Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
Niby jestem pewna, ale to tylko pies ;) 100% pewności jak się zachowa nigdy mieć nie będę ;) Chciałam ją sprawdzić co będzie jak nie będzie nikogo w pobliżu ;)

Nie broni :shake: Raz tylko zaatakował psa, który wsadził łeb do wózka :evil_lol: Ale jakieś 2 tygodnie temu suka sąsiadów zrobiła to samo i Tora nie zareagowała :p

To widocznie Torka jest ideałem z tego co piszesz :)
To tylko i aż Twój pies :)
Chyba nie masz się o co martwić nawet zostawiając ją samą z Teosiem na tydzień :evil_lol: no może jedynie o mieszkanie, że Ci zrobią kilka imprez i lekko "zabrudzą" :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
To widocznie Torka jest ideałem z tego co piszesz :)
To tylko i aż Twój pies :)
Chyba nie masz się o co martwić nawet zostawiając ją samą z Teosiem na tydzień :evil_lol: no może jedynie o mieszkanie, że Ci zrobią kilka imprez i lekko "zabrudzą" :evil_lol:

Do ideału jej daleko :roll: ale jest naprawdę cudownym psem :loveu:
Lekko zabrudzą :crazyeye: Miałabym sajgon w domu :evil_lol:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ale się Ciebie humor trzyma od wczoraj :eviltong: Świnia nad świniami :diabloti:

Pożyjemy-zobaczymy ;)

to przez pracę , tam to dopiero się nasłucham świństw :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
to przez pracę , tam to dopiero się nasłucham świństw :eviltong:

Ty się pracą nie tłumacz :mad: Pewnie to Ty tam siejesz zgorszenie wśród współpracowników :evil_lol::eviltong:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ty się pracą nie tłumacz :mad: Pewnie to Ty tam siejesz zgorszenie wśród współpracowników :evil_lol::eviltong:

no weź,rozpusta musi być...:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Do ideału jej daleko :roll: ale jest naprawdę cudownym psem :loveu:
Lekko zabrudzą :crazyeye: Miałabym sajgon w domu :evil_lol:

Raz się żyje :evil_lol: Czego się nie robi dla Tych co się kocha :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ok, ja znikam spać, bo jutro znowu mnie Theoś obudzi o 6 rano :roll:

Dobranoc i do jutra ;)

Ja też robię hop do wyra za chwilę.
Kolorowych:p

Posted

magdabroy napisał(a):

Może źle zrobiłam, ale kilka razy zostawiłam Theosia i Torę samych w pokoju ;) Obserwowałam ich za futryny i nawet jak mnie nie było, to Tora znosiła wszystko cierpliwie ;) Nie było warczenia, podgryzania itp. :multi: Theoś ją "maltretował", a ona mu na to pozwalała :)

No to Teoś to już członek stada :multi:
Jedynie co to mogłaby ostrzegawczo zareagować, ale faktycznie gdyby zrobił jej krzywdę.. choć i to niekoniecznie ;)

Ale fotki psio-dziecie wymiatają :loveu:
Jak Teoś dorośnie to tak z Tora będą maszerować :loveu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PN-MjUC4f9k

swoją drogą ja wierzę, że psy wyczuwają nastawienie spotykanych. Tym bardziej jak to są psy :)

Noo to jakie Tora ma wady? jestem baaaardzo ciekawa ;)

Posted

Dzięki dziewczyny :) Spałam nawet dobrze, ale o 5:50 Theoś stwierdził, że pora wstawać :mad:
Czekam aż zmienimy czas na letni, to wszystko się przesunie o godzinę :multi:

kalyna napisał(a):
No to Teoś to już członek stada :multi:
Jedynie co to mogłaby ostrzegawczo zareagować, ale faktycznie gdyby zrobił jej krzywdę.. choć i to niekoniecznie ;)

Ale fotki psio-dziecie wymiatają :loveu:
Jak Teoś dorośnie to tak z Tora będą maszerować :loveu:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=PN-MjUC4f9k

swoją drogą ja wierzę, że psy wyczuwają nastawienie spotykanych. Tym bardziej jak to są psy :)

Noo to jakie Tora ma wady? jestem baaaardzo ciekawa ;)

No nie mogło być inaczej ;) Tora musiała zaakceptować, że Theoś należy dostada ;) Pytanie tylko czy go traktuje jak tego niżej rangą od siebie czy jest nad nią :hmmmm:

Ja filmiku w Niemczech nie mogę obejrzeć :(

Jakie Tora ma wady? Obgryza ścianę w kuchni, koci drapak :mad:
Są momenty, że jest głucha na komendy :roll: Tylko ja, w przeciwieństwie do Bogdana jej nie odpuszczam i musi zrobić co jej każę :D
No i czasem jest upierdliwa z tą swoją piłką :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):

Może źle zrobiłam, ale kilka razy zostawiłam Theosia i Torę samych w pokoju ;) Obserwowałam ich za futryny i nawet jak mnie nie było, to Tora znosiła wszystko cierpliwie ;) Nie było warczenia, podgryzania itp. :multi: Theoś ją "maltretował", a ona mu na to pozwalała :)

Brawo Torcik!

Hejka. :)

Uwielbiam oglądać ich wspólne zdjęcia, coś pięknego! http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_0050_zps025988f3.jpg

Posted

magdabroy napisał(a):

Jakie Tora ma wady? Obgryza ścianę w kuchni, koci drapak :mad:
Są momenty, że jest głucha na komendy :roll: Tylko ja, w przeciwieństwie do Bogdana jej nie odpuszczam i musi zrobić co jej każę :D
No i czasem jest upierdliwa z tą swoją piłką :diabloti:

to nie są wady :eviltong:
Nie jest agresywna, ani dominacyjna, nie sieje zniszczeń z piekła rodem, nie jest wyprana z popędów, kocha kontakt w przewodnikiem i współpracę, jest posłuszna, nie jest terytorialna..

ehh czemu Ty widzisz szklankę do połowy pustą?

Posted

phase napisał(a):
Cwaniara. :eviltong::eviltong:

A czemu nie masz tego super banerku?

:eviltong:

Nie wiem czemu zniknął :( Zaraz wstawię na nowo ;)

unikatowydiament napisał(a):
ohhhhhh,lova,lova:loveu:
dwa śliczne aniołeczki:)

:loveu:

kalyna napisał(a):
to nie są wady :eviltong:
Nie jest agresywna, ani dominacyjna, nie sieje zniszczeń z piekła rodem, nie jest wyprana z popędów, kocha kontakt w przewodnikiem i współpracę, jest posłuszna, nie jest terytorialna..

ehh czemu Ty widzisz szklankę do połowy pustą?

Zapomniałam dodać, że jak Lumpek zacznie wychodzić na dwór, to będzie żarła jego kooopy :roll: I będzie kopała doły w podwórku :mad:

Bo szklanka nie jest do połowy pełna :eviltong:

dOgLoV napisał(a):
Hejka piątkowo :lol:

Hejka :)

marta.k9080 napisał(a):
dobry wieczór;)

Cześć Marta :)