Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):

Były plany, że oni zostawiają nam Atosa na noc, a my następnym razem im Torę :evil_lol: Atos by poszedł z nami bez problemu, ale Tora by do nich dobrowolnie nie poszła :)

Całowały się co chwilę :evil_lol:

oj ale chyba byscie sie nie wyspali :evil_lol: taki mały szczyl by zostal na pewno , nowi ludzie , z psem czego chciec wiecej :loveu: ale Torka by teskniła na 100% po 5 sekundach była by u was :loveu:

magdabroy napisał(a):
Mam nadzieję, że uda nam się często spotykać, bo wkońcu Tora miałby jakiegoś stałego kolegę do zabawy :)

a daleko macie do siebie ?? ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
oj ale chyba byscie sie nie wyspali :evil_lol: taki mały szczyl by zostal na pewno , nowi ludzie , z psem czego chciec wiecej :loveu: ale Torka by teskniła na 100% po 5 sekundach była by u was :loveu:

a daleko macie do siebie ?? ;)

Torka by nawet z nimi nie poszła ;) A Atos jak to szczylek, pójdzie za każdym :evil_lol: A ja go wczoraj surowym podkarmiłam i już był mój :diabloti::loveu:

Nie daleko, jakieś 20km ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
Torka by nawet z nimi nie poszła ;) A Atos jak to szczylek, pójdzie za każdym :evil_lol: A ja go wczoraj surowym podkarmiłam i już był mój :diabloti::loveu:

Nie daleko, jakieś 20km ;)

Aaaa no tak , przekupstwo najlepsze :evil_lol:

mało i nie mało , 20 km troche jest ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
Aaaa no tak , przekupstwo najlepsze :evil_lol:

mało i nie mało , 20 km troche jest ;)

Najlepsze :evil_lol:

Ale to autostradą, więc 10 minut i już ;)

kalyna napisał(a):
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8615.jpg Ale mu machnęła tym jęzorem :lol: :lol:

no to on jak ma 5 miesięcy to jeszcze urośnie.... będzie sporym psem :loveu: :loveu:

Ale ta kita jego :loveu: :loveu:

mój Gazik nawet od małego nie chciał z nikim obcym zostać... takie przydupasiątko z niego :D :D

Przynajmniej jęzor miała większy od niego :evil_lol:

No, będzie wielki :loveu:

Posted

Magda teraz możesz Bogdana podpuszczać, że jak fajnie wyglądały dwa Owczarki :loveu:

**
kiedyś pisałaś, że Tora spoważniała.... tzn. co zmieniło się w jej zachowaniu? i jest jakaś zmiana w aporcie itp? nakręcanie się na zabawki itp?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
jeszcze taki szczeniecy puszek ma :)

Puszku już nie ma, ale sierść ma delikatniejszą niż Tora ;)

kalyna napisał(a):
Magda teraz możesz Bogdana podpuszczać, że jak fajnie wyglądały dwa Owczarki :loveu:
**
kiedyś pisałaś, że Tora spoważniała.... tzn. co zmieniło się w jej zachowaniu? i jest jakaś zmiana w aporcie itp? nakręcanie się na zabawki itp?

Oni (Bogdan i Dawid) już ich razem spikneli ;) Że niby szczeniaki itp. jeden dla nas, a reszta dla nich :roll:

Tora bardziej trzyma się mnie na spacerach, bawi się tylko z niektórymi psami i jak jeszcze kilka miesięcy temu nie było mowy minąć się z innym psem bez zapiętej smyczy (zawsze podleciał i olewała moją komendę :mad:) tak teraz od nogi się nie odkleji :multi: Aport i piłeczka nadal jest the best :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Puszku już nie ma, ale sierść ma delikatniejszą niż Tora ;)

Oni (Bogdan i Dawid) już ich razem spikneli ;) Że niby szczeniaki itp. jeden dla nas, a reszta dla nich :roll:

Tora bardziej trzyma się mnie na spacerach, bawi się tylko z niektórymi psami i jak jeszcze kilka miesięcy temu nie było mowy minąć się z innym psem bez zapiętej smyczy (zawsze podleciał i olewała moją komendę :mad:) tak teraz od nogi się nie odkleji :multi: Aport i piłeczka nadal jest the best :)

i dla mnie :D

Posted (edited)

magdabroy napisał(a):

ciekawe wyszłyby szczeniaki :lol:

ehhh no to nie dobrze :hmmmm:
ale to też moja wina, jeśli o Sonię chodzi....

Edited by kalyna
Posted

Angi napisał(a):
i dla mnie :D

Nie będzie szczylków :eviltong: Tora umrze jako dziewica :evil_lol:

kalyna napisał(a):
ciekawe wyszłyby szczeniaki :lol:

ehhh no to nie dobrze :hmmmm:
ale to też moja wina, jeśli o Sonię chodzi....

Pewnie tak :loveu:

A co Ci u Soni nie pasuje?

Posted

magdabroy napisał(a):

Pewnie tak :loveu:

A co Ci u Soni nie pasuje?

a szkoda... w sumie gdybym nie miała innych planów to też rezerwowałabym szczylka :evil_lol::evil_lol:

bo ja gooopek jestem :evil_lol:
Sonia waśnie jest spokojna na spacerkach, inne psy to tak różnie, ale to nie to co było...
nie zawsze chce mi przynieść aport.. np. biegnie po niego(a a raczej spacerkiem idzie po niego), ale omija i zaczyna tropić. No bo pokazałam jej jak się nosa używa i teraz mam.. :roll: a czasami to lata za aportami jak walnięta.. chyba ma różne dni... czasem to ma wolne ruchy, a czasami jej nie ogarniam... np. od jakiegoś czasu to np. skacze na mnie, czego przedtem nie robiła.. nauczyła się od G.

Posted

magdabroy napisał(a):
Tak, na psedohodowle mnie namawiacie :mad::eviltong:

Sonia Ci odmłodniała przy Gandzi :evil_lol:

No co Ty... szczeniaki byłyby po rodowodowych rodzicach :evil_lol::evil_lol:

i to 2 w 1 :D

No chyba czasami zdurniała... ale czasem to :mad:

Posted

magdabroy napisał(a):

Nuka tak samo :evil_lol: została wysterylizowana rok temu (o matko to już rok) ;)

A Atosek jest piękny :loveu::loveu::loveu:

Posted

vege* napisał(a):
Nuka tak samo :evil_lol: została wysterylizowana rok temu (o matko to już rok) ;)

A Atosek jest piękny :loveu::loveu::loveu:

O tak, piękny :loveu:

Angi napisał(a):
to nie jest takie ph :D rodzice mają rodo :evil_lol:

dOgLoV napisał(a):
ale nie są wystawiani i ich dzieci nie miały by rodowodów :eviltong:

No właśnie ;)

Posted

dOgLoV napisał(a):
ale nie są wystawiani i ich dzieci nie miały by rodowodów :eviltong:

no co Ty... wiesz jaką M. miałaby z tego kasę :lol:

swoją drogą ostatnio przeglądałam ogłoszenia.. i ile narobiło się tych stowarzyszeń itp... :mdleje:

Ostatnio ja to przyjmuję ze śmiechem, czego się nasłuchała...że Sonię wysterylizowałam, a takie piękne szczeniaki byłyby po niej.. tym bardziej, ze teraz samca sobie kupiłam.... a ja gooopia.... mogłam być bogata...

Angi napisał(a):
no i co, powiedziałaby że to wpadka

nie znasz się... to na napewno byłoby z miłości....

Posted

kalyna napisał(a):
no co Ty... wiesz jaką M. miałaby z tego kasę :lol:

Ostatnio ja to przyjmuję ze śmiechem, czego się nasłuchała...że Sonię wysterylizowałam, a takie piękne szczeniaki byłyby po niej.. tym bardziej, ze teraz samca sobie kupiłam.... a ja gooopia.... mogłam być bogata...

No widzisz, mi kasę "załatwiasz", a sobie coś narobiła :evil_lol: