angineuuka Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: A mój jest niereformowalny :P Wczoraj dostał ode mnie klapsa ( Sebek stwierdził że to było strzepnięcie kurzu z pupy ) to zrobił poważną minę , odwrócił głowe na bok i jebnął focha hahahahahahahahahahahha ahahahahahahahaha Quote
Ania :) Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: A mój jest niereformowalny :P Wczoraj dostał ode mnie klapsa ( Sebek stwierdził że to było strzepnięcie kurzu z pupy ) to zrobił poważną minę , odwrócił głowe na bok i jebnął focha hahahahahahahahahahahha Sorry za porównanie , ale tak właśnie Leon się obraża hahah :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 Moje starsze dziecko ma focha za każdym razem jak idzie za karę do kąta :D Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Wiesz, mogę Cię poznać ze szwagrem :D No to zaszalałaś :D Nie no , ja tam już nie wierze że sa inny faceci , w sensie charakteru:P mój nie pije , nie pali , wraca do domu po pracy a czasami nawet sie urywa żeby wrócić prędzej , czego chcieć więcej :P a że mnie nie słucha to uj tam , ja też go nie słucham :P 2 minuty temu, Ania :) napisał: Sorry za porównanie , ale tak właśnie Leon się obraża hahah :P Ja nie z tych co bym sie obraziła :P fajnie takie fochanie wygląda :P Quote
*Magda* Posted November 14, 2016 Author Posted November 14, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Nie no , ja tam już nie wierze że sa inny faceci , w sensie charakteru:P mój nie pije , nie pali , wraca do domu po pracy a czasami nawet sie urywa żeby wrócić prędzej , czego chcieć więcej :P a że mnie nie słucha to uj tam , ja też go nie słucham :P Mój w sumie też ;) A jak w piątek kolega go zapraszał na piwo, to się mnie pytał czy może :D Tylko my się staramy słuchać siebie nawzajem ;) Nie zawsze nam to wychodzi, ale próbujemy :D Quote
łamAga Posted November 14, 2016 Posted November 14, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Mój w sumie też ;) A jak w piątek kolega go zapraszał na piwo, to się mnie pytał czy może :D Tylko my się staramy słuchać siebie nawzajem ;) Nie zawsze nam to wychodzi, ale próbujemy :D Nie no u Nas jeżeli chodzi o wychodzenie gdzieś to się dogadujemy , Sebek pyta mnie czy nie mam nic przeciwko a ja pytam jego ale ogólnie w normalnych życiowych sprawach to się wiecznie żremy :P Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 41 minut temu, łamAga napisał: Co tu tak cicho ? :P Mnie się pytasz? :P Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Mam dla Was zagadkę :D Gdzie jest Magda? Quote
łamAga Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 Oczywiście że na samym dole czwarta od prawej :P Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Odpowiedź zapisana ;) Czekam na kolejne propozycje :P Quote
angineuuka Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 8 minut temu, łamAga napisał: Oczywiście że na samym dole czwarta od prawej :P tez tak sadze, najbardziej podobna :D Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Teraz, angineuuka napisał: tez tak sadze, najbardziej podobna :D Czekam na kolejne odpowiedzi ;) Quote
Aleksa. Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 pierwszy rząd, czwarta od prawej wg mnie :) Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Ktoś ma ochotę wskazać inne dziecko na zdjęciu? :D Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Ja jestem pewna swojej odpowiedzi :P Oooooo, łamAga jest czegoś pewna :P Quote
łamAga Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Oooooo, łamAga jest czegoś pewna :P chociaż raz :P Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 Poczekam jeszcze na innych odpowiedzi ;) Quote
łamAga Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Poczekam jeszcze na innych odpowiedzi ;) czekam max do 21 później ide sie położyć bo nic nie pomaga ;) Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: czekam max do 21 później ide sie położyć bo nic nie pomaga ;) To odpowiedź poznasz jutro :P Quote
łamAga Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To odpowiedź poznasz jutro :P Nie wytrzymam do jutra w takiej niewiedzy :P Quote
*Magda* Posted November 15, 2016 Author Posted November 15, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Nie wytrzymam do jutra w takiej niewiedzy :P A to już nie mój problem :P Quote
Ania :) Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 To ja powiem że ostatni rząd druga od prawej xd Quote
Recommended Posts