*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Witamy się :):)) Ja również witam :) Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a):Jak można nie chcieć iść na basen :hmmmm: Dziś powitaliśmy w buźce kolejnego ząbka :multi: Tym razem górna prawa jedynka :) Ja nie chcę,nigdy.Mnie ten chlor uczula.:eviltong: Theoś szalejesz z tymi ząbkami:p Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):Ja nie chcę,nigdy.Mnie ten chlor uczula.:eviltong: Theoś szalejesz z tymi ząbkami:p To co innego ;) Będzie miał czym gryźć mamę :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a):Te górne to już widać przez dziąsła jakiś czas ;) Więc teraz będą się sypać jeden po drugim :) Bardzo udana :) Byliśmy już na początku otwarcia, więc w basenie dla dzieci byliśmy tylko my ;) Wsadziliśmy młodego do kółka. A że woda sięgała mi prawie do kolan, to Theoś w kółku dosięgał dna stopami. No i chodził w basenie :D Był taki zadowolony, że może "sam" chodzić, że normalnie śmiałam się z niego non stop :D I tak się tym chodzeniem zmęczył, że po basenie spał ponad godzinę ;) No to Theoś miał cały basenik dla siebie :loveu: woda wyciąga energię z człowieka , pewnie sama bym spała jak dziecko :diabloti: Quote
phase Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a): Byłaś? :shake: Malowałam kaloryfer. :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a): Będzie miał czym gryźć mamę :evil_lol: mały wampirek:p Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 phase napisał(a)::shake: Malowałam kaloryfer. :diabloti: To sobie zajęcie na niedzielę znalazłaś :roll: Aga, rozmawiałam dziś ze szwagierką ;) Jest zachwycona Rzymem :loveu: Quote
Kaaasia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0181_zps3b0ae26f.jpg :loveu: Część mojej rodziny jak by zobaczyła to zdjecie to by na zawał zeszła :evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Kaaasia napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0181_zps3b0ae26f.jpg :loveu: Część mojej rodziny jak by zobaczyła to zdjecie to by na zawał zeszła :evil_lol: A to czemu? Przecież to tylko buziak :diabloti: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a): Aga, rozmawiałam dziś ze szwagierką ;) Jest zachwycona Rzymem :loveu: musiałaś nie ?? musiałaś ?? :placz::2gunfire: Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):musiałaś nie ?? musiałaś ?? :placz::2gunfire: Musiałam :evil_lol: Będziesz miała kolejny powód, żeby się zmobilizować i tam pojechać ;) Quote
Kaaasia Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a):A to czemu? Przecież to tylko buziak :diabloti: Ze śmierdzącym psem :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Kaaasia napisał(a):Ze śmierdzącym psem :diabloti: Teraz jak jest na barf'ie, to z pyska nie wali jej aż tak bardzo ;) Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a): Aga, rozmawiałam dziś ze szwagierką ;) Jest zachwycona Rzymem :loveu: znęcasz się nad nami...jak ja bym chciała do Rzymu:placz: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a):Musiałam :evil_lol: Będziesz miała kolejny powód, żeby się zmobilizować i tam pojechać ;) ale tu nie o mobilizację chodzi tylko o kase :roll: niekonczący sie remont pochłania wszystko :roll: Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 marta.k9080 napisał(a):znęcasz się nad nami...jak ja bym chciała do Rzymu:placz: Angi napisał(a):a ja nie. Ja chcę na Litwę. :placz: To jedźcie :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ale tu nie o mobilizację chodzi tylko o kase :roll: niekonczący sie remont pochłania wszystko :roll: Ja też mam remont od 3 lat i wiem, że nie warto siedzieć w czterech ścianach i ładować kasy tylko w dom :shake: Trzeba też zrobić coś dla siebie ;) Quote
angineuuka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Nie wiem czy pojadę, bo będziemy mieli w tym roku remoncik w domu. A wyjazd na Liwtę nie jest taki tani :lol: Quote
łamAga Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a): Ja też mam remont od 3 lat i wiem, że nie warto siedzieć w czterech ścianach i ładować kasy tylko w dom :shake: Trzeba też zrobić coś dla siebie ;) Tylko że Wy mieszkacie sami i decydujecie sami , moja tesciowa myśli nieco inaczej i jak mam jechac a pozniej przez pare lat wysłuchiwac ze za to było by to czy tamto to ja dziękuje , postoję .... Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 dOgLoV napisał(a):Tylko że Wy mieszkacie sami i decydujecie sami , moja tesciowa myśli nieco inaczej i jak mam jechac a pozniej przez pare lat wysłuchiwac ze za to było by to czy tamto to ja dziękuje , postoję .... Ale od życia coś Wam się należy ;) Teraz remont, potem dzieci, a potem już będziecie starzy :diabloti: Quote
Ty$ka Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0206_zps2e2733b7.jpg nawet nie waż się robić mi fotek :diabloti: :lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Lumpek ,coś sceptycznie nastawiony do focenia...:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 24, 2013 Author Posted March 24, 2013 Ty$ka napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0206_zps2e2733b7.jpg nawet nie waż się robić mi fotek :diabloti: :lol: marta.k9080 napisał(a):Lumpek ,coś sceptycznie nastawiony do focenia...:diabloti: Chciał na kolanka :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 magdabroy napisał(a):Chciał na kolanka :loveu: no widzisz,kotecek chce na kolanka ,a Ty go dręczysz foceniem:shake: Quote
Recommended Posts