Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted
7 minut temu, *Magda* napisał:

Kawał miesiąca :D

No tak :P

Jak ide na rano do pracy to zanim odbiore młodego , dojedziemy do domu a On chce isc na dwor , jak wrocimy to musze go ogarnac pozniej siebie i robi sie noc , a jak ide na popoludniu to juz w ogole nie ma kiedy wejsc na dogo :/ w weekend tez do wieczora jestesmy poza domem i zanim sie cos w domu zrobi to jest 22-23 i juz sie nie chce wchodzic na kompa tylko idzie spać zwlaszcza jak wiadomo że bedzie sie miało o 6 pobudkę ....

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

Chyba masz kogo o to poprosić ;p 

No mam , dzsiaj mielismy o tym rozmowe , skwitowałam ją tylko tak " szkoda ze to tylko Ty decydujesz o tym co sie dzieje w naszym małżeństwie " i było koniec gadki :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

No to dawaj :P

Nic nie mówiłaś że masz wade wymowy :P

Zaraz go spakuję :D

Ja nie mam :P A Theodor chodzi bo go skierował laryngolog po tej operacji ucha 1.5 roku temu :P

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

Eh, co ten Sebek odj*buje ;p powiedz mu, że koniec z łóżkiem :D

My i tak mamy naturalna antykoncepcję póki co :P 

1 minutę temu, *Magda* napisał:

Zaraz go spakuję :D

Ja nie mam :P A Theodor chodzi bo go skierował laryngolog po tej operacji ucha 1.5 roku temu :P

To czekam :D

wiem wiem , żartuje sobie ;)

też zaraz znikam ;)

Dobranoc :*

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

To się jej pozbądź ;p Aga, jak nie teraz to kiedy ? :D

Ale po co jak Sebek i tak nie chce :P

Teraz jest ostatni dzwonek , jak nie bedzie w przeciągu 2 lat to już nie będę chciała , już jestem za stara a co dopiero za chwile :/ 

Posted
4 minuty temu, łamAga napisał:

Teraz jest ostatni dzwonek , jak nie bedzie w przeciągu 2 lat to już nie będę chciała , już jestem za stara a co dopiero za chwile :/ 

idź zostaw go :D 

Posted
22 godziny temu, łamAga napisał:

My i tak mamy naturalna antykoncepcję póki co :P 

Nawet z taką antykoncepcją idzie sobie poradzić :P

22 godziny temu, łamAga napisał:

W małżeństwie podejmuje się decyzję wspólnie, a nie tylko jedno :P

Za 2 lata jeszcze nie będziesz za stara :P Moja mama urodziła moją siostrę w wieku 40 lat :P Teściowa Bogdana urodziła w wieku 39 lat :P A to były czasy 30-40 lat temu, więc wiesz....

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

Ale im człowiek starszy tym mniejsza cierpliwość do dzieci :P

d0b307e289198d40daece7127a5abf87.jpg

Ty myślisz, że ja Bogdana pytałam czy chce TERAZ dziecko?! Gdybym czekała na jego "zgodę" (w obu ciążach), to do dnia dzisiejszego bylibyśmy bezdzietnym małżeństwem :P

Tyle w temacie ;)

Posted

To tak w temacie "dzieciów".
Przedwczoraj byłam w ciuchu i zobaczyłam cudne, małe ciuszki... :D I mi się smutno zrobiło, że nie mam komu to kupić... ani brat, ani znajomi... nikt nie ma takich bobasów... :<

Chociaż moja babcia najlepsza jest:
- No wiesz, chcę być prababcią twoich dzieci. Ty myślisz, że po co na studia poszłaś? Miałaś se chłopa znaleźć i rodzinę zakładać, a nie tam się uczyć... :D Ja nie będę wiecznie żyć...

:D

Posted

Tyś, masz świetną babcię ;)

Ehhh, suka mi się już chyba na poważnie sypie :/ Już drugi miesiąc nie wskakuje sama do auta, tylko muszę ją wkładać :( Miała gorsze dni i odmawiała wskakiwania do auta, ale nigdy nie trwało to dłużej niż 2-3 dni. A teraz to już lipiec i sierpień.... A dziś pobiegała chwilę za Theodorem w ogrodzie i już na jezioro jak jechaliśmy, to oczywiście musiałam jej pomóc wejść do auta. Popływała też tylko chwilę i kuleje :( Szukam kładki do auta, bo już nie mam siły jej targać za każdym razem do auta jak chce gdzieś z nią jechać :/