*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Mi sie dzisiaj Sebastian pytał dlaczego macie psa z Polski a nie z Niemiec .... Bo tu za psa z papierami musiałabym zapłacić jakieś 1500 euro :/ Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Bo tu za psa z papierami musiałabym zapłacić jakieś 1500 euro :/ no to już ładny pieniądz :roll: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):no to już ładny pieniądz :roll: Za tę kwotę mogła kupić Torę i jej rodzeństwo :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Za tę kwotę mogła kupić Torę i jej rodzeństwo :evil_lol: buahahah... Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Za tę kwotę mogła kupić Torę i jej rodzeństwo :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba było brać :evil_lol: Quote
vege* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 A jak wygląda przetransportowanie psa z Polski do Niemiec? Czy to jakieś dodatkowe koszty, jak to wszystko wygląda? Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 vege* napisał(a):A jak wygląda przetransportowanie psa z Polski do Niemiec? Czy to jakieś dodatkowe koszty, jak to wszystko wygląda? jeżeli przewozisz psa własnym transportem to żadnych dodatkowych kosztów nie ponosisz ;) Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 kalyna napisał(a):buahahah... Ale taka prawda ;) dOgLoV napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: trzeba było brać :evil_lol: Chętnie, ale miał zarezerwowane szczylki na najbliższe 2 lata :roll: vege* napisał(a):A jak wygląda przetransportowanie psa z Polski do Niemiec? Czy to jakieś dodatkowe koszty, jak to wszystko wygląda? W sumie to mój koszt to tylko wyrobienie paszportu ;) Jakbym chciała ją zarejstrować tu w związku, to doszedłby jeszcze rodowód na wywóz i to wszystko ;) Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Chętnie, ale miał zarezerwowane szczylki na najbliższe 2 lata :roll: :o :o :o to chyba dobra hodowla musi być :hmmmm: mimo, że o niej nie słyszałam.. Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 kalyna napisał(a)::o :o :o to chyba dobra hodowla musi być :hmmmm: mimo, że o niej nie słyszałam.. Zła napewno nie jest ;) Co prawda, to kojcowa hodowla, ale trzymać w domu 8 dużych psów + szczeniaki, to trochę dużo :) Ale dba o psy i ma dobrą cene ;) Quote
kalyna Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdabroy napisał(a):Zła napewno nie jest ;) Co prawda, to kojcowa hodowla, ale trzymać w domu 8 dużych psów + szczeniaki, to trochę dużo :) Ale dba o psy i ma dobrą cene ;) noo tak.. ciężko znaleźć hodowlę ONów, która nie jest kojcowa.. :roll: Ale są i takie, co w domu mają psy... ;) a jak już jesteśmy przy hodowlach to ta, o której Aga pisała, ze z jej miasta jest to..... mają suuper reklamę.. na FB np. komisarza Alexa czy portal ONków udostępniają ich logo, ogłoszenia o miotach.. Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 kalyna napisał(a): a jak już jesteśmy przy hodowlach to ta, o której Aga pisała, ze z jej miasta jest to..... mają suuper reklamę.. na FB np. komisarza Alexa czy portal ONków udostępniają ich logo, ogłoszenia o miotach.. Tylko niech jeszcze napiszą jakie mają podejście do psów :p Quote
agaciaaa Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Nadrobiłam! :mdleje: Trochę tego było ale dałam radę :lol: Wspólne foty Teosia i Tory są świetne, widać, że jest dla niego bardzo delikatna :loveu: a ubranko na święta cuuudne! Ale będzie super wyglądał :p Pozdrowionka, ucałuj wszystkie trzy dzieciaki ode mnie ;) Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 dOgLoV napisał(a):Tylko niech jeszcze napiszą jakie mają podejście do psów :p Tzn.?? agaciaaa napisał(a):Nadrobiłam! :mdleje: Trochę tego było ale dałam radę :lol: Wspólne foty Teosia i Tory są świetne, widać, że jest dla niego bardzo delikatna :loveu: a ubranko na święta cuuudne! Ale będzie super wyglądał :p Pozdrowionka, ucałuj wszystkie trzy dzieciaki ode mnie ;) Musisz częściej wpadać, to będzie mniej do nadrabiania ;) Ucałuję napewno :) Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdabroy napisał(a):Tzn.?? rzeczowe , bardzooooo rzeczowe :p Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 dOgLoV napisał(a):rzeczowe , bardzooooo rzeczowe :p Aha, to miło z ich strony :p Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdabroy napisał(a):Aha, to miło z ich strony :p bardzo :p Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdabroy napisał(a):Bo tu za psa z papierami musiałabym zapłacić jakieś 1500 euro :/ niestety..sama patrzyłam kiedyś na hodowle w DE(jak mieszkałam w Hamburgu). Ale cena mnie odstraszyła. Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 marta.k9080 napisał(a):niestety..sama patrzyłam kiedyś na hodowle w DE(jak mieszkałam w Hamburgu). Ale cena mnie odstraszyła. Tylko wiesz, my to przeliczamy na złotówki i cena nas przeraża. A dla takiego niemraszka, to taka sama cena jak dla nas w Polsce np. 1500-2000zł za psa ;) Quote
łamAga Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 magdabroy napisał(a):Tylko wiesz, my to przeliczamy na złotówki i cena nas przeraża. A dla takiego niemraszka, to taka sama cena jak dla nas w Polsce np. 1500-2000zł za psa ;) dokładnie bo oni zarabiają w euro ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 tak wiem ale,jak sobie przeliczyłam ile za to będę miała złotówek...Takie czasy:shake: Quote
*Magda* Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 Nastepne porcja zdjęć Torkowo-Atosowych :loveu: Quote
agaga21 Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 ale śliczny! czuprynę na głowie ma prawie jak alf:evil_lol: Quote
Recommended Posts