*Magda* Posted November 21, 2016 Author Posted November 21, 2016 10 minut temu, Ania :) napisał: Przynajmniej lepsza droga, nie zasniezona i bez lodu :p Wolałabym śnieg :P Zresztą słupki przy drodze były "podniesione" na możliwość opadów śniegu. No ale śniegu brak :( 5 minut temu, łamAga napisał: Eeee no słoneczka też troszkę mieliście ;) fajnie się tak zdjęcia ogląda i żal że sie tam nie było :/ Widac że wypad był pozytywny mimo pogody ;) Nie będzie więcej zdjęć ? tylko nie pisz ze aparatu nie wzięłaś ? :P Słoneczka było aż 1 dzień, więc tyle co nic :P A żebyś wiedziała-aparat został w domu :P Już i bez niego miałam wystarczająco do pakowania na każde wyjście z domu :P Quote
kalyna Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 Wpadłam przelotem,szmat czasu mnie tu nie było :D Ten wilk na wejściu mnie urzekł <3 Widoki piękny, fajny wypad, no i Teoś zadowolony ;) Ale podróży nie zazdraszam :P Quote
angineuuka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 12 godzin temu, łamAga napisał: Eeee no słoneczka też troszkę mieliście ;) fajnie się tak zdjęcia ogląda i żal że sie tam nie było :/ Widac że wypad był pozytywny mimo pogody ;) Nie będzie więcej zdjęć ? tylko nie pisz ze aparatu nie wzięłaś ? :P co ty masz z tymi pytajnikami... :P Quote
angineuuka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 12 godzin temu, *Magda* napisał: Wolałabym śnieg :P Zresztą słupki przy drodze były "podniesione" na możliwość opadów śniegu. No ale śniegu brak :( Słoneczka było aż 1 dzień, więc tyle co nic :P A żebyś wiedziała-aparat został w domu :P Już i bez niego miałam wystarczająco do pakowania na każde wyjście z domu :P no własnie, na co aparat skoro nasze telefony nie robią jakoś mega złych zdjęć :D Quote
mar....ka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 18 godzin temu, *Magda* napisał: Ogólnie wypad udany ;) Jednak szkoda, że nie było śniegu :( Nie narzekaj . śnieg u mnie zobaczysz- chyba hehe Quote
*Magda* Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 2 godziny temu, mar....ka napisał: Nie narzekaj . śnieg u mnie zobaczysz- chyba hehe Właśnie "chyba" :P Quote
*Magda* Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 Stwierdzam, że na stare lata mi odbija :D Wczoraj kupiłam dla nas świąteczne sweterki :) Dla Theodora: Dla Bogdana: I dla mnie: :) Quote
*Magda* Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 No to dziś pojechałam do C&A, bo tam widziałam takie świąteczne sweterki dla maluchów, żeby kupić Nathanowi. No i kupiłam mu taki: Ale stwierdzam, że mnie nie można wpuszczać na dział dziecięcy, bo kupiłam jeszcze: I dla Theodora: :) Quote
angineuuka Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 sweter Bodziana wygrywa :D ja tez mysle, czy nie kupic :p sobie. Quote
*Magda* Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 6 minut temu, angineuuka napisał: sweter Bodziana wygrywa :D ja tez mysle, czy nie kupic :p sobie. Ciastek ze Shreka :D Był też z reniferem, ale z dzwonkami i wiedziałam, że takiego nie założy :D Quote
*Magda* Posted November 22, 2016 Author Posted November 22, 2016 http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/filmy/VID_20161122_140944_zpspwywhw2o.mp4.html?filters[user]=125693713&filters[recent]=1&sort=1&o=0 Quote
Ania :) Posted November 22, 2016 Posted November 22, 2016 A mnie najbardziej podoba się sweter Magdy :p uwielbiam szare kolory :) ja zawsze chciałam taki "swiateczny" sweter, ale zawsze szkoda kasy :p wolę sobie kupić zwykły jakiś :p Quote
mar....ka Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 a mi się znowu najbardziej sweter Theo podoba heheh musicie sobie zrobić świąteczną fotkę , jeszcze dla Tory i Lumpka coś wykombinuj :P Quote
Tyśka) Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ja też totalnie padłam przy swetrze dla Theosia, uwielbiam takie klimatyczne sweterki :D Quote
*Magda* Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Mariolka, ale Lumpek do Polski na święta nie jedzie, to po co mam mu coś "ubierać" :P Quote
*Magda* Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 Wiem, że tu zaglądają same kucharki, więc proszę o pomoc ;) Uwielbiam pierś z kaczki i zawsze ją jadam jak jesteśmy w chińskiej restauracji. W końcu postanowiłam, że muszę sama spróbować ją zrobić w domu. Dziś kupiłam kacze cycki, znalazłam przepis w necie i jutro robię :) Ale może ktoś z Was ma coś sprawdzonego? Quote
Ania :) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 To nie ja, :p moja mama pyszna kaczkę robiła na święta w tamtym roku xd Quote
*Magda* Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 8 minut temu, Aleksa. napisał: Ja to ta najlepsza kuchareczka :) A liczyłam na to, że to Ty mi właśnie pomożesz, skoro wysyłasz mi zdjęcia mielonych, leniwych... :P 5 minut temu, Ania :) napisał: To nie ja, :p moja mama pyszna kaczkę robiła na święta w tamtym roku xd A całą kaczkę czy tylko pierś? Quote
angineuuka Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 nienawidze kaczki :P wiec nie pomogę. (chociaz pierś moze by przeszła) Quote
Ania :) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 21 minut temu, *Magda* napisał: A całą kaczkę czy tylko pierś? Pierś :) ale jak i co robila to nie mam pojęcia :) Quote
*Magda* Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 9 minut temu, angineuuka napisał: nienawidze kaczki :P wiec nie pomogę. (chociaz pierś moze by przeszła) Ja właśnie tylko pierś, bo udka jakoś mi nie smakują :/ 5 minut temu, Ania :) napisał: Pierś :) ale jak i co robila to nie mam pojęcia :) A popytasz? tak na przyszłość :) Quote
Ania :) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 13 minut temu, *Magda* napisał: A popytasz? tak na przyszłość :) To jutro jeśli nie zapomnę :) Quote
*Magda* Posted November 24, 2016 Author Posted November 24, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: To jutro jeśli nie zapomnę :) Super :) Quote
Tyśka) Posted November 24, 2016 Posted November 24, 2016 Ja chciałabym pomóc, ale ze mnie taki kucharz, że... ;D Quote
Recommended Posts