*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a)::evil_lol: ja też nie wyglądałam jak sportowiec przy moich przysiadach... Trzeba się zmobilizować i nie odpuszczać ;) dOgLoV napisał(a):hehehheehehe mi na sama myśl sie podnieśc nie chce :eviltong: ide se zrobic śniadanie , wykapac sie i do was wróce , jak sie nie utopie hehe:eviltong: Bo Ty jesteś leń :eviltong: Wracaj, wracaj :) Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a):Trzeba się zmobilizować i nie odpuszczać ;) kilka dni i będzie ok:lol:(mam nadzieję) chyba skapcaniałam....:shake: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):kilka dni i będzie ok:lol:(mam nadzieję) chyba skapcaniałam....:shake: Ciekawe jakby te nasze treningi wyglądały, jakbyśmy ćwiczyły razem ;) Pewnie byśmy się z siebie śmiały tak, że brzuszki już by nie były potrzebne :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a):Ciekawe jakby te nasze treningi wyglądały, jakbyśmy ćwiczyły razem ;) Pewnie byśmy się z siebie śmiały tak, że brzuszki już by nie były potrzebne :evil_lol: zapewne:diabloti: albo byśmy się nawzajem motywowały "no co Ty 1000.brzuszka nie dasz rady!!?" i kopa w doopę:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='marta.k9080']zapewne:diabloti: albo byśmy się nawzajem motywowały "no co Ty 1000.brzuszka nie dasz rady!!?" i kopa w doopę:diabloti: 1000, czyś Ty oszalała :crazyeye: Ledwo zrobiła 20, [SIZE=1]o ile to co zrobiłam, można było nazwać brzuszkami :evil_lol::oops: Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='magdabroy']1000, czyś Ty oszalała :crazyeye: Ledwo zrobiła 20, [SIZE=1]o ile to co zrobiłam, można było nazwać brzuszkami :evil_lol::oops: 100 zrobiłam kiedyś,a potem padłam na pół żywa:megagrin::megagrin: bywam niczym komandos przy ćwiczeniach,Luna coś o tym wie:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):100 zrobiłam kiedyś,a potem padłam na pół żywa:megagrin::megagrin: bywam niczym komandos przy ćwiczeniach,Luna coś o tym wie:diabloti: Ty jesteś masochistką :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a):Ty jesteś masochistką :evil_lol: i lubię to:diabloti: sadyzm też,ostatnio kazałam Lunie zap***dalac z górki i pod górę,jak wróciłyśmy o 10.00 tak do 16.00 psa nie miałam,padła. Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='marta.k9080']i lubię to:diabloti: sadyzm też,ostatnio kazałam Lunie zap***dalac z górki i pod górę,jak wróciłyśmy o 10.00 tak do 16.00 psa nie miałam,padła. :diabloti: Właśnie brat mi wysłał 3 zdjęcia Lilliany :loveu: A więc niespodzianka !!! Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):ale fajna dziewczynka:p Ona jest cuuuuuuuuuuuuudna :loveu: Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a): Bo Ty jesteś leń :eviltong: Wracaj, wracaj :) I to jaki :diabloti: wróciłam , kupiłam sobie w avonie maseczkę różaną , ale mam gładką papę :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: jakie piękne te zdjęcia :loveu: śliczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 dOgLoV napisał(a):I to jaki :diabloti: wróciłam , kupiłam sobie w avonie maseczkę różaną , ale mam gładką papę :diabloti: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: jakie piękne te zdjęcia :loveu: śliczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu: Dziś gładka, a jutro wróci do "normy" :eviltong: Dziękuję w imieniu brata :) Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a):Dziś gładka, a jutro wróci do "normy" :eviltong: Dziękuję w imieniu brata :) pewnie tak ale co tam , teraz mam radochę :diabloti: cos mało Ci tych zdjęć wysłał :eviltong: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 dOgLoV napisał(a): cos mało Ci tych zdjęć wysłał :eviltong: Cała ta moja familia wydziela mi zdjęcia :mad: Ja im wysyłam co tydzień kilka/kilkanaście zdjęć Theosia, a oni mi 2-3 zdjęcia co kilka miesięcy :mad::( Quote
Guest wolfheart Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a):Cała ta moja familia wydziela mi zdjęcia :mad: Ja im wysyłam co tydzień kilka/kilkanaście zdjęć Theosia, a oni mi 2-3 zdjęcia co kilka miesięcy :mad::( zaszantażuj ich ,że ograniczysz Theosiowe fotki :diabloti: Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 marta.k9080 napisał(a):zaszantażuj ich ,że ograniczysz Theosiowe fotki :diabloti: Nie wiem czy to pomoże :shake: Quote
łamAga Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 magdabroy napisał(a):Cała ta moja familia wydziela mi zdjęcia :mad: Ja im wysyłam co tydzień kilka/kilkanaście zdjęć Theosia, a oni mi 2-3 zdjęcia co kilka miesięcy :mad::( niedobrzy :-( Quote
*Magda* Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 dOgLoV napisał(a):niedobrzy :-( Szkoda słów :roll: Quote
*Magda* Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Kuźwa, photobucket zmienił mi wygląd na nowy :angryy: Ktoś wie jak wrócić do starego? :oops: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 magdabroy napisał(a):Kuźwa, photobucket zmienił mi wygląd na nowy :angryy: Ktoś wie jak wrócić do starego? :oops: doberek nie używam photobucket,nie mam pojęcia...:shake: Ale super bannerek masz:diabloti: szczególnie Torencja jest przeurocza :diabloti: Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 śliczna Dziewczynka z Lilianny:loveu: super banerek:) Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 a ja nawet nie wiem czy mam nowy wygląd czy stary :niewiem: hejka ;) Quote
łamAga Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nie masz facebooka to wkleję ci tutaj ;) Syn - Tato, czy mogę zadać Ci pytanie? Tata: Tak jasne, co się stało? Syn: Tato, ile ty zarabiasz na godzinę? Tata: (zdziwiony) To nie twoja sprawa. Dlaczego pytasz o takie rzeczy? Syn: Chcę tylko wiedzieć. Proszę powiedz mi, ile zarabiasz na godzinę? Tata: Jeśli musisz wiedzieć, zarabiam 100 dolarów. Syn: Ojjjj (zasmucony). Tato, a czy mógłbyś pożyczyć mi 50 dolarów? Ojciec bardzo się wściekł. Tata: Pytasz tylko dlatego żeby pożyczyć pieniądze na głupią zabawkę czy inne bzdury? Proszę odmaszerować prosto do swojego pokoju. Kładąc się spać pomyśl o tym, dlaczego jesteś taki samolubny. Ja muszę ciężko pracować każdego dnia, a Ty zachowujesz się dziecinnie. Chłopiec cicho poszedł do swojego pokoju i zamknął drzwi. Mężczyzna usiadł i stawał się jeszcze bardziej zły myśląc o pytaniu zadanym przez małego chłopca. Jak on śmie zadawać takie pytania tylko po to żeby dostać trochę pieniędzy – pytał siebie tata. Po około godzinie jednak się uspokoił i zaczął się zastanawiać: Może było coś, co naprawdę potrzebuje, aby kupić za 50 dolarów i że on faktycznie nie prosi o pieniądze zbyt często. Mężczyzna podszedł do drzwi pokoju chłopca i otworzył je. Tata: "Śpisz, synu?" Syn: "Nie tato, nie śpię". Tata: "Przemyślałem to i może byłem zbyt ostry dla Ciebie wcześniej. Miałem kilka ciężkich dni i wyładowałem swoją złość na Tobie. Oto 50 dolarów o które prosiłeś..." Chłopiec podniósł głowę, uśmiechając się. Syn: "Och, dziękuję tatusiu!" Następnie, sięgając pod poduszkę wyciągnął kilka pogniecionych banknotów. Mężczyzna zobaczył, że chłopak miał już sporo pieniędzy i znów się zezłościł. Chłopiec zaczął powoli liczyć swoje pieniądze, a potem spojrzał na ojca. Tata: "Dlaczego chciałeś mieć więcej pieniędzy, jeśli już tyle uzbierałeś?" Syn: "Ponieważ nie miałem tyle ile było mi potrzebne, ale teraz już mam. "Tato, teraz mam 100 dolarów. Mogę kupić godzinę Twojego czasu? Proszę wrócić jutro szybciej do domu. Chciałbym się z Tobą pobawić ." Quote
Aleksa. Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 podobną historyjkę czytałam na fb tylko z mamą i córką ;) i chodziło o 10 zł ;) Quote
Recommended Posts