łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] z czego ha ?? :peace: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']z czego ha ?? :peace:[/QUOTE] Po cioci nie byłby taki ładny :eviltong: Ma to po mamusi (99%) i po tatusiu (1%) :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Po cioci nie byłby taki ładny :eviltong: Ma to po mamusi (99%) i po tatusiu (1%) :evil_lol:[/QUOTE] jak nie :placz::lol: biedny Bogdan , musze mu naskarżyć :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']jak nie :placz::lol: biedny Bogdan , musze mu naskarżyć :eviltong:[/QUOTE] Chcesz nr. telefonu?? Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Chcesz nr. telefonu??[/QUOTE] masz szczeście bo nie lubie rozmawiać przez telefon :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']masz szczeście bo nie lubie rozmawiać przez telefon :evil_lol:[/QUOTE] ja mogę zadzwonić :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']masz szczeście bo nie lubie rozmawiać przez telefon :evil_lol:[/QUOTE] Możesz napisać mu sms'ka ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']ja mogę zadzwonić :evil_lol:[/QUOTE] Jeszcze sama na siebie nie zarabia, a już chce kasę trwonić na międzynarodowe połączenia :mad::eviltong: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Możesz napisać mu sms'ka ;)[/QUOTE] ueee ale sms to nie odda w pełni tego co bym mu powiedziała :eviltong: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']ueee ale sms to nie odda w pełni tego co bym mu powiedziała :eviltong:[/QUOTE] To jak masz telefon stacjonarny, to ja mogę zadzwonić ;) Bo na stacjonarne do PL dzwonię za free :multi: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']To jak masz telefon stacjonarny, to ja mogę zadzwonić ;) Bo na stacjonarne do PL dzwonię za free :multi:[/QUOTE] nie mam :shake: Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']nie mam :shake:[/QUOTE] To masz pecha, bo nie zadzwonię :( Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']To masz pecha, bo nie zadzwonię :([/QUOTE] u nas sie nie opłaca miec stacjonarnego telefonu , każdy ma komórkę więc tam płaciło by się sam goły abonament :-( Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Mój brat specjalnie założył stacjonarny, żebym mogła do nich dzwonić ;) [SIZE=1]Z najniższym abonamentem :)[/SIZE] Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Mój brat specjalnie założ:cool3:ył stacjonarny, żebym mogła do nich dzwonić ;) [SIZE=1]Z najniższym abonamentem :)[/SIZE][/QUOTE] to jakaś sugestia ?? Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']to jakaś sugestia ??[/QUOTE] Nie :eviltong: Tak tylko napisałam ;) Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Nie :eviltong: Tak tylko napisałam ;)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze ale mnie dzisiaj energia rozpiera , mam ochotę narozrabiać :evil_lol: a nie mam z kim :angryy: Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']Jeszcze sama na siebie nie zarabia, a już chce kasę trwonić na międzynarodowe połączenia :mad::eviltong:[/QUOTE] za granice mamy za friko ileś tam minut :D Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV'] kurcze ale mnie dzisiaj energia rozpiera , mam ochotę narozrabiać :evil_lol: a nie mam z kim :angryy:[/QUOTE] A gdzie Sebastian?? Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']za granice mamy za friko ileś tam minut :D[/QUOTE] A jesteś pewna, że te "ileś tam" wystarczy?? Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']A gdzie Sebastian??[/QUOTE] ogląda mecz siatkówki ;) Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']ogląda mecz siatkówki ;)[/QUOTE] ja też :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='magdabroy']A jesteś pewna, że te "ileś tam" wystarczy??[/QUOTE] starczyłoby :D Quote
*Magda* Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 [quote name='dOgLoV']ogląda mecz siatkówki ;)[/QUOTE] To porozrabiajcie jak skończy się mecz :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 [quote name='Angi']starczyłoby :D[/QUOTE] wątpie :eviltong: [quote name='magdabroy']To porozrabiajcie jak skończy się mecz :evil_lol:[/QUOTE] ueee nie o takie rozrabianie mi chodziło :eviltong: Quote
Recommended Posts