łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ja mam tak jak Angi , jak czytam cokolwiek w czasie jazdy to od razu mi niedobrze , więc ma przegwizdane bo nie mogę sobie niczym "przyspieszyć" czasu w czasie drogi .... Spakowana ???? Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 33 minut temu, łamAga napisał: Spakowana ???? Tak :P Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Trochę zwierzyńca też będzie :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 schrupała bym tych dwóch przystojniaczków :* <3 aż dziwnie się ogląda tutaj zdjęcia zwierzaków :D ale przynajmniej widać że ich nie zjadłaś :D Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 10 minut temu, łamAga napisał: schrupała bym tych dwóch przystojniaczków :* <3 aż dziwnie się ogląda tutaj zdjęcia zwierzaków :D ale przynajmniej widać że ich nie zjadłaś :D Ja też bym ich chętnie schrupała, tylko kogo będę potem całować? :D Tora dziś dostała na kolację kość z łopatki (rzadko mam możliwość kupić :/), to troszkę ją pofociłam podczas jedzenia :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja też bym ich chętnie schrupała, tylko kogo będę potem całować? :D Tora dziś dostała na kolację kość z łopatki (rzadko mam możliwość kupić :/), to troszkę ją pofociłam podczas jedzenia :D Bodziana :D biedny pies nawet w spokoju się najeść nie może :P Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Bodziana :D biedny pies nawet w spokoju się najeść nie może :P Już się go dość nacałowałam :D Wczoraj minęło 14 lat jak powiedziałam mu "tak", więc wystarczy :P Mogłabym jej w tyłku grzebać i nic by ją nie ruszyło :D :P Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Już się go dość nacałowałam :D Wczoraj minęło 14 lat jak powiedziałam mu "tak", więc wystarczy :P Mogłabym jej w tyłku grzebać i nic by ją nie ruszyło :D :P Łooooo matko nawet takie rzeczy pamietasz ? :P nooo pewnie , od razu w tyłku chciała byś grzebać :P Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 hahaha, Aga ty nie pamietasz kiedy sie zareczylas? xD Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Wczoraj mieliśmy 14 rocznicę ślubu, nie zaręczyn :P 15 rocznicę zaręczyn będziemy mieć w Wigilię :P Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 4 minuty temu, angineuuka napisał: hahaha, Aga ty nie pamietasz kiedy sie zareczylas? xD w grudniu popołudniu :P we wigilie 2010 :P pamietam ale tylko dlatego że to była wigilia więc łatwo zapamiętać :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: Wczoraj mieliśmy 14 rocznicę ślubu, nie zaręczyn :P 15 rocznicę zaręczyn będziemy mieć w Wigilię :P oooooooooo to najlepszego na dalsze wspólne życie :* też wigilia :D Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: w grudniu popołudniu :P we wigilie 2010 :P pamietam ale tylko dlatego że to była wigilia więc łatwo zapamiętać :P oooooooooo to najlepszego na dalsze wspólne życie :* też wigilia :D ahahahaha :D Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Teraz, łamAga napisał: w grudniu popołudniu :P we wigilie 2010 :P pamietam ale tylko dlatego że to była wigilia więc łatwo zapamiętać :P oooooooooo to najlepszego na dalsze wspólne życie :* też wigilia :D Dziękuję :* Jaka ta Wigilia oklepana :D Ale żeby było śmiesznie, to kilka miesięcy wcześniej, złapałam welon na weselu Bogdana kuzynki, więc to zobowiązywało :D Quote
łamAga Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Dziękuję :* Jaka ta Wigilia oklepana :D Ale żeby było śmiesznie, to kilka miesięcy wcześniej, złapałam welon na weselu Bogdana kuzynki, więc to zobowiązywało :D Oj tam zawsze mogliście się wyłamać ;P Quote
Chesti Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Kurcze, ja tu nie mogę za często wchodzić bo jak patrzę na takie słodziaki to mi się kolejnego bejbika zachciewa ;D Najlepszego z okazji rocznicy :* Ja się zaręczyłam w dzień kobiet :] Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Oj tam zawsze mogliście się wyłamać ;P Nie no, tak się śmieję ;) Dopiero później się z tego śmialiśmy, że welon, więc... :D Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 Teraz, Chesti napisał: Kurcze, ja tu nie mogę za często wchodzić bo jak patrzę na takie słodziaki to mi się kolejnego bejbika zachciewa ;D Najlepszego z okazji rocznicy :* Ja się zaręczyłam w dzień kobiet :] Je ledwo urodziłam drugiego, to chciałam już trzecie :D Ale jednak odpuszczam, niestety... Mamy dwójkę łobuzów i wystarczy ;) Dzięki :* No to się trochę wyłamaliście, bo zawsze Wigilia, Walentynki.... Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Je ledwo urodziłam drugiego, to chciałam już trzecie :D Ale jednak odpuszczam, niestety... Mamy dwójkę łobuzów i wystarczy ;) Dzięki :* No to się trochę wyłamaliście, bo zawsze Wigilia, Walentynki.... trzeba było zatrybić bliźniaki ;D Quote
*Magda* Posted November 17, 2016 Author Posted November 17, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: trzeba było zatrybić bliźniaki ;D Reklamacje do Bogdana, że nie umie zrobić bliźniąt ani dziewczynki (którą chciał :D) Quote
Chesti Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Ja bym chciała drugie. Jakby ktoś za mnie urodził ;P Quote
angineuuka Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Reklamacje do Bogdana, że nie umie zrobić bliźniąt ani dziewczynki (którą chciał :D) do trzech razy sztuka ahahahahah Quote
Recommended Posts