Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Jaki cudowny Indianin, tez kiedyś miałam przebranie i latałam wszędzie jako Pocachontas :D

Mówcie, co chcecie, ale kącik Nathana jest PRZE PIĘ KNY! Tak mocno w moim guście! :)

Ja przez parę lat zbierałam na WOŚP, od podstawówki do gimnazjum byłam co roku. Potem mi to przeszło.

Posted
Godzinę temu, marta1624 napisał:

Ale się cieszy :)

Najpierw był zły, bo myślał, że jak czeka w domu niespodzianka, to znaczy, że nowe auto :D

Ale potem już była radość ;)

40 minut temu, Ania :) napisał:

Wow jaki duży Indianin :D

Duży jak tatuś :D

28 minut temu, Tyś napisał:

Jaki cudowny Indianin, tez kiedyś miałam przebranie i latałam wszędzie jako Pocachontas :D

Mówcie, co chcecie, ale kącik Nathana jest PRZE PIĘ KNY! Tak mocno w moim guście! :)

Ja chciałam właśnie coś ala Pocahontas, ale z brzuchem bym w to nie weszła :( Więc muszę mieć taki jak Bogdan ;) Ale będziemy fajnie wyglądać :)

Theodor ma strój z zeszłego roku (policjant), bo mu wtedy kupiłam większy. ale jak zobaczyłam te cudeńka dzisiaj i dosłownie za grosze (Theosia "piątkę", a nasze "ósemkę"), to szkoda było nie kupić i nie ubrać sie tak samo :)

Dziękuję :) Cieszę się, że się podoba ;)

Posted

A no fajnie :)

Jak byliśmy sami, to nas to nie bawiło, choć wszyscy sąsiedzi, bez względu na wiek poprzebierani :) Pierwsze 2 lata Theodora też odpuściliśmy, bo młody jakoś jeszcze do tego nie ciągnął. Ale w zeszłym roku poszliśmy pierwszy raz. Młody szczęśliwy, a to najważniejsze :) Więc w tym roku też pójdziemy robić z siebie błaznów :D

Posted

W nocy się nie wyspałam, bo oczywiście pobudka była :(

Ale w dzień odpłynęłam i spałam coś ponad godzinkę :) I dobrze, bo na 17 do dentysty, potem na 19 do położnej. Więc dziś spać zbyt wcześnie nie pójdę :/

Posted

Hej Marta :)

Wizyta tylko kontrolna ;) Cała trójka tylko siadła na fotel i zaraz z niego schodziliśmy :D Następna wizyta w październiku :)

A u położnej to będziemy się dogadywać co do cesarki :/ Ale póki co nie odbiera, więc nie wiem czy do porodu nie pojechała :/ Spróbuję zadzwonić za chwilę znowu, to może odbierze ;)

Posted

My jeździmy regularnie, 2x w roku ;)

Położna jest przy porodzie, więc dziś do niej nie pojechałam :/ Pewnie jutro się zdzwonimy i ustalimy nowy termin. Ale też nie wiem o której coś się dowiem, bo nie wiadomo ile przy tym porodzie spędzi czasu. Może być tak, że wróci do domu w środku nocy albo dopiero rano, więc będzie się musiała kobieta wyspać, zanim się ze mną skontaktuje ;)

Posted
22 minut temu, Tyś napisał:

Bycie położną to naprawdę sporo wyrzeczeń ;)
Trzymam kciuki za dogadanie się z nią.

Kobieta musi być ciągle pod telefonem :/ Ale jak się z nią rozmawia, to widać, że ona kocha swoją pracę :)

6 minut temu, 3 x napisał:

boski jest <3

Dziękuję Gosiu :*

Posted

No i moje prognozy się spełniły!

Pamiętacie tych moich znajomych od Atosa? Kiedyś pisałam, że sprawili sobie też sukę i że pewnie będą szczeniaki. No i co widzę dziś na avku z WhatsApp? Szczylki :mad:

Ja nie chciałam, żeby Atos wybzykał moją Torę, to sobie sprawili sami sukę. Jak im szczylki się nie sprzedadzą, to może otworzą oczy!

Posted

Hej Marta :)

Na zdjęciu widzę 3 sztuki, więc może znajdą się chętni. Ale obawiam się, że to ich nakręci na kolejną ciążę :/ A potem mogą mieć 6 albo i 8 sztuk. I jak na nie nie znajdą kupców, to co? :( Ja wiem, że to nie mój problem, ale szkoda mi tej suczki :( Ona będzie rodzić co cieczkę, bo ich ciągle nie ma w domu, a psy są na "mikroskopijnym" podwórku, więc nie ma ich jak oddzielić podczas cieczki :(