łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie pracowali oboje ;) Ale mama szyła buty i robiła to w domu ;) Miała maszynę i pamiętam, że raz w tygodniu szłyśmy z mamą odwieść to co uszyła i zabierała następną "porcję" na kolejny tydzień :) To jeszcze lepsza opcja ;) foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: to lubię :loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):To jeszcze lepsza opcja ;) foteczki :loveu::loveu::loveu::loveu: to lubię :loveu::loveu: Chyba najlepsza z możliwych ;) A Ty jesteś naprawdę leń :mad: Coś ostatnio tylko: "foteczki", "ale ładne" itp. i nic więcej :eviltong: Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Chyba najlepsza z możliwych ;) A Ty jesteś naprawdę leń :mad: Coś ostatnio tylko: "foteczki", "ale ładne" itp. i nic więcej :eviltong: dokładnie ;) nioooooo lyń niesamowity jestem ale nie moja wina ze wszystkie fotki mi sie podobią i za dużo cytowania bym miała :loveu: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a): nioooooo lyń niesamowity jestem ale nie moja wina ze wszystkie fotki mi sie podobią i za dużo cytowania bym miała :loveu: Nie wierzę Ci :eviltong: Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Nie wierzę Ci :eviltong: musisz :mad: głowa mnie juz przestaje boleć to moze zaraz nie i leń opuści :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):musisz :mad: głowa mnie juz przestaje boleć to moze zaraz nie i leń opuści :eviltong: Jedyne co muszę, to umrzeć :eviltong: Zobaczymy ;) Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Jedyne co muszę, to umrzeć :eviltong: Zobaczymy ;) no to smutne ale prawdziwe , ale poczekaj jeszcze trochę :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Kurde...to chyba i ja muszę więcej uczucia i poezji włożyć w komentowanie foteczek:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):no to smutne ale prawdziwe , ale poczekaj jeszcze trochę :eviltong: Jeszcze się na tamten świat nie spieszę ;) marta.k9080 napisał(a):Kurde...to chyba i ja muszę więcej uczucia i poezji włożyć w komentowanie foteczek:diabloti: Byłoby miło ;) Ale Aga nie ma u mnie taryfy ulgowej, dlatego ją męczę :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Byłoby miło ;) Ale Aga nie ma u mnie taryfy ulgowej, dlatego ją męczę :diabloti: wierszem pisać będę...:evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 marta.k9080 napisał(a):wierszem pisać będę...:evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly: Trzymam Cię za słowo :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Trzymam Cię za słowo :evil_lol: Ja też :evil_lol: Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a): Ale Aga nie ma u mnie taryfy ulgowej, dlatego ją męczę :diabloti: obiecuje poprawę :cool1: marta.k9080 napisał(a):wierszem pisać będę...:evil_lol::B-fly::B-fly::B-fly: to i ja Cię trzymam za slowo :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):obiecuje poprawę :cool1: to i ja Cię trzymam za slowo :diabloti: Obiecanki macanki, a głupiemu staje :eviltong: No to teraz Marta ma przesrane :diabloti: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dobrej nocy Madziu :) Buziaczki dla Teosia :loveu: i wymiziaj futerka :loveu: Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='magdabroy']Obiecanki macanki, a głupiemu staje :eviltong: No to teraz Marta ma przesrane :diabloti: :roflt::roflt::roflt::roflt:dobre :diabloti: pewnie siedzi i juz pisze wiersze :diabloti: [quote name='magdabroy']Dobranoc laseczki ;) dobranoc :loveu: Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Madziu :) Buziaczki dla Teosia :loveu: i wymiziaj futerka :loveu: najmocniej te Bogdana :diabloti: musiałam :eviltong: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 dOgLoV napisał(a):najmocniej te Bogdana :diabloti: musiałam :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 OMG ale masz świetny bannerek :lol: zwierzaki wyjątkowo urocze :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 dOgLoV napisał(a):najmocniej te Bogdana :diabloti: musiałam :eviltong: A jesteś pewna, że ma :razz: agaciaaa napisał(a):OMG ale masz świetny bannerek :lol: zwierzaki wyjątkowo urocze :diabloti: Dziękuję :p Quote
Guest wolfheart Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Jesteście okropne....:shake: Magda biega niczym dzika Z tatą w domu Theoś fika Tora wszędzie gubi kłaki Lumpek leży na tapczanie i ma w doopce całe to zamieszanie. Moje Drogie Niedowiarki,napisałam wierszyk ładnie zamiast je*nąc jakiś z googla nie opisze tego żaden,sama piszę tę poezję bo na Dogo patologia:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 marta.k9080 napisał(a):Jesteście okropne....:shake: Magda biega niczym dzika Z tatą w domu Theoś fika Tora wszędzie gubi kłaki Lumpek leży na tapczanie i ma w doopce całe to zamieszanie. Moje Drogie Niedowiarki,napisałam wierszyk ładnie zamiast je*nąc jakiś z googla nie opisze tego żaden,sama piszę tę poezję bo na Dogo patologia:diabloti: Ślicznie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 magdabroy napisał(a):Ślicznie :loveu: nie,ale musiałam coś skrobnąć :p:diabloti: Quote
Recommended Posts