Aleksa. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Wszystkie mamy co robić poza dogo, więc jakoś musimy wytrwać :D Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 7 minut temu, *Magda* napisał: Kawał miesiąca :D No tak :P Jak ide na rano do pracy to zanim odbiore młodego , dojedziemy do domu a On chce isc na dwor , jak wrocimy to musze go ogarnac pozniej siebie i robi sie noc , a jak ide na popoludniu to juz w ogole nie ma kiedy wejsc na dogo :/ w weekend tez do wieczora jestesmy poza domem i zanim sie cos w domu zrobi to jest 22-23 i juz sie nie chce wchodzic na kompa tylko idzie spać zwlaszcza jak wiadomo że bedzie sie miało o 6 pobudkę .... Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Zrób sobie dziecko, to trochę w domu posiedzisz |:D Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Zrób sobie dziecko, to trochę w domu posiedzisz |:D se sama nie zrobię :P Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 5 minut temu, łamAga napisał: se sama nie zrobię :P Chyba masz kogo o to poprosić ;p Quote
*Magda* Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Aga, chciałam Ci dać Bodziana :P Ok, ja znikam spać, bo rano do logopedy :/ Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: Chyba masz kogo o to poprosić ;p No mam , dzsiaj mielismy o tym rozmowe , skwitowałam ją tylko tak " szkoda ze to tylko Ty decydujesz o tym co sie dzieje w naszym małżeństwie " i było koniec gadki :P Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Aga, chciałam Ci dać Bodziana :P Ok, ja znikam spać, bo rano do logopedy :/ No to dawaj :P Nic nie mówiłaś że masz wade wymowy :P Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Eh, co ten Sebek odj*buje ;p powiedz mu, że koniec z łóżkiem :D Quote
*Magda* Posted August 24, 2017 Author Posted August 24, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: No to dawaj :P Nic nie mówiłaś że masz wade wymowy :P Zaraz go spakuję :D Ja nie mam :P A Theodor chodzi bo go skierował laryngolog po tej operacji ucha 1.5 roku temu :P Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: Eh, co ten Sebek odj*buje ;p powiedz mu, że koniec z łóżkiem :D My i tak mamy naturalna antykoncepcję póki co :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: Zaraz go spakuję :D Ja nie mam :P A Theodor chodzi bo go skierował laryngolog po tej operacji ucha 1.5 roku temu :P To czekam :D wiem wiem , żartuje sobie ;) też zaraz znikam ;) Dobranoc :* Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 To się jej pozbądź ;p Aga, jak nie teraz to kiedy ? :D Quote
łamAga Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Przed chwilą, Aleksa. napisał: To się jej pozbądź ;p Aga, jak nie teraz to kiedy ? :D Ale po co jak Sebek i tak nie chce :P Teraz jest ostatni dzwonek , jak nie bedzie w przeciągu 2 lat to już nie będę chciała , już jestem za stara a co dopiero za chwile :/ Quote
Aleksa. Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 4 minuty temu, łamAga napisał: Ale po co jak Sebek i tak nie chce :P Teraz jest ostatni dzwonek , jak nie bedzie w przeciągu 2 lat to już nie będę chciała , już jestem za stara a co dopiero za chwile :/ idź zostaw go :D Quote
Patikujek Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Na starość se zrobi! Jak ta ponad 70 letnia bab z indii :P Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 22 godziny temu, łamAga napisał: My i tak mamy naturalna antykoncepcję póki co :P Nawet z taką antykoncepcją idzie sobie poradzić :P 22 godziny temu, łamAga napisał: Ale po co jak Sebek i tak nie chce :P Teraz jest ostatni dzwonek , jak nie bedzie w przeciągu 2 lat to już nie będę chciała , już jestem za stara a co dopiero za chwile :/ W małżeństwie podejmuje się decyzję wspólnie, a nie tylko jedno :P Za 2 lata jeszcze nie będziesz za stara :P Moja mama urodziła moją siostrę w wieku 40 lat :P Teściowa Bogdana urodziła w wieku 39 lat :P A to były czasy 30-40 lat temu, więc wiesz.... Quote
łamAga Posted August 25, 2017 Posted August 25, 2017 Ale im człowiek starszy tym mniejsza cierpliwość do dzieci :P Quote
*Magda* Posted August 25, 2017 Author Posted August 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Ale im człowiek starszy tym mniejsza cierpliwość do dzieci :P Ty myślisz, że ja Bogdana pytałam czy chce TERAZ dziecko?! Gdybym czekała na jego "zgodę" (w obu ciążach), to do dnia dzisiejszego bylibyśmy bezdzietnym małżeństwem :P Tyle w temacie ;) Quote
Tyśka) Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 To tak w temacie "dzieciów". Przedwczoraj byłam w ciuchu i zobaczyłam cudne, małe ciuszki... :D I mi się smutno zrobiło, że nie mam komu to kupić... ani brat, ani znajomi... nikt nie ma takich bobasów... :< Chociaż moja babcia najlepsza jest: - No wiesz, chcę być prababcią twoich dzieci. Ty myślisz, że po co na studia poszłaś? Miałaś se chłopa znaleźć i rodzinę zakładać, a nie tam się uczyć... :D Ja nie będę wiecznie żyć... :D Quote
*Magda* Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 Tyś, masz świetną babcię ;) Ehhh, suka mi się już chyba na poważnie sypie :/ Już drugi miesiąc nie wskakuje sama do auta, tylko muszę ją wkładać :( Miała gorsze dni i odmawiała wskakiwania do auta, ale nigdy nie trwało to dłużej niż 2-3 dni. A teraz to już lipiec i sierpień.... A dziś pobiegała chwilę za Theodorem w ogrodzie i już na jezioro jak jechaliśmy, to oczywiście musiałam jej pomóc wejść do auta. Popływała też tylko chwilę i kuleje :( Szukam kładki do auta, bo już nie mam siły jej targać za każdym razem do auta jak chce gdzieś z nią jechać :/ Quote
*Magda* Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 Dawno nie było zdjęć, to łapcie póki mam chęć wstawiać :P Quote
Recommended Posts