Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
nie :evil_lol:

to żałuj :eviltong: ja moich glanów juz nigdy nie ubiorę:angryy: umyłam je ladnie , załozylam i pojechalismy do galerii , jak one wyschły to ja sie wstydziłam do tej galerii w nich wleźć :roll: tak są zżarte od soli że aż jakieś dziwne zielone :eviltong:

Posted

Angi napisał(a):
haha, moje z soli mają w niektórych miejscach białe plamy.
i zaczynają mnie obcierać :/

jak obcierają to trza w tym miejscu rozbić młotkiem ale na plamy to ja nic nie poradzę :shake:

Posted

Angi napisał(a):
znając siebie, puknęłabym nie tam gdzie trzeba :evil_lol: ( palec, czy coś :D)

ja tez tak mam :evil_lol: ale rozpukałam se glany i już nie więcej nie obcierały , to mi je sól zżarła , a takie fajne , amerykańskie były :roll::evil_lol::eviltong:

Posted

Trzymajnie kciuki żeby Theosiowi sie polepszyło bo coś chory jest "nasze maleństwo" , jak Magda mi jutro napisze że Theoś w nocy się budził bo go gardziełko bolało to macie po papach że źle kciuki trzymacie :eviltong:

Posted

A no bo tak to jest , jedna otworzy okno druga nie spojrzy ze jest otwarte i otwiera w drugim pokoju a później przeciągi :mad:

a jestem ciekawa kto tutaj wczoraj zostawił skórkę po bananie na środku pokoju :mad:

:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: