Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dOgLoV napisał(a):
Mi sie dzisiaj Sebastian pytał dlaczego macie psa z Polski a nie z Niemiec ....

Bo tu za psa z papierami musiałabym zapłacić jakieś 1500 euro :/

Posted

vege* napisał(a):
A jak wygląda przetransportowanie psa z Polski do Niemiec? Czy to jakieś dodatkowe koszty, jak to wszystko wygląda?

jeżeli przewozisz psa własnym transportem to żadnych dodatkowych kosztów nie ponosisz ;)

Posted

kalyna napisał(a):
buahahah...

Ale taka prawda ;)

dOgLoV napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

trzeba było brać :evil_lol:

Chętnie, ale miał zarezerwowane szczylki na najbliższe 2 lata :roll:

vege* napisał(a):
A jak wygląda przetransportowanie psa z Polski do Niemiec? Czy to jakieś dodatkowe koszty, jak to wszystko wygląda?

W sumie to mój koszt to tylko wyrobienie paszportu ;) Jakbym chciała ją zarejstrować tu w związku, to doszedłby jeszcze rodowód na wywóz i to wszystko ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Chętnie, ale miał zarezerwowane szczylki na najbliższe 2 lata :roll:

:o :o :o
to chyba dobra hodowla musi być :hmmmm:
mimo, że o niej nie słyszałam..

Posted

kalyna napisał(a):
:o :o :o
to chyba dobra hodowla musi być :hmmmm:
mimo, że o niej nie słyszałam..

Zła napewno nie jest ;) Co prawda, to kojcowa hodowla, ale trzymać w domu 8 dużych psów + szczeniaki, to trochę dużo :) Ale dba o psy i ma dobrą cene ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Zła napewno nie jest ;) Co prawda, to kojcowa hodowla, ale trzymać w domu 8 dużych psów + szczeniaki, to trochę dużo :) Ale dba o psy i ma dobrą cene ;)

noo tak.. ciężko znaleźć hodowlę ONów, która nie jest kojcowa.. :roll:
Ale są i takie, co w domu mają psy... ;)

a jak już jesteśmy przy hodowlach to ta, o której Aga pisała, ze z jej miasta jest to..... mają suuper reklamę.. na FB np. komisarza Alexa czy portal ONków udostępniają ich logo, ogłoszenia o miotach..

Posted

kalyna napisał(a):

a jak już jesteśmy przy hodowlach to ta, o której Aga pisała, ze z jej miasta jest to..... mają suuper reklamę.. na FB np. komisarza Alexa czy portal ONków udostępniają ich logo, ogłoszenia o miotach..

Tylko niech jeszcze napiszą jakie mają podejście do psów :p

Posted

Nadrobiłam! :mdleje: Trochę tego było ale dałam radę :lol: Wspólne foty Teosia i Tory są świetne, widać, że jest dla niego bardzo delikatna :loveu: a ubranko na święta cuuudne! Ale będzie super wyglądał :p

Pozdrowionka, ucałuj wszystkie trzy dzieciaki ode mnie ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tylko niech jeszcze napiszą jakie mają podejście do psów :p

Tzn.??

agaciaaa napisał(a):
Nadrobiłam! :mdleje: Trochę tego było ale dałam radę :lol: Wspólne foty Teosia i Tory są świetne, widać, że jest dla niego bardzo delikatna :loveu: a ubranko na święta cuuudne! Ale będzie super wyglądał :p

Pozdrowionka, ucałuj wszystkie trzy dzieciaki ode mnie ;)

Musisz częściej wpadać, to będzie mniej do nadrabiania ;)

Ucałuję napewno :)

Guest wolfheart
Posted

magdabroy napisał(a):
Bo tu za psa z papierami musiałabym zapłacić jakieś 1500 euro :/

niestety..sama patrzyłam kiedyś na hodowle w DE(jak mieszkałam w Hamburgu). Ale cena mnie odstraszyła.

Posted

marta.k9080 napisał(a):
niestety..sama patrzyłam kiedyś na hodowle w DE(jak mieszkałam w Hamburgu). Ale cena mnie odstraszyła.

Tylko wiesz, my to przeliczamy na złotówki i cena nas przeraża. A dla takiego niemraszka, to taka sama cena jak dla nas w Polsce np. 1500-2000zł za psa ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Tylko wiesz, my to przeliczamy na złotówki i cena nas przeraża. A dla takiego niemraszka, to taka sama cena jak dla nas w Polsce np. 1500-2000zł za psa ;)

dokładnie bo oni zarabiają w euro ;)

Guest wolfheart
Posted

tak wiem ale,jak sobie przeliczyłam ile za to będę miała złotówek...Takie czasy:shake: