łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 No to nieciekawie :/ Ale ja tez ide zaraz spac bo wstalam o 5 , w pracy wypilam energetyka i kawe i tak spadalam z krzeszła , ja nie wiem czemu ja ciagle jestem spiaca grrr Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 Przed chwilą, *Magda* napisał: Cukier sobie sprawdź :P sprawdzałam nie raz :P w normie :P Quote
łamAga Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: A żelazo? własnie w przyszłym tygodniu ide zbadac żelazo bo cos mi się wydaje że mam go za malo :/ Quote
Patikujek Posted February 25, 2017 Posted February 25, 2017 WOW niezła fotorelacja, u was sie widze trochę dzieje. U nas działo się coś na zamku w zeszłym tygodniu, ale jak jak zawsze pracowałam więc, nie miałam jak obejrzeć co i jak. Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Cześć Maminka :D Tak mi napisałaś o tych rowerach i aż nabralam ochoty na rower, czy rolki..własnie po takiej drodze jak u was.. :) Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 21 godzin temu, Patikujek napisał: WOW niezła fotorelacja, u was sie widze trochę dzieje. U nas działo się coś na zamku w zeszłym tygodniu, ale jak jak zawsze pracowałam więc, nie miałam jak obejrzeć co i jak. Ja mam co roku pochód pod samymi oknami. Nie muszę nigdzie iść/jechać, tylko otwieram drzwi i już wszystko mam :D Dziś mieliśmy jechać do miasta obok na karnawał, ale byłam taka niedorobiona, że mi się nie chciało :/ 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Witamy się :))) Cześć Justynka :) 47 minut temu, Aleksa. napisał: Cześć Maminka :D Tak mi napisałaś o tych rowerach i aż nabralam ochoty na rower, czy rolki..własnie po takiej drodze jak u was.. :) Cześć córcia :* Rolek nie mam, ale jak przylecisz, to chętnie Ci rower pożyczę i sobie pojeździsz ;) Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 9 minut temu, Aleksa. napisał: Pojeździć sama to i u siebie moge :) Ale tu nie będziesz jeździć sama :P Możesz pojeździć ze mną, z Theodorem, no i z Nathanem :) Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: Ale tu nie będziesz jeździć sama :P Możesz pojeździć ze mną, z Theodorem, no i z Nathanem :) Jak mnie tak zapraszasz to pomyślę, ale po dyplomie. ;) i zobaczę ile będę miała kasy..i trochę mi żal jeździć bez Dory :P Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Dora będzie u mnie mile widziana :) Tylko wtedy, to przewozem, bo do samolotu jej nie weźmiesz :P A kiedy masz dyplom? Quote
Aleksa. Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 9 minut temu, *Magda* napisał: Dora będzie u mnie mile widziana :) Tylko wtedy, to przewozem, bo do samolotu jej nie weźmiesz :P A kiedy masz dyplom? Obawiałam się, że przewóz bardzo dużo by mnie kosztował? Jeszcze nie mamy paszportu, na razie mamy chipa :P Dyplom zależy ode mnie i potem promotorki. Pierwsze podejścia w lipcu Quote
*Magda* Posted February 26, 2017 Author Posted February 26, 2017 Nie mam pojęcia, bo nie potrzebowałam :/ Quote
łamAga Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 ja też juz chce pogode na rower i rolki ;) Quote
Tyśka) Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 Dzisiaj we Wro tak ciepło, tak zapachniało wiosną! :))) Quote
Paulina94 Posted February 26, 2017 Posted February 26, 2017 W Poznaniu kilka dni temu było słonecznie i trochę cieplej, a teraz znowu chłodno :/ Quote
Patikujek Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 W Gothcie w piątek były 4 pory roku. Rano wyszłam z domu śnieg, po godzinie takie słońce że balkon na osciez otwarty, po kolejnej godzinie śnieżna zawierucha, koło 16 znów piękne słońce a a na wieczór deszcz. Uroki mieszkania w Thuryngii Quote
*Magda* Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Ja dziś miałam 4 pory roku :/ No, śniegu nie miałam. Ale deszcz, grad, słońce... Dobrze, że choć ciepło było, bo 13'C :) Quote
3 x Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 siemana z rana ;) olaboga spóźniłam się z życzeniami? trudno, co się odwlecze to nie uciecze ;) wystkiego naj ;) (zaraz doczytam z jakiej okazji ;) ) Fajne macie te imprezy to zdjęcie mi sie skojarzyło z popdpisem: że tragedia jest wtedy kiedy przymierza się hula hop i pasuje ;) (tak wiem, ze to nie hula hop) edytuje bo mi tekst wycieło napisalam, ze pewnikiem czesc z was kojarzy Ewe2460 jej zycie zostalo wycenione na 300 000 ponizej link do watku pomocowego Quote
*Magda* Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Dawno moich "bliźniaków" nie było, to macie Quote
*Magda* Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 I na sezon rowerowy jesteśmy przygotowani :) Quote
Recommended Posts