Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Macie kilka zdjęć i uciekam spać ;)

Bogdan wkońcu dziś dostał swoją kartkę urlopową na święta (wypisał ją w lipcu :roll:). Tak więc na 100% Boże Narodzenie i Sylwestra spędzamy w Polsce :multi::multi::multi: Tylko może mnie nie być w tym czasie na dogo :oops: Będzie rok jak nie widziałam swojej rodzinki :(
No i w drugi dzień świąt będziemy chrzścić Theodorka :)

Posted

[quote name='magdabroy']Macie kilka zdjęć i uciekam spać ;)

Bogdan wkońcu dziś dostał swoją kartkę urlopową na święta (wypisał ją w lipcu :roll:). Tak więc na 100% Boże Narodzenie i Sylwestra spędzamy w Polsce :multi::multi::multi: Tylko może mnie nie być w tym czasie na dogo :oops: Będzie rok jak nie widziałam swojej rodzinki :(
No i w drugi dzień świąt będziemy chrzścić Theodorka :)

Torka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak wrócicie to udobruchasz nas zdjeciami z chrzcin Theodorka :loveu::loveu::loveu::loveu:

dobranoc Madziu :loveu:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Torka :loveu::loveu::loveu::loveu:

Jak wrócicie to udobruchasz nas zdjeciami z chrzcin Theodorka :loveu::loveu::loveu::loveu:

dobranoc Madziu :loveu:

Dziękuję :)

Nie wiem czy będziecie zasługiwać na taki zaszczyt :eviltong:

Dobranoc Aguś :loveu:

Posted

[quote name='Vilena']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8131.jpg?t=1351802124
Jaką tam macie ładną pogodę! I ładną Torcię :loveu:

Mieliśmy, bo już jest brzydko i zimno :(

[quote name='Ptysiak']:evil_lol:

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8134.jpg?t=1351802118 Toreczka :loveu:

Dobrej nocy :)

Dziękuję :)

[quote name=':: FiGa ::']Witajcie :)

http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8186.jpg?t=1351716502
Dwie gwiazdeczki :loveu:

I Torrrrrka :loveu:

Gratki ze udalo sie wydrzec urlop na swieta! Ciezko z nimi niesamowicie. I zazdroszcze PL :oops:

Witaj Sylwia :)

Ty już byłaś w ty roku w PL, a ja nie :(

[quote name='marta.k9080']witamy w słoneczny dzionek :)

Dzień dobry :)

[quote name='dOgLoV']dzień dobry ;)

Hej Aga :)

[quote name='phase']http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_8134.jpg?t=1351802118 jak się jej nie oprzeć. :loveu:

Nie da się :evil_lol:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry Madziu :)

Dzień dobry Izuniu :)

Posted

Milena9 napisał(a):
Torka to ma fajne uszy ;)

Nie tylko uszy ma fajne :cool3:

Kaaasia napisał(a):
Torka chyba tym urlopem w Pl się nie ucieszy :evil_lol:

Chyba jednak nic jej nie grozi w te święta ;) Prawdopodobnie nie ciachnę jej teraz :shake:

unikatowydiament napisał(a):
witanko:) :)

Dobry wieczór Aga :)

Posted

[quote name='magdabroy']Dokładnie :loveu: Coś chcesz ode mnie, że się podlizujesz? :eviltong:

Tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

żartuje , nic nie chce :eviltong: chociaz jak juz nalegasz to laptop by mi sie przydał bo plecy mnie bola jak przed kompem siedze :eviltong:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

żartuje , nic nie chce :eviltong: chociaz jak juz nalegasz to laptop by mi sie przydał bo plecy mnie bola jak przed kompem siedze :eviltong:

Mi też by się nowy laptop przydał, bo ten coś jakiś wolny jest :roll:
Przed chwilą pytałam Bogdana co mi kupi pod choinkę. Powiedział: "nie wiem". Więc pytam co mi kupi na rocznicę ślubu (za 2 tyg.). Jaka odpowiedź? Też "nie wiem" :mad: Więc pytam, czy chociaż kwiatka dostanę i też usłyszałam "nie wiem" :angryy:

Posted

magdabroy napisał(a):
Mi też by się nowy laptop przydał, bo ten coś jakiś wolny jest :roll:
Przed chwilą pytałam Bogdana co mi kupi pod choinkę. Powiedział: "nie wiem". Więc pytam co mi kupi na rocznicę ślubu (za 2 tyg.). Jaka odpowiedź? Też "nie wiem" :mad: Więc pytam, czy chociaż kwiatka dostanę i też usłyszałam "nie wiem" :angryy:

lepiej usłyszeć "nie wiem " niż " nic " :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Bez różnicy, bo to znaczy, że nawet nie myślał o prezentach :(

Nie nie , to zonacza ze chciał Cie spławić żeby nie powiedzieć Ci prawdy ! po co masz nie mieć niespodzianki , mi Sebastian powiedzial ze na gwiazdke kupi mi nowy rower a pare dni temu powiedzial ze dostane spóźniony prezent bo cos mu tam do kupienia wyskoczyło :evil_lol: a ja mu pewnie kupie jakąś książke :evil_lol: