łamAga Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: A co on w domu robi? Nocki ma? wziął na dzisiaj urlop :P koles po auto przyjezdzal ;) Quote
*Magda* Posted March 8, 2017 Author Posted March 8, 2017 Aaaaaaaaaaaaa, po to ;) A chociaż dostaliście za niego tyle ile chcieliście? Quote
łamAga Posted March 8, 2017 Posted March 8, 2017 3 minuty temu, *Magda* napisał: Aaaaaaaaaaaaa, po to ;) A chociaż dostaliście za niego tyle ile chcieliście? Dostalismy mniej niz chcielismy ale to i tak za duzo bo okazalo sie ze uszczelka pod glowica ciekla to lusterko bylo na tasme czego w ogole nie zauwazylismy i drzwi były porysowane czego też nie dojrzelismy , koleś byl "profesjonalistą" i dojrzał wszystko :P Quote
*Magda* Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Hejka :) Pies zaczyna mi się sypać :mad: Nie cierpię wiosny/jesieni, codziennego czesania suki i odkurzania mieszkania z kłaków :/ Quote
*Magda* Posted March 9, 2017 Author Posted March 9, 2017 Jakby ktoś chciał kupić forda focusa, to nasz będzie na sprzedaż za miesiąc :P Dziś kupiliśmy mazdę 6 ;) Jak dobrze, że bmw nie wypaliło :D Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 22 godziny temu, Aleksa. napisał: A przywieziesz mi go pod dom ? :D Gdybym miała Warszawę po drodze, to chętnie ;) Ale wiesz...:/ 6 godzin temu, Aleksa. napisał: Duuużo zabaweeeek :) Dziękuję :* Śliczny tęczowy torcik :) 23 minuty temu, łamAga napisał: udanej imprezki ! ;) Dziękuję ;) Oby ta w końcu wypaliła :D Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 11 minut temu, *Magda* napisał: Gdybym miała Warszawę po drodze, to chętnie ;) Ale wiesz...:/ Dziękuję :* Śliczny tęczowy torcik :) Dziękuję ;) Oby ta w końcu wypaliła :D Wypali na pewno ;) ale mi się standardowo jeblo bo myslalam ze dzisiaj sobota :P Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Wypali na pewno ;) ale mi się standardowo jeblo bo myslalam ze dzisiaj sobota :P Na szczęście sobota jutro ;) A Bogdan oczywiście do pracy i mogę zapomnieć, że mi coś pomoże :/ No bo kiedy? Dlatego wczoraj posprzątałam już łazienkę, dziś całą kuchnie, a na jutro zostały mi ostatnie zakup (z samego rana, póki ludzi mało), przygotować jedzenie i odkurzyć/umyć podłogi ;) Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 5 minut temu, *Magda* napisał: Na szczęście sobota jutro ;) A Bogdan oczywiście do pracy i mogę zapomnieć, że mi coś pomoże :/ No bo kiedy? Dlatego wczoraj posprzątałam już łazienkę, dziś całą kuchnie, a na jutro zostały mi ostatnie zakup (z samego rana, póki ludzi mało), przygotować jedzenie i odkurzyć/umyć podłogi ;) podziwiam i współczuje , u mnie bałagan jak w patologii ale nie miałam już siły posprzatac jak wrocilam , tylko wyprałam ;) Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Ja dziś pranie nawet na dwór wystawiłam :) Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja dziś pranie nawet na dwór wystawiłam :) w taka pogode jaka była u Was to się nie dziwie , u Nas by Ci pranie zmokło :P Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Ostatnie kilka dni też by u mnie zmokło :/ Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ostatnie kilka dni też by u mnie zmokło :/ To jest nadzieja ze i u nas zawita slonce , w weekend by moglo byc cieplo to bysmy sie wybrali na gielde samochodu poszukac ale zapowiadaja niestety deszcze:/ Quote
*Magda* Posted March 10, 2017 Author Posted March 10, 2017 Zgłoś się do programu "Zakup kontrolowany" ;) Quote
łamAga Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 2 minuty temu, *Magda* napisał: Zgłoś się do programu "Zakup kontrolowany" ;) co to ? Quote
Recommended Posts