łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 13 minut temu, *Magda* napisał: Nareszcie! Jeszcze minuta i poszłabym spać :P Mi się nie chce spać ale w nocy bede żałowała ze sie predzej nie położyłam :P Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Ja pewnie też :/ Tym bardziej, że nie śpię od 5:15 :P Quote
łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Ja pewnie też :/ Tym bardziej, że nie śpię od 5:15 :P Nie dluzyl Ci sie dzien ? :P Ja standardowo przed 6 mam pobudki , dla mnie to już norma :P ostatnio mi Sebek napisal sms z pokoju obok " a Wy czemu nie spicie ?" hahahahaha slyszal ze mlody juz od 6 spiewa hehe Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 Nie dłużył mi się ;) Zawiozłam przed 8 Theodora i jak wróciłam, to poszliśmy z suką na spacer. Gdzie Nathan oczywiście zasnął, co zresztą miałaś udokumentowane fotką :D Potem się wzięłam za obiad (choć nawet śniadania nie zjadłam :D). Cały dzień młody był marudny :/ Nie wiem czy przez ten katar czy przez kolejnego wychodzącego zęba, bo po ibuprofenie była poprawa ;) A popołudniu kupiłam kwiatki, posadziłam przed garażem. Odkurzyłam samochód i pojechałam na myjnie :) I byłam z chłopakami na jeszcze jednym spacerze, bo dziś mieliśmy +18'C :) Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Siemka :D Sieniemka :P Quote
Aleksa. Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 U nas miało padać, a chyba coś rano lekko popadało, a potem słoneczko :D tylko dość mocny wiatr..jednak te 11'C mieliśmy :) Quote
łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Nie dłużył mi się ;) Zawiozłam przed 8 Theodora i jak wróciłam, to poszliśmy z suką na spacer. Gdzie Nathan oczywiście zasnął, co zresztą miałaś udokumentowane fotką :D Potem się wzięłam za obiad (choć nawet śniadania nie zjadłam :D). Cały dzień młody był marudny :/ Nie wiem czy przez ten katar czy przez kolejnego wychodzącego zęba, bo po ibuprofenie była poprawa ;) A popołudniu kupiłam kwiatki, posadziłam przed garażem. Odkurzyłam samochód i pojechałam na myjnie :) I byłam z chłopakami na jeszcze jednym spacerze, bo dziś mieliśmy +18'C :) o kurde to dzien miałas pracowity ;) tez dzisiaj odkurzalam auto :D Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 1 minutę temu, Aleksa. napisał: U nas miało padać, a chyba coś rano lekko popadało, a potem słoneczko :D tylko dość mocny wiatr..jednak te 11'C mieliśmy :) Jutro ma być jeszcze cieplej :) Ale weekend deszcz :( Przed chwilą, łamAga napisał: o kurde to dzien miałas pracowity ;) tez dzisiaj odkurzalam auto :D Ale chciałam wykorzystać pogodę ;) Wiem, pisałaś ;) I chciałam Ci napisać, że ode mnie odgapiasz :P Quote
Aleksa. Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 Teraz zerknęłam i u mnie w weekend podobno deszcz... Quote
łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Jutro ma być jeszcze cieplej :) Ale weekend deszcz :( Ale chciałam wykorzystać pogodę ;) Wiem, pisałaś ;) I chciałam Ci napisać, że ode mnie odgapiasz :P A u Nas slonce ale za cieplo nie jest :/ nie odgapilam tylko bylam zmuszona , maz mnie zmusil :P Quote
*Magda* Posted March 15, 2017 Author Posted March 15, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Teraz zerknęłam i u mnie w weekend podobno deszcz... Może nie. Może "moja" dzisiejsza pogoda dojdzie do Was na weekend ;) 1 minutę temu, łamAga napisał: A u Nas slonce ale za cieplo nie jest :/ nie odgapilam tylko bylam zmuszona , maz mnie zmusil :P Od kiedy Ty męża słuchasz? Quote
łamAga Posted March 15, 2017 Posted March 15, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Może nie. Może "moja" dzisiejsza pogoda dojdzie do Was na weekend ;) Od kiedy Ty męża słuchasz? nie no obiecalam mu juz dawno ze mu w aucie odkurze , ale mial taki syf ze masakra :P Quote
Aleksa. Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Hejka, i tutaj się przywitam, bo pewnie niedługo zawitacie :) Quote
mar....ka Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 u nascały dzień leje i wieje i co faktycznie na tą Warszawę będziesz lecieć?? W ogóle nudy na dogo, nic się nie dzieje Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Jeszcze nie wiem, bo dokumenty dopiero poszły do Warszawy. Nie wiem kiedy będzie je oglądał jakiś sędzia i jaką decyzję podejmie :/ Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Dnia 17.03.2017 o 20:56, *Magda* napisał: Cała prawda ;) hhahahahahahahahahahaha jakie to prawdziwe :P 5 godzin temu, mar....ka napisał: u nascały dzień leje i wieje i co faktycznie na tą Warszawę będziesz lecieć?? W ogóle nudy na dogo, nic się nie dzieje u nas tak wialo ze nam cos pozrywalo i dopiero nam prąd wrócił :/ a jak nam wylaczyli to tak siedzimy z Sebkiem , On w jednym rogu tapczanu ja w drugim a ja mowie " qurwa o czym My mamy przez ten czas gadac zanim wlacza prad " :D 41 minut temu, *Magda* napisał: Jeszcze nie wiem, bo dokumenty dopiero poszły do Warszawy. Nie wiem kiedy będzie je oglądał jakiś sędzia i jaką decyzję podejmie :/ ehhhhhhhhhhhhhh Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 2 minuty temu, łamAga napisał: u nas tak wialo ze nam cos pozrywalo i dopiero nam prąd wrócił :/ a jak nam wylaczyli to tak siedzimy z Sebkiem , On w jednym rogu tapczanu ja w drugim a ja mowie " qurwa o czym My mamy przez ten czas gadac zanim wlacza prad " :D Zamiast gadać, trzeba było robić brata/siostrę dla Fabiana :P Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 1 minutę temu, *Magda* napisał: Zamiast gadać, trzeba było robić brata/siostrę dla Fabiana :P eee tacy niewykąpani :P Quote
*Magda* Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: eee tacy niewykąpani :P Jasne, zawsze robiłaś to czyta, pachnąca i po bożemu :P Quote
łamAga Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Jasne, zawsze robiłaś to czyta, pachnąca i po bożemu :P hahahahahahahahaa tak wlasnie hahhahahahhaa Quote
Recommended Posts