*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 4 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A tak poważnie, mega, mega urocze zdjęcia. Theoś chyba mocno wpatrzony w swojego braciszka? :) Oj Tyś, żebyś wiedziała ;) W sumie, to obaj są w siebie wpatrzeni Theodor musi się z nim pożegnać w przedszkolu (przytulas i buziak), zanim wyjdziemy. Wieczorem jak kładę Nathanka spać, to też jest cały rytuał pożegnania przed snem.... A Nathan nie lepszy, bo jak Theodor jest obok, to na mnie ma olewkę :D On wtedy tylko się obraca/turla tam gdzie jest Theodor :) Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Może po różnych ojcach bahahahahahahaha Wątpię, bo są swoją wierną kopią :P Na początku myślałam, że zwariowałam, bo raz widziałam rudego, a raz blondaska. Oni są identyczni! Tylko ten kolor włosów mają inny :D Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Wątpię, bo są swoją wierną kopią :P Na początku myślałam, że zwariowałam, bo raz widziałam rudego, a raz blondaska. Oni są identyczni! Tylko ten kolor włosów mają inny :D To bajer tak :D Quote
Tyśka) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Oj Tyś, żebyś wiedziała ;) W sumie, to obaj są w siebie wpatrzeni Theodor musi się z nim pożegnać w przedszkolu (przytulas i buziak), zanim wyjdziemy. Wieczorem jak kładę Nathanka spać, to też jest cały rytuał pożegnania przed snem.... A Nathan nie lepszy, bo jak Theodor jest obok, to na mnie ma olewkę :D On wtedy tylko się obraca/turla tam gdzie jest Theodor :) raaaaju.... w takim razie ja byłąm wrednym dzieckiem, bo byłam bardzo zazdrosna o młodszego brata. Ale starszy zawsze o mnie się troszczył, dawał całusa na pożegnanie i na dobranoc, i był w ogóle kochany Za to ja młodszemu najchętniej wydrapałabym oczy. Potem mi przeszło (tzn jak skończyłam te jakieś 5lat), ale to dlatego, że poszłam do przedszkola :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: To bajer tak :D Nawet okulary mają takie same :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, Tyś(ka) napisał: raaaaju.... w takim razie ja byłąm wrednym dzieckiem, bo byłam bardzo zazdrosna o młodszego brata. Ale starszy zawsze o mnie się troszczył, dawał całusa na pożegnanie i na dobranoc, i był w ogóle kochany Za to ja młodszemu najchętniej wydrapałabym oczy. Potem mi przeszło (tzn jak skończyłam te jakieś 5lat), ale to dlatego, że poszłam do przedszkola :D Theodor też jest zazdrosny i czasem to okazuje ;) Ale jak tylko są sami (w sensie Theodor nie widzi, że ich obserwuję), to wychodzi jak bardzo go kocha :) Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Nawet okulary mają takie same :D Pewnie musieli miec takie same zeby było sprawiedliwie :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, łamAga napisał: Pewnie musieli miec takie same zeby było sprawiedliwie :P Pewnie tak :D Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: A jak tam Bodzian ? :P Leży :) Nadal go dymka boli i chyba jutro pojedziemy do lekarza na jakieś badania, bo oprócz tego co Ci pisałam, to zdrętwiała mu lewa ręka (od serca :/), więc trzeba to sprawdzić... Quote
angineuuka Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Leży :) Nadal go dymka boli i chyba jutro pojedziemy do lekarza na jakieś badania, bo oprócz tego co Ci pisałam, to zdrętwiała mu lewa ręka (od serca :/), więc trzeba to sprawdzić... łeee :/ Quote
łamAga Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Oj to nieciekawie :/ biedny :/ oby do jutra mu minęło .... Quote
Ania :) Posted November 7, 2016 Posted November 7, 2016 Teraz się kochają a później jak Nathan troche dorosnie będą się bić :P Quote
*Magda* Posted November 7, 2016 Author Posted November 7, 2016 Teraz, Ania :) napisał: Teraz się kochają a później jak Nathan troche dorosnie będą się bić :P Taka kolej rzeczy :D Quote
łamAga Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 helloł ;) jak wytrzymujesz z Bodzianem 24h na dobę w domu ? :P Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 Hej :) Aga, on niby jest, ale prawie go nie ma :P Dziś wybył na 2h, bo pojechał odwiedzić kolegę w szpitalu. A potem, jak wyszedł do ogrodu zbierać chodnik przed 15, to wrócił przed 17, bo jechaliśmy do znajomych na kawę ;) Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Hej :) Aga, on niby jest, ale prawie go nie ma :P Dziś wybył na 2h, bo pojechał odwiedzić kolegę w szpitalu. A potem, jak wyszedł do ogrodu zbierać chodnik przed 15, to wrócił przed 17, bo jechaliśmy do znajomych na kawę ;) a co mu dokladnie jest? :P Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: a co mu dokladnie jest? :P A chorobowe ma na tydzień ;) Wczoraj miał lekkie "załamanie zdrowia" i lekarz dał mu tydzień chorobowego, żeby odpoczął ;) Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 8 minut temu, *Magda* napisał: A chorobowe ma na tydzień ;) Wczoraj miał lekkie "załamanie zdrowia" i lekarz dał mu tydzień chorobowego, żeby odpoczął ;) to zdrówka :D Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: to zdrówka :D I z wzajemnością :P Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: I z wzajemnością :P a dziękuję, bo jak tak pojdzie to wyląduje w trumnie za niedługo :) Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 Mieszkam w małej mieścinie. Mamy 2 sklepy, jedną aptekę, bank i to tak w sumie wszystko :D Żadnego dużego centrum handlowego, knajpki zamknięte o 22... Jednym słowem zadupie :D I co? I dziś czytamy, że wczoraj (1km od mojego domu) koleś groził drugiemu pistoletem. Jak przyjechała policja, to zaatakował ich nożem Dziura zabita dechami, a tu takie numery :/ Quote
angineuuka Posted November 8, 2016 Posted November 8, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Mieszkam w małej mieścinie. Mamy 2 sklepy, jedną aptekę, bank i to tak w sumie wszystko :D Żadnego dużego centrum handlowego, knajpki zamknięte o 22... Jednym słowem zadupie :D I co? I dziś czytamy, że wczoraj (1km od mojego domu) koleś groził drugiemu pistoletem. Jak przyjechała policja, to zaatakował ich nożem Dziura zabita dechami, a tu takie numery :/ Zabrze składa się głównie z banków, aptek i sklepów typu biedronka xD Quote
*Magda* Posted November 8, 2016 Author Posted November 8, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: Zabrze składa się głównie z banków, aptek i sklepów typu biedronka xD Angi, my do stycznia tego roku mieliśmy tylko 1 sklep. To jest naprawdę mała mieścinka. A to że miasto typu Zabrze składa się głównie ze sklepów, banków i aptek, to nic nienormalnego. Większość miast tak ma :D Quote
Recommended Posts