Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

A ja przyszłam oznajmic ze dzisiaj w nocy przyszedl na swiat moj najmlodszy kuzyn Antoś :loveu::loveu::loveu::loveu: okolo 12stej wujek przyjedzie ze zdjeciami :loveu::loveu::loveu:

w nocy juz pisal sms-a "rodzimy" a za jakąś godzinke napisal " urodzilismy " :loveu:

Posted

[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5733.jpg[/url] nie dość, że uśmiechnięta to jeszcze i oczko puszcza :) Kochaną masz tą sunie :loveu:

Pozdrawiamy serdecznie z tropikalnego Tomaszowa:D

Posted

A Ptysiak troszkę się męczy w bloku :(... W domu miałby teraz luksus, w cieniu na ogródku chyba byłoby mu chłodniej.
No ale nic, zawsze jest pretekst do wycieczki na łąkę i jeziorko i mam nadzieję, że wyciągniemy z psiakiem mojego męża :D

Posted

[quote name='Ptysiak']A Ptysiak troszkę się męczy w bloku :(... W domu miałby teraz luksus, w cieniu na ogródku chyba byłoby mu chłodniej.
No ale nic, zawsze jest pretekst do wycieczki na łąkę i jeziorko i mam nadzieję, że wyciągniemy z psiakiem mojego męża :D[/QUOTE]

Dzisiaj jest tak goraco ze wydaje mi sie iż Ptysiowi jest dobrze w murach bloku , ma cien , troszke chlodku a na dworze nawet w cieniu bylo by mu pewnie goraco , spacerek jak najbardziej wskazany ale nie za dlugi zeby psiaczek udaru nie dostal ;)

Posted

No właśnie tu jest problem bo w bloku u teściów jest sauna mimo otwartych okien i wentylatorów... W domku u Nas jest dużo chłodniej a tu Ptyś nawet jak śpi to z językiem na wierzchu.

Posted

[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5728.jpg[/URL] Moje ulubione :loveu:

Tora ładnie w towarzystwie mleczy wygląda :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']No właśnie tu jest problem bo w bloku u teściów jest sauna mimo otwartych okien i wentylatorów... W domku u Nas jest dużo chłodniej a tu Ptyś nawet jak śpi to z językiem na wierzchu.[/QUOTE]

Namocz jakiś recznik w zimnej ( ale nie lodowatej ) wodzie , odcisnij zeby z niego nie kapalo i połóż mu na głowce powinno mu troszke pomóc , poza tym psiaczki po to maja siersc zeby ich naturalnie chlodzila wiec maluszek da rade :loveu:

Posted

Dziękuję bardzo za radę :) :*
Już nie wiedziałam co zrobić... śpi i tak dyszy :(, że nawet wpadłam w panikę... Chyba jestem już na starość przewrażliwiona :D

Posted

[quote name='Ptysiak']Dziękuję bardzo za radę :) :*
Już nie wiedziałam co zrobić... śpi i tak dyszy :(, że nawet wpadłam w panikę... Chyba jestem już na starość przewrażliwiona :D[/QUOTE]

Bardzo prosze ;)

ja tez jestem panikara ale zyje juz 6 lat z Neronem i wiele razy tak dyszal ze cala klatka piersiowa mu chodzila , co jakis czas skrapialam go zimna woda i bylo ok ;)

Posted (edited)

[quote name='Kaaasia']Muszę wypróbować ten sposób z ręcznikiem bo Oli już dyszy, a to dopiero początek[/QUOTE]

U nas zawsze dziala i u Nerona i u Puchatej niedzwiedziowatej Qwendki :loveu:

[quote name='bira']Ciotka Magda już w Nl :-) Jutro wspólny spacerek :-)[/QUOTE]

wspolny spacer :crazyeye: oooo nie , ja też chce :angryy::eviltong: nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie :roll:

ps. wysciskaj tam ode mnie Magdę ( lacznie z Teosiem :* ) i wymiziaj Toreczkę :loveu: no dobra Bogdana tez mozesz wysciskać :evil_lol:

Edited by dOgLoV
Posted

Magda, dotarliście już?
U nas słońce po południu wyszło :-) Ale pewnie jeszcze się załapaliście?
Było super :-) Torka to przemiły, super sympatyczny psiak, jest fantastyczna :-) Doglov, wymiziałam ją :-) Nie dało się inaczej, jest taka cudowna :-)
Magda, dzięki za fajnie spędzony dzień :-) Szkoda, że pogoda kaprysiła ;-)

Posted

[quote name='bira']Magda, dotarliście już?
U nas słońce po południu wyszło :-) Ale pewnie jeszcze się załapaliście?
Było super :-) Torka to przemiły, super sympatyczny psiak, jest fantastyczna :-) [B]Doglov,[/B] [B]wymiziałam ją[/B] :-) Nie dało się inaczej, jest taka cudowna :-)
Magda, dzięki za fajnie spędzony dzień :-) Szkoda, że pogoda kaprysiła ;-)[/QUOTE]

Oj dziekuje :loveu:

Posted

Dotarłam godzinę temu ;) Jesteśmy cali i zdrowi, ale Tora z małym urazem łapy :( Ale myślę, że będzie dobrze ;)

Kasiu, ja również dziękuję za mile spędzony czas :) Może jeszcze uda się go kiedyś powtórzyć ;) A słońce wykorzystaliśmy ;) Do 19 byliśmy w Scheveningen na plaży :)

No i dziękuję tym, którzyn o nas pamiętali przez te 2 dni :)

PS. Agnieszka, co to za wyściskanie Bogdana :mad::eviltong:

Posted

Tak myśleliśmy, że nie odpuściliście skoro taka fajna pogoda się zrobiła :-) Też bym jeszcze posiedziała. No nic, mam nadzieję, że w czerwcu jeszcze uda Wam się dojechać :-)
Jak będziesz miała chwilę to wstaw zdjęcia :-)

Posted

[quote name='dOgLoV']Bardzo prosze ;)

ja tez jestem panikara ale zyje juz 6 lat z Neronem i wiele razy tak dyszal ze cala klatka piersiowa mu chodzila , co jakis czas skrapialam go zimna woda i bylo ok ;)[/QUOTE]

Ręcznik troszkę pomaga i nawet nie ściąga go z siebie :D
Ale i tak ciągle mu gorąco, nawet jak śpi to czasami z językiem wywalonym na zewnątrz.

ps. Mamy nadzieję, że niebawem zobaczymy tu nowe zdjęcia ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Mysle Madziu ze niebawem wlasnie nastapilo :diabloti:

Dzien dobry :calus:
Ale wam dobrze spacerowicze ;)[/QUOTE]

Niebawem będzie dziś, ale nie wiem o której :eviltong:

Dzień dobry :)

[quote name='panbazyl']ale u nas ciepło i ślicznie :)
Kizianki dla łapki Torci :)[/QUOTE]

U mnie cudnie :Cool!: O 9 rano 26 stopni :loveu:

Dziękuję ;) Pooszczędzam jej łapkę i powinno być dobrze ;)