Oscar Patric Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Madziu,Wasz Synuś czy ma włoski rude czy nie jest bardzo śliczniusi:loveu: Quote
agaga21 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 magda, jak kamil był mały to mu wprowadzałam wszystko "książkowo", czyli najpierw pojedynczo marchewke, jabłka, brokuły itd potem dopiero łączone z mięskiem. z leną zaczęłam od marchewki ale jej nie zasmakowała, więc dostała starte jabłko, bananka, potem dodawałam wszystko jak leci, tzn. jak miała powiedzmy 7miesięcy to jadła słoiczki od 4 do 8 miesiąca, zawsze dawałam jej również te dla dzieci trochę starszych. w wieku 10 miesięcy jadła dla roczniaków. nic jej nigdy nie było :) w dodatku co gorsza daję jej produkty z mleka krowiego, codziennie rano obowiązkowo jogurt lub serek typu bakuś i to wcale nie przeznaczone dla niemowląt, bo te dla niemowląt są po prostu niesmaczne i lena ich nie chciała. Quote
:: FiGa :: Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Hej Madziu :) Czy Theos bedzie rudy czy nie... oby byl zdrowy! :) I piekny :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Avaloth']Tyle mnie u Was nie było, że dopiero teraz gratuluję maluszka, który już wcale takim maluszkiem nie jest :loveu: Cudny chłopak, w blond włoskach też mu będzie do twarzy [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8200.jpg?t=1351975938[/URL] Tora biedny, bity piesek :shake::evil_lol:[/QUOTE] Ło matko, to Ciebie tak długo tu nie było? :crazyeye: Dziękuję :) Jak się należy, to lanie musi być :evil_lol: [quote name='bira']Dobry wieczór [/QUOTE] Dobry wieczór :) [quote name='Ptysiak']Dobrej nocy Madziu [/QUOTE] Dziękuję :) [quote name='marta.k9080']witamy, późnym mokrym u nas popołudniem [/QUOTE] [quote name='dOgLoV']hejka ;) u was tez tak szaro buro i ponuro ?? [/QUOTE] Hejka :) U nas raz deszcz, a raz słońce :roll: [quote name='unikatowydiament']Madziu,Wasz Synuś czy ma włoski rude czy nie jest bardzo śliczniusi[/QUOTE] Dziękuję :loveu: [quote name='agaga21']magda, jak kamil był mały to mu wprowadzałam wszystko "książkowo", czyli najpierw pojedynczo marchewke, jabłka, brokuły itd potem dopiero łączone z mięskiem. z leną zaczęłam od marchewki ale jej nie zasmakowała, więc dostała starte jabłko, bananka, potem dodawałam wszystko jak leci, tzn. jak miała powiedzmy 7miesięcy to jadła słoiczki od 4 do 8 miesiąca, zawsze dawałam jej również te dla dzieci trochę starszych. w wieku 10 miesięcy jadła dla roczniaków. nic jej nigdy nie było w dodatku co gorsza daję jej produkty z mleka krowiego, codziennie rano obowiązkowo jogurt lub serek typu bakuś i to wcale nie przeznaczone dla niemowląt, bo te dla niemowląt są po prostu niesmaczne i lena ich nie chciała.[/QUOTE] Dzięki Agata :) Mamy zaliczone marchewkę, ziemniaka, jabłko i banana ;) A 4 miesiące skończy dopiero za 3 dni, więc i tak szybko go wprowadzam w nowe smaki ;) Ja rozumiem, że można dać 6-7 miesięcznemu dziecku słoiczek od 4 miesiąca ;) Ale dziwi mnie, że tak małemu dziecku już chcą dać mięso i to w dodatku czerwone :crazyeye: Mój brat, jak Lilianka słończyła roczek, to zaczeli jej podawać mleko krowie i też jej nic nie było :multi: A właśnie, od którego miesiąca można podawać właśnie jogurty? [quote name='biscuit']miłego wieczoru [/QUOTE] [quote name='Angi']witaaaaaaaaaaaaaaj. [/QUOTE] Dobry wieczór dziewczyny :) [quote name=':: FiGa ::']Hej Madziu Czy Theos bedzie rudy czy nie... oby byl zdrowy! :) I piekny :diabloti:[/QUOTE] Hej Sylwia :) Racja :) O tak :diabloti: Mam newsa :lol: Moja koleżanka jest w 7 tygodniu ciąży :multi: A to znaczy, że jej dzieciątko urodzi się +/- 2 tygodnie przed pierwszym roczkiem Theodorka :) I to kolejna dziewczyna z mojej byłej pracy ;) Ona jest 4 dziewczyną w ciągu 2 lat, która zaszła w ciążę. A kolejne 2 się starają o dziecko (firma nie wie :diabloti:). Nie długo przestaną zatrudniać tam kobiety :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Cześć :) [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8167.jpg?t=1351539483[/url] uwielbiam dzieciaki w takich welurowych śpioszkach :loveu: (chyba dobrze widzę?;)) [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8194.jpg?t=1351975932[/url] i tu znowu :loveu::loveu: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaciaaa']Cześć :) [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8167.jpg?t=1351539483[/URL] uwielbiam dzieciaki w takich welurowych śpioszkach :loveu: (chyba dobrze widzę?;)) [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8194.jpg?t=1351975932[/URL] i tu znowu :loveu::loveu:[/QUOTE] Cześć :) Dobrze widzisz ;) Takie śpioszki są cieplutkie i milutkie w dotyku :loveu: Quote
agaga21 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy'] Ja rozumiem, że można dać 6-7 miesięcznemu dziecku słoiczek od 4 miesiąca ;) Ale dziwi mnie, że tak małemu dziecku już chcą dać mięso i to w dodatku czerwone :crazyeye: [/QUOTE]na poczatku powinno się wprowadzać białe mięso i masz rację, że to trochę za wcześnie. myślę że najlepiej polegać na swoim zdrowym rozsądku, to od ciebie zależy co theodorek będzie jadł :) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy'] Mam newsa :lol: Moja koleżanka jest w 7 tygodniu ciąży :multi: A to znaczy, że jej dzieciątko urodzi się +/- 2 tygodnie przed pierwszym roczkiem Theodorka :) I to kolejna dziewczyna z mojej byłej pracy ;) Ona jest 4 dziewczyną w ciągu 2 lat, która zaszła w ciążę. A kolejne 2 się starają o dziecko (firma nie wie :diabloti:). Nie długo przestaną zatrudniać tam kobiety :evil_lol:[/QUOTE] I to oznacza ze niedługo beda tu znowu niemowlece zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu: U nas w ciagu tego roku bylo z 8 ślubów ( w tym mój :evil_lol:) i juz sie pracowdawcy boją co tobedzie jak kazda za chwile zajdzie w ciążę :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaga21']na poczatku powinno się wprowadzać białe mięso i masz rację, że to trochę za wcześnie. myślę że najlepiej polegać na swoim zdrowym rozsądku, to od ciebie zależy co theodorek będzie jadł :)[/QUOTE] Będzie jadł wszystko ;) Flaki i golonkę też :evil_lol: [SIZE=1](Tak mi tydzień temu narobiłaś ochoty jak wspomniałaś o golonce, że wczoraj gotowałam :D) [SIZE=2]Oczywiście wszystko w swoim czasie ;) Już zaznaczyłam Bogdanowi, że nawet nie ma gadać przy młodym, że czegoś nie lubi :mad: Jak już młody będzie świadomy słów ;) Bo mój mąż to trochę wybredny, a ja chcę, żeby Theodor poznał wszystkie smaki ;) I sam zdecydował co lubi, a co nie :)[/SIZE][/SIZE] Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']I to oznacza ze niedługo beda tu znowu niemowlece zdjecia :loveu::loveu::loveu::loveu: U nas w ciagu tego roku bylo z 8 ślubów ( w tym mój :evil_lol:) i juz sie pracowdawcy boją co tobedzie jak kazda za chwile zajdzie w ciążę :evil_lol:[/QUOTE] Do zdjęć jeszcze trochę czasu ;) Tylko, że u nas w zakładzie, to w ciążę pozachodziły tylko polki :evil_lol: A hiszpanki i węgierki robią karierę :D Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 więcej polek tam nie zatrudnią :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='agaga21']a to zołzy z tych polek ;)[/QUOTE] Straszne :evil_lol: Zamiast karierę robić, to w ciążę zachodzą :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']więcej polek tam nie zatrudnią :evil_lol:[/QUOTE] Jak te dwie co planują ciążę, zajdą to napewno :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Straszne :evil_lol: Zamiast karierę robić, to w ciążę zachodzą :diabloti:[/QUOTE] jakieś nie odpowiedzialne , i nie na czasie :shake: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Dziś jak mi koleżanka zadzwoniła, że jest w ciąży, to zgodnie stwierdziłyśmy, że muszą otworzyć żłobek przyzakładowy :evil_lol: Bo jeszcze 3 kolegów z zakładu w ciągu roku zostało/zostanie ojcami (oczywiście polacy :diabloti:) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Dziś jak mi koleżanka zadzwoniła, że jest w ciąży, to zgodnie stwierdziłyśmy, że muszą otworzyć żłobek przyzakładowy :evil_lol: Bo jeszcze 3 kolegów z zakładu w ciągu roku zostało/zostanie ojcami (oczywiście polacy :diabloti:)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak polacy z alkoholem byli kojarzeni tak teraz jeszcze sex do tego dojdzie :evil_lol: az se kawe ide zrobić :evil_lol: Quote
Avaloth Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Haha to ładnie pracodawcę załatwiliście :D Pojawiłam się gdzieś tu po drodze, ale chyba się nie odzywałam, już dłuższy czas w żadnych galeriach nie bywałam. Teraz o ile czas pozwoli mam zamiar powrócić ;) Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Avaloth']Haha to ładnie pracodawcę załatwiliście :D Pojawiłam się gdzieś tu po drodze, ale chyba się nie odzywałam, już dłuższy czas w żadnych galeriach nie bywałam. Teraz o ile czas pozwoli mam zamiar powrócić ;)[/QUOTE] Trzeba się rozmnażać, bo ktoś na emeryturę musi pracować :evil_lol: Trzymam kciuki za czas ;) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='magdabroy']Trzeba się rozmnażać, bo ktoś na [B]emeryturę[/B] musi pracować :evil_lol: Trzymam kciuki za czas ;)[/QUOTE] madzie , jak my Bedziemy miały iśc na emeryture to już nic takiego nie będzie istniało :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='dOgLoV']madzie , jak my Bedziemy miały iśc na emeryture to już nic takiego nie będzie istniało :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 [quote name='Aleksandra95']Wysyłamy do was buziaki:loveu:[/QUOTE] Dziękuję :loveu: Quote
Recommended Posts