łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):Zamknij pokój na klucz ;) mamy coś ze zamkiem i klucz się nie przekręca poza tym moim zdaniem skoro ktos sie decyduje na opiekę nad dziećmi to powinien sie nimi zajac :roll: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 No powinien, ale jak widać różnie z tym bywa :roll: Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):No powinien, ale jak widać różnie z tym bywa :roll: dokładnie ;) najchetniej to bym wyjechała gdzieś za granicę ;) Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 dOgLoV napisał(a): najchetniej to bym wyjechała gdzieś za granicę ;) Dawaj do mnie :loveu: Quote
bira Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Jessu ja nawet nie wiem co mam. U mnie Seban wszystko mi instaluje. Ostatnio też kupił mi nowego kompa, bo ciągle się żarliśmy o jego i sam musiał wszystko poinstalować, ja jestem antytalent komputerowy, nie chce mi się tego robić i nie mam cierpliwości ;-) Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 bira napisał(a):Jessu ja nawet nie wiem co mam. U mnie Seban wszystko mi instaluje. Ostatnio też kupił mi nowego kompa, bo ciągle się żarliśmy o jego i sam musiał wszystko poinstalować, ja jestem antytalent komputerowy, nie chce mi się tego robić i nie mam cierpliwości ;-) U mnie też Bogdan się tym zajmuje, ale coś tam wiem co mam w środku ;) Quote
łamAga Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 magdabroy napisał(a):Dawaj do mnie :loveu: chętnie :loveu: kurcze ale by było super jak byśmy koło siebie mieszkały :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 dOgLoV napisał(a):chętnie :loveu: kurcze ale by było super jak byśmy koło siebie mieszkały :evil_lol: No :loveu: Quote
bira Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 dOgLoV napisał(a):chętnie :loveu: kurcze ale by było super jak byśmy koło siebie mieszkały :evil_lol: To i do mnie miała byś blisko :eviltong: Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 W takim razie pakuje manele i sie wyprowadzam do Niemiec :lol: dzień dobry :lol::lol: Quote
Oscar Patric Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 u mnie przy kompie zawsze grzebie siostra,Ja coś tam wiem,ale nie za dużo Quote
angineuuka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 dOgLoV napisał(a):W takim razie pakuje manele i sie wyprowadzam do Niemiec :lol: dzień dobry :lol::lol: ale to po Opolu :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Dobry wieczór :) Aga, olej Opole :diabloti: Pakuj się i przyjeżdżaj ;) Qwenduchę wystawisz w Dortmundzie ;) Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Aga, olej Opole :diabloti: Pakuj się i przyjeżdżaj ;) Qwenduchę wystawisz w Dortmundzie ;) żeby tak było można :roll::eviltong: Quote
łamAga Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 magdabroy napisał(a):U mnie jest łóżko wolne ;) nie kuś :eviltong: jutro wracam do rzeczywistości i pobudka o 5 rano :roll: nie wiem jak ja to przeżyję :shake: Quote
*Magda* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 dOgLoV napisał(a):nie kuś :eviltong: jutro wracam do rzeczywistości i pobudka o 5 rano :roll: nie wiem jak ja to przeżyję :shake: Kuszę, kuszę, kuszę :diabloti: Dasz radę ;) Kilka dni i wpadniesz w rytm ;) Quote
angineuuka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 magdabroy napisał(a):Dobry wieczór :) Aga, olej Opole :diabloti: Pakuj się i przyjeżdżaj ;) Qwenduchę wystawisz w Dortmundzie ;) a to idźcie w cholerę :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Angi napisał(a):a to idźcie w cholerę :eviltong: Ty też :eviltong: Quote
*Magda* Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Zjem wujka :evil_lol: Emilka :loveu: Tymek z ciocią Anią :) Quote
Recommended Posts