bira Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Magda leje okrutnie. Jutro tez ma padac. Przemyslcie ten wyjazd cobyscie sie nie pochorowali... Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 A ja przyszłam oznajmic ze dzisiaj w nocy przyszedl na swiat moj najmlodszy kuzyn Antoś :loveu::loveu::loveu::loveu: okolo 12stej wujek przyjedzie ze zdjeciami :loveu::loveu::loveu: w nocy juz pisal sms-a "rodzimy" a za jakąś godzinke napisal " urodzilismy " :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 To gratulacje ode mnie :loveu: I dzien dobry ;) U nas znow dzis upalnie :loveu: Quote
Ptysiak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5733.jpg[/url] nie dość, że uśmiechnięta to jeszcze i oczko puszcza :) Kochaną masz tą sunie :loveu: Pozdrawiamy serdecznie z tropikalnego Tomaszowa:D Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='Ptysiak'] Pozdrawiamy serdecznie z tropikalnego Tomaszowa:D[/QUOTE] U nas też tropiki :multi: Quote
Ptysiak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 A Ptysiak troszkę się męczy w bloku :(... W domu miałby teraz luksus, w cieniu na ogródku chyba byłoby mu chłodniej. No ale nic, zawsze jest pretekst do wycieczki na łąkę i jeziorko i mam nadzieję, że wyciągniemy z psiakiem mojego męża :D Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='Ptysiak']A Ptysiak troszkę się męczy w bloku :(... W domu miałby teraz luksus, w cieniu na ogródku chyba byłoby mu chłodniej. No ale nic, zawsze jest pretekst do wycieczki na łąkę i jeziorko i mam nadzieję, że wyciągniemy z psiakiem mojego męża :D[/QUOTE] Dzisiaj jest tak goraco ze wydaje mi sie iż Ptysiowi jest dobrze w murach bloku , ma cien , troszke chlodku a na dworze nawet w cieniu bylo by mu pewnie goraco , spacerek jak najbardziej wskazany ale nie za dlugi zeby psiaczek udaru nie dostal ;) Quote
Ptysiak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 No właśnie tu jest problem bo w bloku u teściów jest sauna mimo otwartych okien i wentylatorów... W domku u Nas jest dużo chłodniej a tu Ptyś nawet jak śpi to z językiem na wierzchu. Quote
Karro Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5728.jpg[/URL] Moje ulubione :loveu: Tora ładnie w towarzystwie mleczy wygląda :loveu: Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='Ptysiak']No właśnie tu jest problem bo w bloku u teściów jest sauna mimo otwartych okien i wentylatorów... W domku u Nas jest dużo chłodniej a tu Ptyś nawet jak śpi to z językiem na wierzchu.[/QUOTE] Namocz jakiś recznik w zimnej ( ale nie lodowatej ) wodzie , odcisnij zeby z niego nie kapalo i połóż mu na głowce powinno mu troszke pomóc , poza tym psiaczki po to maja siersc zeby ich naturalnie chlodzila wiec maluszek da rade :loveu: Quote
Ptysiak Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Dziękuję bardzo za radę :) :* Już nie wiedziałam co zrobić... śpi i tak dyszy :(, że nawet wpadłam w panikę... Chyba jestem już na starość przewrażliwiona :D Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 [quote name='Ptysiak']Dziękuję bardzo za radę :) :* Już nie wiedziałam co zrobić... śpi i tak dyszy :(, że nawet wpadłam w panikę... Chyba jestem już na starość przewrażliwiona :D[/QUOTE] Bardzo prosze ;) ja tez jestem panikara ale zyje juz 6 lat z Neronem i wiele razy tak dyszal ze cala klatka piersiowa mu chodzila , co jakis czas skrapialam go zimna woda i bylo ok ;) Quote
Kaaasia Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Muszę wypróbować ten sposób z ręcznikiem bo Oli już dyszy, a to dopiero początek Quote
bira Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Ciotka Magda już w Nl :-) Jutro wspólny spacerek :-) Quote
łamAga Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) [quote name='Kaaasia']Muszę wypróbować ten sposób z ręcznikiem bo Oli już dyszy, a to dopiero początek[/QUOTE] U nas zawsze dziala i u Nerona i u Puchatej niedzwiedziowatej Qwendki :loveu: [quote name='bira']Ciotka Magda już w Nl :-) Jutro wspólny spacerek :-)[/QUOTE] wspolny spacer :crazyeye: oooo nie , ja też chce :angryy::eviltong: nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie :roll: ps. wysciskaj tam ode mnie Magdę ( lacznie z Teosiem :* ) i wymiziaj Toreczkę :loveu: no dobra Bogdana tez mozesz wysciskać :evil_lol: Edited April 28, 2012 by dOgLoV Quote
bira Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Magda, dotarliście już? U nas słońce po południu wyszło :-) Ale pewnie jeszcze się załapaliście? Było super :-) Torka to przemiły, super sympatyczny psiak, jest fantastyczna :-) Doglov, wymiziałam ją :-) Nie dało się inaczej, jest taka cudowna :-) Magda, dzięki za fajnie spędzony dzień :-) Szkoda, że pogoda kaprysiła ;-) Quote
łamAga Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='bira']Magda, dotarliście już? U nas słońce po południu wyszło :-) Ale pewnie jeszcze się załapaliście? Było super :-) Torka to przemiły, super sympatyczny psiak, jest fantastyczna :-) [B]Doglov,[/B] [B]wymiziałam ją[/B] :-) Nie dało się inaczej, jest taka cudowna :-) Magda, dzięki za fajnie spędzony dzień :-) Szkoda, że pogoda kaprysiła ;-)[/QUOTE] Oj dziekuje :loveu: Quote
*Magda* Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Dotarłam godzinę temu ;) Jesteśmy cali i zdrowi, ale Tora z małym urazem łapy :( Ale myślę, że będzie dobrze ;) Kasiu, ja również dziękuję za mile spędzony czas :) Może jeszcze uda się go kiedyś powtórzyć ;) A słońce wykorzystaliśmy ;) Do 19 byliśmy w Scheveningen na plaży :) No i dziękuję tym, którzyn o nas pamiętali przez te 2 dni :) PS. Agnieszka, co to za wyściskanie Bogdana :mad::eviltong: Quote
bira Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Tak myśleliśmy, że nie odpuściliście skoro taka fajna pogoda się zrobiła :-) Też bym jeszcze posiedziała. No nic, mam nadzieję, że w czerwcu jeszcze uda Wam się dojechać :-) Jak będziesz miała chwilę to wstaw zdjęcia :-) Quote
Aleksa. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 super, pewnie będzie duuużo pięknych fotek. :) Quote
Ptysiak Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 [quote name='dOgLoV']Bardzo prosze ;) ja tez jestem panikara ale zyje juz 6 lat z Neronem i wiele razy tak dyszal ze cala klatka piersiowa mu chodzila , co jakis czas skrapialam go zimna woda i bylo ok ;)[/QUOTE] Ręcznik troszkę pomaga i nawet nie ściąga go z siebie :D Ale i tak ciągle mu gorąco, nawet jak śpi to czasami z językiem wywalonym na zewnątrz. ps. Mamy nadzieję, że niebawem zobaczymy tu nowe zdjęcia ;) Quote
*Magda* Posted April 29, 2012 Author Posted April 29, 2012 Niebawem ;) Ale kiedy będzie to "niebawem" to nie wiem :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Mysle Madziu ze niebawem wlasnie nastapilo :diabloti: Dzien dobry :calus: Ale wam dobrze spacerowicze ;) Quote
panbazyl Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 ale u nas ciepło i ślicznie :) Kizianki dla łapki Torci :) Quote
*Magda* Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Mysle Madziu ze niebawem wlasnie nastapilo :diabloti: Dzien dobry :calus: Ale wam dobrze spacerowicze ;)[/QUOTE] Niebawem będzie dziś, ale nie wiem o której :eviltong: Dzień dobry :) [quote name='panbazyl']ale u nas ciepło i ślicznie :) Kizianki dla łapki Torci :)[/QUOTE] U mnie cudnie :Cool!: O 9 rano 26 stopni :loveu: Dziękuję ;) Pooszczędzam jej łapkę i powinno być dobrze ;) Quote
Recommended Posts