Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
tak, teraz pierwszy ząb.. się nie obejrzysz to będzie pierwsza dziewczyna :diabloti:

ale to my dogomaniacy bedziemy musieli ocenic czy moze być taka czy ma szukać innej ! :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
chyba, że będzie wolał chłopców :diabloti:

tez jest taka możliwość wiec wtedy wybierzemy mu chłopaka :evil_lol:

z góry piszę że Aleks odpada bo jak juz kiedys zauwazyłam jak Theoś wyrosnie z pieluch to Aleks zacznie je nosić :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
tez jest taka możliwość wiec wtedy wybierzemy mu chłopaka :evil_lol:

z góry piszę że Aleks odpada bo jak juz kiedys zauwazyłam jak Theoś wyrosnie z pieluch to Aleks zacznie je nosić :eviltong:

oj tam, może Aleks wtedy będzie wolał młodszych? :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
oj tam, może Aleks wtedy będzie wolał młodszych? :evil_lol:

to nie ulega wątpliwości :evil_lol: ale wątpie żeby Ci młodsi woleli dziadków :evil_lol:

Posted

Angi napisał(a):
tak, teraz pierwszy ząb.. się nie obejrzysz to będzie pierwsza dziewczyna :diabloti:

Ja mu dam dziewczyny :mad: Mamusia jest najważniejsza :eviltong:

panbazyl napisał(a):
oj wesoło tu :smile: i fajnie.
Teoś śliczny - tfu tfu tfu! Ale rośnie chłopak :smile:
tak - rodzina potrafi być męcząca.... teraz dopiero jedź na urlop

Mieliśmy jechać w maju na komunię :roll: Ale dziś stwierdziliśmy, że na komunię nie pojedziemy i jedziemy w sierpniu (chyba) nad polskie morze :p

Aleksandra95 napisał(a):
Wyspani ? :)

Tak jakby ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
a gdzie macie swój piękny bannerek ?? :loveu:

Nie ma, bo już po świętach :eviltong: Teraz "robię" swój nowy laptop :loveu: i jak wszystko będzie zrobione, to wrzucę zdjęcia, dam nowy banerek itp. ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie ma, bo już po świętach :eviltong: Teraz "robię" swój nowy laptop :loveu: i jak wszystko będzie zrobione, to wrzucę zdjęcia, dam nowy banerek itp. ;)

oooo to juz masz nowy sprzęt :lol: i nic sie nie chwalisz :evil_lol:

Posted

dOgLoV napisał(a):
oooo to juz masz nowy sprzęt :lol: i nic sie nie chwalisz :evil_lol:

A mam :p Nowiutkiego Acer'ka :loveu::loveu::loveu: Partycje zrobione, anty-wirus zainstalowany ;) a teraz kopiuję wszystko ze starego kompa ;) Teraz jeszcze piszę ze "staruszka" i modlę się, żeby się czasem nie wyłączył w trakcie pisania :evil_lol: A jutro odpalę moje nowe cudeńko :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
A mam :p Nowiutkiego Acer'ka :loveu::loveu::loveu: Partycje zrobione, anty-wirus zainstalowany ;) a teraz kopiuję wszystko ze starego kompa ;) Teraz jeszcze piszę ze "staruszka" i modlę się, żeby się czasem nie wyłączył w trakcie pisania :evil_lol: A jutro odpalę moje nowe cudeńko :loveu:

Brzmi bardzoooo ciekawie :cool3:

widze że zabierasz sie za to bardzo profesjonalnie :lol:

ja nie mam partycji mam jeden ogólny dysk co nie jest fajne :shake:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Brzmi bardzoooo ciekawie :cool3:

widze że zabierasz sie za to bardzo profesjonalnie :lol:

ja nie mam partycji mam jeden ogólny dysk co nie jest fajne :shake:

I jest nowiutki ;) Bogdan stwierdził, że zostanie przy swoim, bo mój nie ma wejścia hdmi (z którego i tak nie korzysta :evil_lol:)

Bogdan to zrobił ;) On by nie przeżył jakby jakiś wirus "zjadł" nam dane ;)

To czas zrobić partycje ;) Masz windows'a 7 ? Partycje można zrobić bez instalowania systemu od nowa ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
I jest nowiutki ;) Bogdan stwierdził, że zostanie przy swoim, bo mój nie ma wejścia hdmi (z którego i tak nie korzysta :evil_lol:)

Bogdan to zrobił ;) On by nie przeżył jakby jakiś wirus "zjadł" nam dane ;)

To czas zrobić partycje ;) Masz windows'a 7 ? Partycje można zrobić bez instalowania systemu od nowa ;)

o widzisz , pewnie stwierdził że nie chce nowego ale jakiś powód musiał wymyślić :eviltong:

no , idzie się ugryźć jak wszystkie dane zje wirus :shake:

mam 7demke ale Sebastian mówi że nie umie w lapku tego zrobić :roll:

Posted

dOgLoV napisał(a):

mam 7demke ale Sebastian mówi że nie umie w lapku tego zrobić :roll:

Koledze dziś to zajęło 5 minut ;) Jak masz kogoś kto się zna choć troszkę na kompie, to niech Ci to zrobi :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Koledze dziś to zajęło 5 minut ;) Jak masz kogoś kto się zna choć troszkę na kompie, to niech Ci to zrobi :)

musze ze szwagrem pogadać on coś tam wiecej sie zna ;) o ile predzej mój laptop nie polegnie bo jak nas nie ma to oczywiście w pokoju samowolka , nie wiem czemu ale wkurza mnie takie cos jak ktoś podejmuje sie pilnowania dzieci a pozniej ma w d..... że robią demolke u nas w pokoju :angryy: