łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a): Były plany, że oni zostawiają nam Atosa na noc, a my następnym razem im Torę :evil_lol: Atos by poszedł z nami bez problemu, ale Tora by do nich dobrowolnie nie poszła :) Całowały się co chwilę :evil_lol: oj ale chyba byscie sie nie wyspali :evil_lol: taki mały szczyl by zostal na pewno , nowi ludzie , z psem czego chciec wiecej :loveu: ale Torka by teskniła na 100% po 5 sekundach była by u was :loveu: magdabroy napisał(a):Mam nadzieję, że uda nam się często spotykać, bo wkońcu Tora miałby jakiegoś stałego kolegę do zabawy :) a daleko macie do siebie ?? ;) Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):oj ale chyba byscie sie nie wyspali :evil_lol: taki mały szczyl by zostal na pewno , nowi ludzie , z psem czego chciec wiecej :loveu: ale Torka by teskniła na 100% po 5 sekundach była by u was :loveu: a daleko macie do siebie ?? ;) Torka by nawet z nimi nie poszła ;) A Atos jak to szczylek, pójdzie za każdym :evil_lol: A ja go wczoraj surowym podkarmiłam i już był mój :diabloti::loveu: Nie daleko, jakieś 20km ;) Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Torka by nawet z nimi nie poszła ;) A Atos jak to szczylek, pójdzie za każdym :evil_lol: A ja go wczoraj surowym podkarmiłam i już był mój :diabloti::loveu: Nie daleko, jakieś 20km ;) Aaaa no tak , przekupstwo najlepsze :evil_lol: mało i nie mało , 20 km troche jest ;) Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8615.jpg Ale mu machnęła tym jęzorem :lol: :lol: no to on jak ma 5 miesięcy to jeszcze urośnie.... będzie sporym psem :loveu: :loveu: Ale ta kita jego :loveu: :loveu: mój Gazik nawet od małego nie chciał z nikim obcym zostać... takie przydupasiątko z niego :D :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Aaaa no tak , przekupstwo najlepsze :evil_lol: mało i nie mało , 20 km troche jest ;) Najlepsze :evil_lol: Ale to autostradą, więc 10 minut i już ;) kalyna napisał(a):http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/Album/DSC_8615.jpg Ale mu machnęła tym jęzorem :lol: :lol: no to on jak ma 5 miesięcy to jeszcze urośnie.... będzie sporym psem :loveu: :loveu: Ale ta kita jego :loveu: :loveu: mój Gazik nawet od małego nie chciał z nikim obcym zostać... takie przydupasiątko z niego :D :D Przynajmniej jęzor miała większy od niego :evil_lol: No, będzie wielki :loveu: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Magda teraz możesz Bogdana podpuszczać, że jak fajnie wyglądały dwa Owczarki :loveu: ** kiedyś pisałaś, że Tora spoważniała.... tzn. co zmieniło się w jej zachowaniu? i jest jakaś zmiana w aporcie itp? nakręcanie się na zabawki itp? Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Aleksandra95 napisał(a):jeszcze taki szczeniecy puszek ma :) Puszku już nie ma, ale sierść ma delikatniejszą niż Tora ;) kalyna napisał(a):Magda teraz możesz Bogdana podpuszczać, że jak fajnie wyglądały dwa Owczarki :loveu: ** kiedyś pisałaś, że Tora spoważniała.... tzn. co zmieniło się w jej zachowaniu? i jest jakaś zmiana w aporcie itp? nakręcanie się na zabawki itp? Oni (Bogdan i Dawid) już ich razem spikneli ;) Że niby szczeniaki itp. jeden dla nas, a reszta dla nich :roll: Tora bardziej trzyma się mnie na spacerach, bawi się tylko z niektórymi psami i jak jeszcze kilka miesięcy temu nie było mowy minąć się z innym psem bez zapiętej smyczy (zawsze podleciał i olewała moją komendę :mad:) tak teraz od nogi się nie odkleji :multi: Aport i piłeczka nadal jest the best :) Quote
angineuuka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Puszku już nie ma, ale sierść ma delikatniejszą niż Tora ;) Oni (Bogdan i Dawid) już ich razem spikneli ;) Że niby szczeniaki itp. jeden dla nas, a reszta dla nich :roll: Tora bardziej trzyma się mnie na spacerach, bawi się tylko z niektórymi psami i jak jeszcze kilka miesięcy temu nie było mowy minąć się z innym psem bez zapiętej smyczy (zawsze podleciał i olewała moją komendę :mad:) tak teraz od nogi się nie odkleji :multi: Aport i piłeczka nadal jest the best :) i dla mnie :D Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 (edited) magdabroy napisał(a): Oni (Bogdan i Dawid) już ich razem spikneli ;) Że niby szczeniaki itp. jeden dla nas, a reszta dla nich :roll: Tora bardziej trzyma się mnie na spacerach, bawi się tylko z niektórymi psami i jak jeszcze kilka miesięcy temu nie było mowy minąć się z innym psem bez zapiętej smyczy (zawsze podleciał i olewała moją komendę :mad:) tak teraz od nogi się nie odkleji :multi: Aport i piłeczka nadal jest the best :) ciekawe wyszłyby szczeniaki :lol: ehhh no to nie dobrze :hmmmm: ale to też moja wina, jeśli o Sonię chodzi.... Edited December 2, 2012 by kalyna Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Angi napisał(a):i dla mnie :D Nie będzie szczylków :eviltong: Tora umrze jako dziewica :evil_lol: kalyna napisał(a):ciekawe wyszłyby szczeniaki :lol: ehhh no to nie dobrze :hmmmm: ale to też moja wina, jeśli o Sonię chodzi.... Pewnie tak :loveu: A co Ci u Soni nie pasuje? Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Nie będzie szczylków :eviltong: Tora umrze jako dziewica :evil_lol: Pewnie tak :loveu: A co Ci u Soni nie pasuje? a szkoda... w sumie gdybym nie miała innych planów to też rezerwowałabym szczylka :evil_lol::evil_lol: bo ja gooopek jestem :evil_lol: Sonia waśnie jest spokojna na spacerkach, inne psy to tak różnie, ale to nie to co było... nie zawsze chce mi przynieść aport.. np. biegnie po niego(a a raczej spacerkiem idzie po niego), ale omija i zaczyna tropić. No bo pokazałam jej jak się nosa używa i teraz mam.. :roll: a czasami to lata za aportami jak walnięta.. chyba ma różne dni... czasem to ma wolne ruchy, a czasami jej nie ogarniam... np. od jakiegoś czasu to np. skacze na mnie, czego przedtem nie robiła.. nauczyła się od G. Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 Tak, na psedohodowle mnie namawiacie :mad::eviltong: Sonia Ci odmłodniała przy Gandzi :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Tak, na psedohodowle mnie namawiacie :mad::eviltong: Sonia Ci odmłodniała przy Gandzi :evil_lol: Magda nie słuchaj ich :shake::eviltong: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Tak, na psedohodowle mnie namawiacie :mad::eviltong: Sonia Ci odmłodniała przy Gandzi :evil_lol: No co Ty... szczeniaki byłyby po rodowodowych rodzicach :evil_lol::evil_lol: i to 2 w 1 :D No chyba czasami zdurniała... ale czasem to :mad: Quote
vege* Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Nie będzie szczylków :eviltong: Tora umrze jako dziewica :evil_lol: Nuka tak samo :evil_lol: została wysterylizowana rok temu (o matko to już rok) ;) A Atosek jest piękny :loveu::loveu::loveu: Quote
angineuuka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):Tak, na psedohodowle mnie namawiacie :mad::eviltong: Sonia Ci odmłodniała przy Gandzi :evil_lol: to nie jest takie ph :D rodzice mają rodo :evil_lol: Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Angi napisał(a):to nie jest takie ph :D rodzice mają rodo :evil_lol: ale nie są wystawiani i ich dzieci nie miały by rodowodów :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 vege* napisał(a):Nuka tak samo :evil_lol: została wysterylizowana rok temu (o matko to już rok) ;) A Atosek jest piękny :loveu::loveu::loveu: O tak, piękny :loveu: Angi napisał(a):to nie jest takie ph :D rodzice mają rodo :evil_lol: dOgLoV napisał(a):ale nie są wystawiani i ich dzieci nie miały by rodowodów :eviltong: No właśnie ;) Quote
angineuuka Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 no i co, powiedziałaby że to wpadka :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 dOgLoV napisał(a):ale nie są wystawiani i ich dzieci nie miały by rodowodów :eviltong: no co Ty... wiesz jaką M. miałaby z tego kasę :lol: swoją drogą ostatnio przeglądałam ogłoszenia.. i ile narobiło się tych stowarzyszeń itp... :mdleje: Ostatnio ja to przyjmuję ze śmiechem, czego się nasłuchała...że Sonię wysterylizowałam, a takie piękne szczeniaki byłyby po niej.. tym bardziej, ze teraz samca sobie kupiłam.... a ja gooopia.... mogłam być bogata... Angi napisał(a):no i co, powiedziałaby że to wpadka nie znasz się... to na napewno byłoby z miłości.... Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 kalyna napisał(a):no co Ty... wiesz jaką M. miałaby z tego kasę :lol: Ostatnio ja to przyjmuję ze śmiechem, czego się nasłuchała...że Sonię wysterylizowałam, a takie piękne szczeniaki byłyby po niej.. tym bardziej, ze teraz samca sobie kupiłam.... a ja gooopia.... mogłam być bogata... No widzisz, mi kasę "załatwiasz", a sobie coś narobiła :evil_lol: Quote
kalyna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 magdabroy napisał(a):No widzisz, mi kasę "załatwiasz", a sobie coś narobiła :evil_lol: no właśnie nie chcę, aby ktoś popełnił ten sam błąd :D :D Quote
*Magda* Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 kalyna napisał(a):no właśnie nie chcę, aby ktoś popełnił ten sam błąd :D :D Dziękuję, że o mnie dbasz :D:D:D Quote
łamAga Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Mi sie dzisiaj Sebastian pytał dlaczego macie psa z Polski a nie z Niemiec .... Quote
Recommended Posts