*Magda* Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Wystarczy :eviltong: Teraz uciekam spać, a jutro będę nadrabiać Wasze galerie :roll: Quote
Guest wolfheart Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 hej..oj ja tez nadrabiam ,bo mnie aż trzy dni nie było...a wszędzie tyyyyle nabazgrane:evil_lol: Świetne fotki Theoś kontra miś. I cudny nowy DONkowy kolega. Mizianka dla Torki.:loveu:Ma dziewczyna super towarzystwo. Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ale słodziak z tego Atosa :loveu::loveu::loveu::loveu: czekam na wiecej zdjec i relacje jak Torka to wszystko zniosła , i Lumpek :lol: Quote
phase Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Takie to "małe". :loveu: Dogadywali się?. Quote
Oscar Patric Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a): Wystarczy :eviltong: Teraz uciekam spać, a jutro będę nadrabiać Wasze galerie :roll: Magduś,kolejne cudo masz w domciu:loveu: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):ale to wasz pies ? :) To psiak Bogdana kolegi z pracy ;) Quote
Aleksa. Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):To psiak Bogdana kolegi z pracy ;) aaa i wszystko jasne :) Quote
xyzxyz Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8588.jpg pies ładny, ale imię jakie ładne! :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jaki słodki.:loveu: No :loveu: marta.k9080 napisał(a):hej..oj ja tez nadrabiam ,bo mnie aż trzy dni nie było...a wszędzie tyyyyle nabazgrane:evil_lol: Świetne fotki Theoś kontra miś. I cudny nowy DONkowy kolega. Mizianka dla Torki.Ma dziewczyna super towarzystwo. Mnie nie było 2 dni i aż boję się tego nadrabiania :roll: Dziękuję :) dOgLoV napisał(a):ale słodziak z tego Atosa :loveu: czekam na wiecej zdjec i relacje jak Torka to wszystko zniosła , i Lumpek :lol: Zaje*isty :loveu: Zdjęcia chyba dopiero jutro, bo mam tyle do nadrobienia, że masakra :crazyeye: Torka na początku nie była zachwycona nowym kolegą :( A to dlatego, że ten mały (wielkości Tory) rozrabiaka, na dzień dobry ją obszczekał :D Ale potem było już lepiej ;) A na koniec, to się wspólnie jedną piłką bawiły :multi: A Lumpek wogóle nie zareagował na kolejnego psa w domu :D Za to Atos pierwszy raz w życiu widział kota i nie wiedział, co z tym fantem zrobić :D Ale agresji do kota nie było, tylko ciekawość :) phase napisał(a):Takie to "małe". :loveu: Dogadywali się?. Właśnie "małe" Znaleźli wspólny język ;) Angi napisał(a):fajne uchola :P Zarąbiste :loveu: unikatowydiament napisał(a):Magduś,kolejne cudo masz w domciu Szkoda, że nie moje :( Ty$ka napisał(a):Dzieńdoberek :) Jaki słodziak :loveu: Doberek :) Fajniusi :loveu: Aleksandra95 napisał(a):ale to wasz pies ? :) dOgLoV napisał(a):To psiak Bogdana kolegi z pracy ;) Aleksandra95 napisał(a):aaa i wszystko jasne :) Dokładnie ;) biscuit napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8588.jpg pies ładny, ale imię jakie ładne! :evil_lol: Imię najlepsze :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 myślałam że jak wrócę i wejdę na dogo to zastanę mnóstwo wczorajszych zdjęć a tu ani zdjęć ani właścicielki galerii :placz: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):myślałam że jak wrócę i wejdę na dogo to zastanę mnóstwo wczorajszych zdjęć a tu ani zdjęć ani właścicielki galerii :placz: Dziś też miałam gości :eviltong: A teraz nadrabiam Wasze galerie ;) Więc na zdjęcia musisz poczekać :eviltong: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 To aż taki duży ten Atos :crazyeye: wiadomo samiec musi być wiekszy :evil_lol: ale jak sie dogadali to super :multi::multi::multi::multi: magdabroy napisał(a):Dziś też miałam gości :eviltong: A teraz nadrabiam Wasze galerie ;) Więc na zdjęcia musisz poczekać :eviltong: no dobra poczekam ;) Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):To aż taki duży ten Atos :crazyeye: wiadomo samiec musi być wiekszy :evil_lol: ale jak sie dogadali to super :multi::multi::multi::multi: no dobra poczekam ;) Atos jest wielkości Tory ;) Skoro tak cierpliwie chcesz poczekać, to masz ;) Galerię nadrobię za chwilę :) Atos ogląda TV :D:D:D Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Jakie cuuuudo z tego Atosa :) a jaki młodziak z niego :loveu: :loveu: Plisss dopytaj się, z jakiej hodowli jest... plissss ;) Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: ale on na prawde jest wielki :crazyeye: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8611.jpg mamo ale on nie zamieszka z nami na stałe ?? :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8615.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Po Nowym Roku my jedziemy do nich :multi: Plan mamy taki, żeby się spotykać jak najczęściej :p Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ale wam zazdroszcze :placz: ja tez chce takie spotkania :placz: super razem wygladają :loveu: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 kalyna napisał(a):Jakie cuuuudo z tego Atosa :) a jaki młodziak z niego :loveu: :loveu: Plisss dopytaj się, z jakiej hodowli jest... plissss ;) Przekażę właścicielom ;) Podpytam, ale chyba dopiero jak my pojedziemy do nich, bo Bogdan ma sklerozę :roll: dOgLoV napisał(a):dziekuje !!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: ale on na prawde jest wielki :crazyeye: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8611.jpg mamo ale on nie zamieszka z nami na stałe ?? :evil_lol: http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8615.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu: Proszę :) Był bardzo wielki jak na swoje 5 miesięcy :) Były plany, że oni zostawiają nam Atosa na noc, a my następnym razem im Torę :evil_lol: Atos by poszedł z nami bez problemu, ale Tora by do nich dobrowolnie nie poszła :) Całowały się co chwilę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):ale wam zazdroszcze :placz: ja tez chce takie spotkania :placz: super razem wygladają :loveu: Mam nadzieję, że uda nam się często spotykać, bo wkońcu Tora miałby jakiegoś stałego kolegę do zabawy :) Quote
Recommended Posts