Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
:evil_lol: ja też nie wyglądałam jak sportowiec przy moich przysiadach...

Trzeba się zmobilizować i nie odpuszczać ;)

dOgLoV napisał(a):
hehehheehehe mi na sama myśl sie podnieśc nie chce :eviltong: ide se zrobic śniadanie , wykapac sie i do was wróce , jak sie nie utopie hehe:eviltong:

Bo Ty jesteś leń :eviltong:
Wracaj, wracaj :)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Trzeba się zmobilizować i nie odpuszczać ;)

kilka dni i będzie ok:lol:(mam nadzieję) chyba skapcaniałam....:shake:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
kilka dni i będzie ok:lol:(mam nadzieję) chyba skapcaniałam....:shake:

Ciekawe jakby te nasze treningi wyglądały, jakbyśmy ćwiczyły razem ;) Pewnie byśmy się z siebie śmiały tak, że brzuszki już by nie były potrzebne :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ciekawe jakby te nasze treningi wyglądały, jakbyśmy ćwiczyły razem ;) Pewnie byśmy się z siebie śmiały tak, że brzuszki już by nie były potrzebne :evil_lol:

zapewne:diabloti: albo byśmy się nawzajem motywowały "no co Ty 1000.brzuszka nie dasz rady!!?" i kopa w doopę:diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']zapewne:diabloti: albo byśmy się nawzajem motywowały "no co Ty 1000.brzuszka nie dasz rady!!?" i kopa w doopę:diabloti:

1000, czyś Ty oszalała :crazyeye: Ledwo zrobiła 20, [SIZE=1]o ile to co zrobiłam, można było nazwać brzuszkami :evil_lol::oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']1000, czyś Ty oszalała :crazyeye: Ledwo zrobiła 20, [SIZE=1]o ile to co zrobiłam, można było nazwać brzuszkami :evil_lol::oops:

100 zrobiłam kiedyś,a potem padłam na pół żywa:megagrin::megagrin: bywam niczym komandos przy ćwiczeniach,Luna coś o tym wie:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
100 zrobiłam kiedyś,a potem padłam na pół żywa:megagrin::megagrin: bywam niczym komandos przy ćwiczeniach,Luna coś o tym wie:diabloti:

Ty jesteś masochistką :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Ty jesteś masochistką :evil_lol:

i lubię to:diabloti:
sadyzm też,ostatnio kazałam Lunie zap***dalac z górki i pod górę,jak wróciłyśmy o 10.00 tak do 16.00 psa nie miałam,padła.

Posted

[quote name='marta.k9080']i lubię to:diabloti:
sadyzm też,ostatnio kazałam Lunie zap***dalac z górki i pod górę,jak wróciłyśmy o 10.00 tak do 16.00 psa nie miałam,padła.

:diabloti:

Właśnie brat mi wysłał 3 zdjęcia Lilliany :loveu:

A więc niespodzianka !!!

Posted

magdabroy napisał(a):

Bo Ty jesteś leń :eviltong:
Wracaj, wracaj :)

I to jaki :diabloti:

wróciłam , kupiłam sobie w avonie maseczkę różaną , ale mam gładką papę :diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:

jakie piękne te zdjęcia :loveu:

śliczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
I to jaki :diabloti:

wróciłam , kupiłam sobie w avonie maseczkę różaną , ale mam gładką papę :diabloti:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye:

jakie piękne te zdjęcia :loveu:

śliczna dziewczynka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Dziś gładka, a jutro wróci do "normy" :eviltong:

Dziękuję w imieniu brata :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Dziś gładka, a jutro wróci do "normy" :eviltong:

Dziękuję w imieniu brata :)

pewnie tak ale co tam , teraz mam radochę :diabloti:

cos mało Ci tych zdjęć wysłał :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):

cos mało Ci tych zdjęć wysłał :eviltong:

Cała ta moja familia wydziela mi zdjęcia :mad: Ja im wysyłam co tydzień kilka/kilkanaście zdjęć Theosia, a oni mi 2-3 zdjęcia co kilka miesięcy :mad::(

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Cała ta moja familia wydziela mi zdjęcia :mad: Ja im wysyłam co tydzień kilka/kilkanaście zdjęć Theosia, a oni mi 2-3 zdjęcia co kilka miesięcy :mad::(

zaszantażuj ich ,że ograniczysz Theosiowe fotki :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):

niedobrzy :-(

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Kuźwa, photobucket zmienił mi wygląd na nowy :angryy: Ktoś wie jak wrócić do starego? :oops:

doberek
nie używam photobucket,nie mam pojęcia...:shake:
Ale super bannerek masz:diabloti: szczególnie Torencja jest przeurocza :diabloti:

Posted

Nie masz facebooka to wkleję ci tutaj ;)

Syn - Tato, czy mogę zadać Ci pytanie?
Tata: Tak jasne, co się stało?
Syn: Tato, ile ty zarabiasz na godzinę?
Tata: (zdziwiony) To nie twoja sprawa. Dlaczego pytasz o takie rzeczy?
Syn: Chcę tylko wiedzieć. Proszę powiedz mi, ile zarabiasz na godzinę?
Tata: Jeśli musisz wiedzieć, zarabiam 100 dolarów.
Syn: Ojjjj (zasmucony). Tato, a czy mógłbyś pożyczyć mi 50 dolarów?
Ojciec bardzo się wściekł.
Tata: Pytasz tylko dlatego żeby pożyczyć pieniądze na głupią zabawkę czy inne bzdury? Proszę odmaszerować prosto do swojego pokoju. Kładąc się spać pomyśl o tym, dlaczego jesteś taki samolubny. Ja muszę ciężko pracować każdego dnia, a Ty zachowujesz się dziecinnie.

Chłopiec cicho poszedł do swojego pokoju i zamknął drzwi.
Mężczyzna usiadł i stawał się jeszcze bardziej zły myśląc o pytaniu zadanym przez małego chłopca. Jak on śmie zadawać takie pytania tylko po to żeby dostać trochę pieniędzy – pytał siebie tata.
Po około godzinie jednak się uspokoił i zaczął się zastanawiać:
Może było coś, co naprawdę potrzebuje, aby kupić za 50 dolarów i że on faktycznie nie prosi o pieniądze zbyt często. Mężczyzna podszedł do drzwi pokoju chłopca i otworzył je.

Tata: "Śpisz, synu?"

Syn: "Nie tato, nie śpię".
Tata: "Przemyślałem to i może byłem zbyt ostry dla Ciebie wcześniej. Miałem kilka ciężkich dni i wyładowałem swoją złość na Tobie. Oto 50 dolarów o które prosiłeś..."

Chłopiec podniósł głowę, uśmiechając się.
Syn: "Och, dziękuję tatusiu!"
Następnie, sięgając pod poduszkę wyciągnął kilka pogniecionych banknotów. Mężczyzna zobaczył, że chłopak miał już sporo pieniędzy i znów się zezłościł. Chłopiec zaczął powoli liczyć swoje pieniądze, a potem spojrzał na ojca.

Tata: "Dlaczego chciałeś mieć więcej pieniędzy, jeśli już tyle uzbierałeś?"

Syn: "Ponieważ nie miałem tyle ile było mi potrzebne, ale teraz już mam.

"Tato, teraz mam 100 dolarów. Mogę kupić godzinę Twojego czasu? Proszę wrócić jutro szybciej do domu. Chciałbym się z Tobą pobawić ."