Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Ja pewnie też :/ Tym bardziej, że nie śpię od 5:15 :P

Nie dluzyl Ci sie dzien ? :P

Ja standardowo przed 6 mam pobudki , dla mnie to już norma :P

ostatnio mi Sebek napisal sms z pokoju obok " a Wy czemu nie spicie ?" hahahahaha slyszal ze mlody juz od 6 spiewa hehe

Posted

Nie dłużył mi się ;) Zawiozłam przed 8 Theodora i jak wróciłam, to poszliśmy z suką na spacer. Gdzie Nathan oczywiście zasnął, co zresztą miałaś udokumentowane fotką :D Potem się wzięłam za obiad (choć nawet śniadania nie zjadłam :D). Cały dzień młody był marudny :/ Nie wiem czy przez ten katar czy przez kolejnego wychodzącego zęba, bo po ibuprofenie była poprawa ;) A popołudniu kupiłam kwiatki, posadziłam przed garażem. Odkurzyłam samochód i pojechałam na myjnie :) I byłam z chłopakami na jeszcze jednym spacerze, bo dziś mieliśmy +18'C :)

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Nie dłużył mi się ;) Zawiozłam przed 8 Theodora i jak wróciłam, to poszliśmy z suką na spacer. Gdzie Nathan oczywiście zasnął, co zresztą miałaś udokumentowane fotką :D Potem się wzięłam za obiad (choć nawet śniadania nie zjadłam :D). Cały dzień młody był marudny :/ Nie wiem czy przez ten katar czy przez kolejnego wychodzącego zęba, bo po ibuprofenie była poprawa ;) A popołudniu kupiłam kwiatki, posadziłam przed garażem. Odkurzyłam samochód i pojechałam na myjnie :) I byłam z chłopakami na jeszcze jednym spacerze, bo dziś mieliśmy +18'C :)

o kurde to dzien miałas pracowity ;)

tez dzisiaj odkurzalam auto :D

Posted
1 minutę temu, Aleksa. napisał:

U nas miało padać, a chyba coś rano lekko popadało, a potem słoneczko :D tylko dość mocny wiatr..jednak te 11'C mieliśmy :)

Jutro ma być jeszcze cieplej :) Ale weekend deszcz :(

Przed chwilą, łamAga napisał:

o kurde to dzien miałas pracowity ;)

tez dzisiaj odkurzalam auto :D

Ale chciałam wykorzystać pogodę ;)

Wiem, pisałaś ;) I chciałam Ci napisać, że ode mnie odgapiasz :P

Posted

Jutro ma być jeszcze cieplej :) Ale weekend deszcz :(

Ale chciałam wykorzystać pogodę ;)

Wiem, pisałaś ;) I chciałam Ci napisać, że ode mnie odgapiasz :P

A u Nas slonce ale za cieplo nie jest :/

nie odgapilam tylko bylam zmuszona , maz mnie zmusil :P

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Teraz zerknęłam i u mnie w weekend podobno deszcz...

Może nie. Może "moja" dzisiejsza pogoda dojdzie do Was na weekend ;)

1 minutę temu, łamAga napisał:

A u Nas slonce ale za cieplo nie jest :/

nie odgapilam tylko bylam zmuszona , maz mnie zmusil :P

Od kiedy Ty męża słuchasz?

Posted

Może nie. Może "moja" dzisiejsza pogoda dojdzie do Was na weekend ;)

Od kiedy Ty męża słuchasz?

nie no obiecalam mu juz dawno ze mu w aucie odkurze , ale mial taki syf ze masakra :P

Posted
Dnia 17.03.2017 o 20:56, *Magda* napisał:

funny.giffunny.giffunny.gif Cała prawda ;)

89a609e3632211bf7448405e609f6e58.jpg

hhahahahahahahahahahaha jakie to prawdziwe :P

5 godzin temu, mar....ka napisał:

u nascały dzień  leje i wieje i co faktycznie na tą Warszawę będziesz lecieć?? W ogóle nudy na dogo, nic się nie dzieje

u nas tak wialo ze nam cos pozrywalo i dopiero nam prąd wrócił :/ a jak nam wylaczyli to tak siedzimy z Sebkiem , On w jednym rogu tapczanu ja w drugim a ja mowie " qurwa o czym My mamy przez ten czas gadac zanim wlacza prad " :D

41 minut temu, *Magda* napisał:

Jeszcze nie wiem, bo dokumenty dopiero poszły do Warszawy. Nie wiem kiedy będzie je oglądał jakiś sędzia i jaką decyzję podejmie :/

ehhhhhhhhhhhhhh

Posted
2 minuty temu, łamAga napisał:

u nas tak wialo ze nam cos pozrywalo i dopiero nam prąd wrócił :/ a jak nam wylaczyli to tak siedzimy z Sebkiem , On w jednym rogu tapczanu ja w drugim a ja mowie " qurwa o czym My mamy przez ten czas gadac zanim wlacza prad " :D

Zamiast gadać, trzeba było robić brata/siostrę dla Fabiana :P