*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: co to ? Na tvn turbo, szukają Ci samochodu ;) Tylko nie wiem ile czasu trwa od zgłoszenia do szukania auta :/ Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Na tvn turbo, szukają Ci samochodu ;) Tylko nie wiem ile czasu trwa od zgłoszenia do szukania auta :/ a to nie ma sensu , ja chce auto do 4 tyś , nie jestem wymagajaca , chciała bym scenia I albo citroena xare picasso Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Bogdan też oglądał tu scenika w necie, ale silnik 1.6, to za mały :/ Do tego tam jest pasek, więc trzeba wymienić rozrząd :/ Więc dalej szukał czegoś, co ma łańcuch. No i znalazła się mazda ;) Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 11 minut temu, *Magda* napisał: Bogdan też oglądał tu scenika w necie, ale silnik 1.6, to za mały :/ Do tego tam jest pasek, więc trzeba wymienić rozrząd :/ Więc dalej szukał czegoś, co ma łańcuch. No i znalazła się mazda ;) ja chce wlasnie 1,6 ale diesla ewentualnie gaz pokazalam Sebkowi to zdjecie mazdy i pytam , fajny ? a On "zajebisty ale za drogi" :P Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ale ma fajne wyposażenie ;) i do tego super wyglada , mi sie bardzo podoba ;) Quote
Patikujek Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 A ja mazd jakoś nie lubię... :P Mi się teraz marzy coś w stylu miniwana. jakiś Ford Galaxy czy VW Sharan Quote
łamAga Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 23 godziny temu, Patikujek napisał: A ja mazd jakoś nie lubię... :P Mi się teraz marzy coś w stylu miniwana. jakiś Ford Galaxy czy VW Sharan Ja dla siebie tez chce vana , w sensie renault scenika ( nie koniecznie grand ) albo citroena xare picasso , w nich się fajnie wysoko siedzi a przy moim niskim wzroscie to duzo daje , jest lepsza widoczność ;) jutro jedziemy na gielde zobaczyc co maja , jak bedzie pogoda w miare oczywiscie ;) Quote
Patikujek Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ja chce wysokie auto żeby nie omijać się o sufit haha Quote
łamAga Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 A ja chciałam wysokie a chyba będe miała niskie :P w środę jedziemy oglądac :P Quote
*Magda* Posted March 12, 2017 Author Posted March 12, 2017 Dnia 10.03.2017 o 22:56, Patikujek napisał: A ja mazd jakoś nie lubię... :P Mi się teraz marzy coś w stylu miniwana. jakiś Ford Galaxy czy VW Sharan Wolę mazdę niż bmw ;) A sharana mam ja :D Dnia 11.03.2017 o 14:12, Aleksa. napisał: Udanej imprezki :D Dziękuję :* 4 godziny temu, Aleksa. napisał: Cześć Madzia :) Cześć :) 34 minuty temu, łamAga napisał: A ja chciałam wysokie a chyba będe miała niskie :P w środę jedziemy oglądac :P Co będziecie oglądać? Quote
łamAga Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 14 minut temu, *Magda* napisał: Co będziecie oglądać? Renault megane w kombii 2004 r ;) oczywiście jak dostaniemy urlop ;) u mnie nie powinno być problemu ale nie wiem jak u Sebastiana ;) Quote
łamAga Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: No to trzymam kciuki ;) Trzymaj trzymaj , chociaż jak nie wypali to nie będę płakała , dzisiaj bylismy na giełdzie samochodowej i uja było , tylko zmarzliśmy ja głupki :/ Quote
mar....ka Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 Ale jaki miły małpiszon , Damian mówi Szop Quote
*Magda* Posted March 13, 2017 Author Posted March 13, 2017 No jak się nie golisz, to nic dziwnego, że Szop :D Quote
*Magda* Posted March 14, 2017 Author Posted March 14, 2017 Mam psa uciekinierkę :D Dziś Tora poszła sobie na spacerek. Dobrze, że ona łagodna i lgnie do ludzi, bo inaczej mogłoby być źle :/ Przyjeżdża przed 12 kurier z paczką, a zaraz za kurierem sąsiadka, że Tora biega za domem! Rzuciłam wszystko i wyleciałam na dwór. Furtka zamknięta, psa nie ma. Wyszłam za drzwi i wołam "Tora!" I wylatuje z podwórka sąsiadki, z piłką w pysku, przeszczęśliwa... Pogoniłam ją do domu, a sąsiadka mi mówi, że ona już się z nią pół godziny bawi. Wychodzi na to, że jak Bogdan wychodził na chwilę do auta, to nie zauważył, że Tora sobie wyszła poza posesję :/ Quote
Patikujek Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 1 godzinę temu, *Magda* napisał: Mam psa uciekinierkę :D Dziś Tora poszła sobie na spacerek. Dobrze, że ona łagodna i lgnie do ludzi, bo inaczej mogłoby być źle :/ Przyjeżdża przed 12 kurier z paczką, a zaraz za kurierem sąsiadka, że Tora biega za domem! Rzuciłam wszystko i wyleciałam na dwór. Furtka zamknięta, psa nie ma. Wyszłam za drzwi i wołam "Tora!" I wylatuje z podwórka sąsiadki, z piłką w pysku, przeszczęśliwa... Pogoniłam ją do domu, a sąsiadka mi mówi, że ona już się z nią pół godziny bawi. Wychodzi na to, że jak Bogdan wychodził na chwilę do auta, to nie zauważył, że Tora sobie wyszła poza posesję :/ Przynajmniej sąsiadka ci psa wybawiła :D Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Nareszcie! Jeszcze minuta i poszłabym spać :P Quote
Recommended Posts