bez :loveu: I jeszcze piwonie :loveu:

Może ten zapach z patyczków poczujesz jak wrócisz z pracy ;) Wtedy człowiek nie jest przyzwyczajony do zapachu i lepiej wyczuwa inne zapachy ;)

piwonie nie wiem jak pachną , tzn pewnie wiem ale nie zakodowałam ;)

możliwe , Sebek mówi ze on czuje zapach , mnie od samego rana swędzi nos i mam lakki katar , moze też przez to nie czuję , mam tylko nadzieję że to nie wina tej gałązki bzu która wczoraj ukrdłam , chyba bym sie załamała jak bym była na bez uczulona ....