Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Tora jakie słodkie oczka ma :-)

Dziękuję :)

[quote name='ania90']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8198.jpg?t=1351975935 :loveu:

:loveu:
ie rozmawiałam z nią prawie 3 lata, więc było dużo do obgadania :D

[quote name=':: FiGa ::']Hej Madziu :)
http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8198.jpg?t=1351975935
Sama slodycz :loveu:

Jak kiedys Theodorek znajdzie ten watek i przyczyta co my tu powypisywalysmy to chyba umrze ze smiechu :evil_lol: Chore baby normalnie :evil_lol:

Hej Sylwia :)

A może będzie się cieszył, że go tak wszystkie ciotki kochały :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']No rzeczywiście gaduła straszna z Ciebie :eviltong: ja nie lubie rozmawiać przez telefon ja wolę sms-ować :evil_lol:

Sama jesteś gaduła :eviltong:

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) :)

[quote name=':: FiGa ::']Bry Madziu :)

Doberek :)

[quote name='marta.k9080']hej :) jak poniedziałek mija?

Hej Marta :)
Poniedziałek był fatalny :( Szkoda słów :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']
Sama jesteś gaduła :eviltong:

Poniedziałek był fatalny :( Szkoda słów :roll:[/QUOTE]

Ja mało gadam , ale dużo piszę :eviltong:

a cio to się stało ?? :-(

Posted

Wczoraj Theodorek dostał banana i zjadł go z ciekawością ;) Dziś po pierwszej łyżeczce, aż się wyrywał do łyżeczki :multi: Bardzo mnie to cieszy, bo marchewki nie chce jeść i musi ją mieć zmieszaną z jabłkeim albo ziemniakiem :roll: Pod koniec tygodnia startujemy z kaszką (o smaku bananowym ;)), oby mu posmakowała :)

Theodorek (chyba) nie będzie rudy :placz::placz::placz::placz::placz: Jaśnieją mu włoski na głowie :(

Posted

[quote name='magdabroy']Wczoraj Theodorek dostał banana i zjadł go z ciekawością ;) Dziś po pierwszej łyżeczce, aż się wyrywał do łyżeczki :multi: Bardzo mnie to cieszy, bo marchewki nie chce jeść i musi ją mieć zmieszaną z jabłkeim albo ziemniakiem :roll: Pod koniec tygodnia startujemy z kaszką (o smaku bananowym ;)), oby mu posmakowała :)

Theodorek (chyba) nie będzie rudy :placz::placz::placz::placz::placz: Jaśnieją mu włoski na głowie :([/QUOTE]

oooooo no to Theodorek wkracza w świat smaków :loveu:

własnie juz na ostatnich zdjeciach zauważyłam że tak mu jakoś te włoski pojaśniały ;) może dziewczynka bedzie ruda ;) teraz sasiadowi urodziła sie całkiem ruda dziewczynka ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']oooooo no to Theodorek wkracza w świat smaków :loveu:

własnie juz na ostatnich zdjeciach zauważyłam że tak mu jakoś te włoski pojaśniały ;) może dziewczynka bedzie ruda ;) teraz sasiadowi urodziła sie całkiem ruda dziewczynka ;)[/QUOTE]

No :) Już 4 smaki zaliczone, więc idzie nam całkiem dobrze ;)

Najbardziej widać z tyłu, że włoski zjaśniały. Jutro może cyknę fotkę, to będzie porównanie, bo mam zdjęcie jego rudych włosków z września ;)

Posted

[quote name='asiunia']A myślałam,że tylko moje dziecię marchewki nie lubi ;) Olaf jest zdecydowanym jabłko i śliwkożercą :) Kaszkami pluje we mnie :P[/QUOTE]

Ja przez tę marchewkę, to mam wszystko oplute jak ją je :D Jabłko też mu smakuje :) Mam nadzieję, że kaszka mu posmakuje, wkońcu smak bananowy ;) A po kaszce wystartujemy ze śliwką i brzoskwinią ;)

Posted

[quote name='asiunia']U mnie Paco szamie kaszki...z resztą je wszystko co młody :) Gotujesz sama czy słoiczki?

Kaszka w składzie ma 16% bananów, więc wierzę, że będzie dobra ;) Sama zjem jak otworzę paczkę :D [SIZE=2]
Gotuję sama ;) Po pierwsze, gotuję sobie ziemniaki/marchewkę na obiad, więc to nie problem posolić dopiero jak wyciągnę kawałek dla Theodorka ;) Po drugie, on zjada narazie tak małe ilości, że połowa słoiczka wylądowałaby w śmieciach, więc nie będę wyrzucać kasy :shake: Pewnie w święta zaliczymy jakiś słoiczek, bo nie zawszę będę miała czas mu ugotować. Na chwilę obecną słoiczki będę tylko w wyjątkowych/nagłych sytuacjach ;)

Posted

A ja słoiczkuje :) Co młody nie zje to ja dojadam,albo Paco dostaje :) w weekend rodzice mają mi ze wsi przywieźć warzywa bez nawozu więc wtedy dopiero młody spróbuje gotowanych w domu :)

Posted

[quote name='asiunia']A ja słoiczkuje :) Co młody nie zje to ja dojadam,albo Paco dostaje :) w weekend rodzice mają mi ze wsi przywieźć warzywa bez nawozu więc wtedy dopiero młody spróbuje gotowanych w domu :)[/QUOTE]

Jak Paco zjada to się nie marnuje ;) A ja Torce dawałam i nie chciała zjeść reszty po młodym :shake: No i pisałam w wątku dla ciężarnych, że tu mam słoiczki od 4 miesiąca z mięsem :crazyeye: Wolałabym jednak na tę chwilę uniknąć mięsa ;)
O, to Olaf bedzie miał ekologiczne jedzonko :)

Posted

No czytałam i byłam w lekkim szoku...potem poszłam do rossmana i okazało się że słoiczki made by rossman też są z mięsem:shake: miałam wziąć młodemu krem z dyni ale jakoś mi się po tym odwidziało....Takie jedzonko ze wsi inaczej smakuje...osobiście uwielbiam wiejskie jajka i ser biały-mogę jeść tonami :)

Posted

Może na słoiczek z dyni się skuszę, bo co ja zrobię z całą dynią jak kupię :crazyeye: Ale poszukam samej dyni albo z czymś co już jadł ;)

Ja lubię makaron jak teściowa zrobi z wiejskich jaj :loveu:

Guest wolfheart
Posted

witamy, późnym mokrym u nas popołudniem :)