justysiek Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Theosiu wszystkiego najlepszego!:loveu: Quote
łamAga Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 magdabroy napisał(a): Dziękuję w imieniu Theosia ciociu Agnieszko :loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu: jeju jak ten czas leci , lada moment nam napiszesz ze Theoś będzie miał rodzeństwo :diabloti: Quote
bira Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 magdabroy napisał(a):;) Tak, a teraz ja się męczę, bo młody nie chce leżeć tylko chce być na rękach :mad: Życie ;-) magdabroy napisał(a): mój szkrab ma 6 miesięcy :loveu: Kiedy to zleciało :crazyeye: No no poważny wiek :-) Ale serio, to kiedy to zleciało? Pamiętam, jak jechalam do Pl i dosytałam od Ciebie smsa, że młody już na świecie :-) I ząbek piękniusi :-) Tylko patrzeć i będzie drugi :-) Quote
ania90 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 czas szybko leci...... he he u nas sa takie plany na ten rok ze hej...... kiedy to zlecialo ,a wydawalo sie ze rok jest a tu dobrze sie nie obroce , a juz bedzie po fakcie Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 justysiek napisał(a):Theosiu wszystkiego najlepszego!:loveu: Dziękuję :) dOgLoV napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu: jeju jak ten czas leci , lada moment nam napiszesz ze Theoś będzie miał rodzeństwo :diabloti: Nie poganiaj mnie :eviltong: bira napisał(a): No no poważny wiek :-) Ale serio, to kiedy to zleciało? Pamiętam, jak jechalam do Pl i dosytałam od Ciebie smsa, że młody już na świecie :-) I ząbek piękniusi :-) Tylko patrzeć i będzie drugi :-) Drugi będzie chyba niebawem, bo młody strasznie molestuje te swoje dziąsła :roll: ania90 napisał(a):czas szybko leci...... he he u nas sa takie plany na ten rok ze hej...... kiedy to zlecialo ,a wydawalo sie ze rok jest a tu dobrze sie nie obroce , a juz bedzie po fakcie Dokładnie ;) Quote
Mamrotka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Witam, witam! :) Zaskoczę Cię, gdy jeszcze marzyłam o owczarku (nie wiedziałam czy wybrać krótkowłosego czy długo) weszłam na Wasz profil i zakochałam się w Twojej psicy! Uwielbiałam śledzić wątek, ponieważ zdjęcia były na prawdę interesujące, bohaterka piękna... Kotek ma fajne umaszczenie. Pozdrawiamy. Quote
agaciaaa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Wszystkiego naj z okazji półurodzin ;) duuużo zdrówka :loveu: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Mamrotka napisał(a):Witam, witam! :) Zaskoczę Cię, gdy jeszcze marzyłam o owczarku (nie wiedziałam czy wybrać krótkowłosego czy długo) weszłam na Wasz profil i zakochałam się w Twojej psicy! Uwielbiałam śledzić wątek, ponieważ zdjęcia były na prawdę interesujące, bohaterka piękna... Kotek ma fajne umaszczenie. Pozdrawiamy. Witam, zapraszam częściej i cieszę się, że mój zwierzyniec się podoba :) agaciaaa napisał(a):Wszystkiego naj z okazji półurodzin ;) duuużo zdrówka :loveu: Dziękuję :) Izabela124. napisał(a):Witam się :) dOgLoV napisał(a):hejka wieczorową porą ;) Klaudia&Aza napisał(a):Dzień dobry:) Dobry wieczór :) Angi napisał(a):co u was?:D Bez zmian ;) Tyłek nadal mnie boli :roll: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 magdabroy napisał(a): Bez zmian ;) Tyłek nadal mnie boli :roll: ojojoj to niedobrze :calus: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj to niedobrze :calus: Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej :roll: Lumpek w swoim świątecznym prezencie ;) I Theoś :) Quote
agaga21 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9010.jpg ale mu tam dobrze! :) Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 No w takim legowisku to mu na pewno wygodniutko i cieplutko :loveu: Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ty$ka Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Witanko :) Rozwalają mnie Theosia miny :mdleje: :loveu: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='agaga21']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_9010.jpg ale mu tam dobrze! :) Tylko spróbowałoby być inaczej :mad: [quote name='dOgLoV']No w takim legowisku to mu na pewno wygodniutko i cieplutko :loveu: Theoś :loveu::loveu::loveu::loveu: Ciągle w nim śpi ;) Bogdan się śmieje, że się nie wyspał jak był u koleżanki te 2 tygodnie w czasie świąt (zawiozłam go do koleżanki i nie brałam go do PL) [quote name='Ty$ka']Witanko :) Rozwalają mnie Theosia miny :mdleje: :loveu: Hej :) Mnie też :D Quote
bira Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Fajowy ten prezent :-) Jak będę w pl na wakacjach chce mojej kupić taki duży drapak, coś jak Agata ma :-) Quote
agaga21 Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 bira napisał(a):Fajowy ten prezent :-) Jak będę w pl na wakacjach chce mojej kupić taki duży drapak, coś jak Agata ma :-) 5 razy to przeczytałam, zanim domyśliłam się o co chodzi :D Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 magdabroy napisał(a): Ciągle w nim śpi ;) Bogdan się śmieje, że się nie wyspał jak był u koleżanki te 2 tygodnie w czasie świąt (zawiozłam go do koleżanki i nie brałam go do PL) a moze zapadł w sen zimowy :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 bira napisał(a):Fajowy ten prezent :-) Jak będę w pl na wakacjach chce mojej kupić taki duży drapak, coś jak Agata ma :-) Lumpek drapak ma duży ;) dOgLoV napisał(a):a moze zapadł w sen zimowy :evil_lol: A co on niedźwiedź :crazyeye: Quote
łamAga Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 magdabroy napisał(a): A co on niedźwiedź :crazyeye: widzisz nawet nie wiesz co masz w domu :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 dOgLoV napisał(a):widzisz nawet nie wiesz co masz w domu :eviltong: No to mamy nowy gatunek: niedźwiedź miniaturka :D Quote
Recommended Posts