:: FiGa :: Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Hej Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8198.jpg?t=1351975935 Sama slodycz :loveu: Jak kiedys Theodorek znajdzie ten watek i przyczyta co my tu powypisywalysmy to chyba umrze ze smiechu :evil_lol: Chore baby normalnie :evil_lol: Quote
łamAga Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 No rzeczywiście gaduła straszna z Ciebie :eviltong: ja nie lubie rozmawiać przez telefon ja wolę sms-ować :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='Aleksandra95']Tora jakie słodkie oczka ma :-) Dziękuję :) [quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8198.jpg?t=1351975935 :loveu: :loveu: ie rozmawiałam z nią prawie 3 lata, więc było dużo do obgadania :D [quote name=':: FiGa ::']Hej Madziu :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8198.jpg?t=1351975935 Sama slodycz :loveu: Jak kiedys Theodorek znajdzie ten watek i przyczyta co my tu powypisywalysmy to chyba umrze ze smiechu :evil_lol: Chore baby normalnie :evil_lol: Hej Sylwia :) A może będzie się cieszył, że go tak wszystkie ciotki kochały :evil_lol: [quote name='dOgLoV']No rzeczywiście gaduła straszna z Ciebie :eviltong: ja nie lubie rozmawiać przez telefon ja wolę sms-ować :evil_lol: Sama jesteś gaduła :eviltong: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) :) [quote name=':: FiGa ::']Bry Madziu :) Doberek :) [quote name='marta.k9080']hej :) jak poniedziałek mija? Hej Marta :) Poniedziałek był fatalny :( Szkoda słów :roll: Quote
łamAga Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='magdabroy'] Sama jesteś gaduła :eviltong: Poniedziałek był fatalny :( Szkoda słów :roll:[/QUOTE] Ja mało gadam , ale dużo piszę :eviltong: a cio to się stało ?? :-( Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Napiszę Ci na PW, ale najpierw zjem kolację ;) Quote
łamAga Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='magdabroy']Napiszę Ci na PW, ale najpierw zjem kolację ;)[/QUOTE] Ok wiec czekam ;) smacznego ;) Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Wczoraj Theodorek dostał banana i zjadł go z ciekawością ;) Dziś po pierwszej łyżeczce, aż się wyrywał do łyżeczki :multi: Bardzo mnie to cieszy, bo marchewki nie chce jeść i musi ją mieć zmieszaną z jabłkeim albo ziemniakiem :roll: Pod koniec tygodnia startujemy z kaszką (o smaku bananowym ;)), oby mu posmakowała :) Theodorek (chyba) nie będzie rudy :placz::placz::placz::placz::placz: Jaśnieją mu włoski na głowie :( Quote
łamAga Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='magdabroy']Wczoraj Theodorek dostał banana i zjadł go z ciekawością ;) Dziś po pierwszej łyżeczce, aż się wyrywał do łyżeczki :multi: Bardzo mnie to cieszy, bo marchewki nie chce jeść i musi ją mieć zmieszaną z jabłkeim albo ziemniakiem :roll: Pod koniec tygodnia startujemy z kaszką (o smaku bananowym ;)), oby mu posmakowała :) Theodorek (chyba) nie będzie rudy :placz::placz::placz::placz::placz: Jaśnieją mu włoski na głowie :([/QUOTE] oooooo no to Theodorek wkracza w świat smaków :loveu: własnie juz na ostatnich zdjeciach zauważyłam że tak mu jakoś te włoski pojaśniały ;) może dziewczynka bedzie ruda ;) teraz sasiadowi urodziła sie całkiem ruda dziewczynka ;) Quote
asiunia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A myślałam,że tylko moje dziecię marchewki nie lubi ;) Olaf jest zdecydowanym jabłko i śliwkożercą :) Kaszkami pluje we mnie :P Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='dOgLoV']oooooo no to Theodorek wkracza w świat smaków :loveu: własnie juz na ostatnich zdjeciach zauważyłam że tak mu jakoś te włoski pojaśniały ;) może dziewczynka bedzie ruda ;) teraz sasiadowi urodziła sie całkiem ruda dziewczynka ;)[/QUOTE] No :) Już 4 smaki zaliczone, więc idzie nam całkiem dobrze ;) Najbardziej widać z tyłu, że włoski zjaśniały. Jutro może cyknę fotkę, to będzie porównanie, bo mam zdjęcie jego rudych włosków z września ;) Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='asiunia']A myślałam,że tylko moje dziecię marchewki nie lubi ;) Olaf jest zdecydowanym jabłko i śliwkożercą :) Kaszkami pluje we mnie :P[/QUOTE] Ja przez tę marchewkę, to mam wszystko oplute jak ją je :D Jabłko też mu smakuje :) Mam nadzieję, że kaszka mu posmakuje, wkońcu smak bananowy ;) A po kaszce wystartujemy ze śliwką i brzoskwinią ;) Quote
asiunia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 U mnie Paco szamie kaszki...z resztą je wszystko co młody :) Gotujesz sama czy słoiczki? Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='asiunia']U mnie Paco szamie kaszki...z resztą je wszystko co młody :) Gotujesz sama czy słoiczki? Kaszka w składzie ma 16% bananów, więc wierzę, że będzie dobra ;) Sama zjem jak otworzę paczkę :D [SIZE=2] Gotuję sama ;) Po pierwsze, gotuję sobie ziemniaki/marchewkę na obiad, więc to nie problem posolić dopiero jak wyciągnę kawałek dla Theodorka ;) Po drugie, on zjada narazie tak małe ilości, że połowa słoiczka wylądowałaby w śmieciach, więc nie będę wyrzucać kasy :shake: Pewnie w święta zaliczymy jakiś słoiczek, bo nie zawszę będę miała czas mu ugotować. Na chwilę obecną słoiczki będę tylko w wyjątkowych/nagłych sytuacjach ;) Quote
asiunia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 A ja słoiczkuje :) Co młody nie zje to ja dojadam,albo Paco dostaje :) w weekend rodzice mają mi ze wsi przywieźć warzywa bez nawozu więc wtedy dopiero młody spróbuje gotowanych w domu :) Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 [quote name='asiunia']A ja słoiczkuje :) Co młody nie zje to ja dojadam,albo Paco dostaje :) w weekend rodzice mają mi ze wsi przywieźć warzywa bez nawozu więc wtedy dopiero młody spróbuje gotowanych w domu :)[/QUOTE] Jak Paco zjada to się nie marnuje ;) A ja Torce dawałam i nie chciała zjeść reszty po młodym :shake: No i pisałam w wątku dla ciężarnych, że tu mam słoiczki od 4 miesiąca z mięsem :crazyeye: Wolałabym jednak na tę chwilę uniknąć mięsa ;) O, to Olaf bedzie miał ekologiczne jedzonko :) Quote
asiunia Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 No czytałam i byłam w lekkim szoku...potem poszłam do rossmana i okazało się że słoiczki made by rossman też są z mięsem:shake: miałam wziąć młodemu krem z dyni ale jakoś mi się po tym odwidziało....Takie jedzonko ze wsi inaczej smakuje...osobiście uwielbiam wiejskie jajka i ser biały-mogę jeść tonami :) Quote
*Magda* Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Może na słoiczek z dyni się skuszę, bo co ja zrobię z całą dynią jak kupię :crazyeye: Ale poszukam samej dyni albo z czymś co już jadł ;) Ja lubię makaron jak teściowa zrobi z wiejskich jaj :loveu: Quote
Avaloth Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Tyle mnie u Was nie było, że dopiero teraz gratuluję maluszka, który już wcale takim maluszkiem nie jest :loveu: Cudny chłopak, w blond włoskach też mu będzie do twarzy :) http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8200.jpg?t=1351975938 Tora biedny, bity piesek :shake::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 witamy, późnym mokrym u nas popołudniem :) Quote
łamAga Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 hejka ;) u was tez tak szaro buro i ponuro ?? :roll: Quote
Recommended Posts