Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Na tvn turbo, szukają Ci samochodu ;) Tylko nie wiem ile czasu trwa od zgłoszenia do szukania auta :/

a to nie ma sensu , ja chce auto do 4 tyś , nie jestem wymagajaca , chciała bym scenia I albo citroena xare picasso

Posted

Bogdan też oglądał tu scenika w necie, ale silnik 1.6, to za mały :/ Do tego tam jest pasek, więc trzeba wymienić rozrząd :/ Więc dalej szukał czegoś, co ma łańcuch. No i znalazła się mazda ;)

Posted
11 minut temu, *Magda* napisał:

Bogdan też oglądał tu scenika w necie, ale silnik 1.6, to za mały :/ Do tego tam jest pasek, więc trzeba wymienić rozrząd :/ Więc dalej szukał czegoś, co ma łańcuch. No i znalazła się mazda ;)

ja chce wlasnie 1,6 ale diesla ewentualnie gaz 

pokazalam Sebkowi to zdjecie mazdy i pytam , fajny ? a On "zajebisty ale za drogi" :P

Posted
23 godziny temu, Patikujek napisał:

A ja mazd jakoś nie lubię... :P

Mi się teraz marzy coś w stylu miniwana. jakiś Ford Galaxy czy VW Sharan

Ja dla siebie tez chce vana , w sensie renault scenika ( nie koniecznie grand ) albo citroena xare picasso , w nich się fajnie wysoko siedzi a przy moim niskim wzroscie to duzo daje , jest lepsza widoczność ;)

jutro jedziemy na gielde zobaczyc co maja , jak bedzie pogoda w miare oczywiscie ;)

Posted
Dnia 10.03.2017 o 22:56, Patikujek napisał:

A ja mazd jakoś nie lubię... :P

Mi się teraz marzy coś w stylu miniwana. jakiś Ford Galaxy czy VW Sharan

Wolę mazdę niż bmw ;) A sharana mam ja :D

Dnia 11.03.2017 o 14:12, Aleksa. napisał:

Udanej imprezki :D

Dziękuję :*

4 godziny temu, Aleksa. napisał:

Cześć Madzia :) 

Cześć :)

34 minuty temu, łamAga napisał:

A ja chciałam wysokie a chyba będe miała niskie :P w środę jedziemy oglądac :P

Co będziecie oglądać?

Posted
14 minut temu, *Magda* napisał:

Co będziecie oglądać?

Renault megane w kombii 2004 r ;)

oczywiście jak dostaniemy urlop ;) u mnie nie powinno być problemu ale nie wiem jak u Sebastiana ;)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

No to trzymam kciuki ;)

Trzymaj trzymaj , chociaż jak nie wypali to nie będę płakała , dzisiaj bylismy na giełdzie samochodowej i uja było , tylko zmarzliśmy ja głupki :/

Posted

Mam psa uciekinierkę :D

Dziś Tora poszła sobie na spacerek. Dobrze, że ona łagodna i lgnie do ludzi, bo inaczej mogłoby być źle :/

Przyjeżdża przed 12 kurier z paczką, a zaraz za kurierem sąsiadka, że Tora biega za domem! Rzuciłam wszystko i wyleciałam na dwór. Furtka zamknięta, psa nie ma. Wyszłam za drzwi i wołam "Tora!" I wylatuje z podwórka sąsiadki, z piłką w pysku, przeszczęśliwa... Pogoniłam ją do domu, a sąsiadka mi mówi, że ona już się z nią pół godziny bawi.

Wychodzi na to, że jak Bogdan wychodził na chwilę do auta, to nie zauważył, że Tora sobie wyszła poza posesję :/

Posted
1 godzinę temu, *Magda* napisał:

Mam psa uciekinierkę :D

Dziś Tora poszła sobie na spacerek. Dobrze, że ona łagodna i lgnie do ludzi, bo inaczej mogłoby być źle :/

Przyjeżdża przed 12 kurier z paczką, a zaraz za kurierem sąsiadka, że Tora biega za domem! Rzuciłam wszystko i wyleciałam na dwór. Furtka zamknięta, psa nie ma. Wyszłam za drzwi i wołam "Tora!" I wylatuje z podwórka sąsiadki, z piłką w pysku, przeszczęśliwa... Pogoniłam ją do domu, a sąsiadka mi mówi, że ona już się z nią pół godziny bawi.

Wychodzi na to, że jak Bogdan wychodził na chwilę do auta, to nie zauważył, że Tora sobie wyszła poza posesję :/

Przynajmniej sąsiadka ci psa wybawiła :D