Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak się nasza Mami czuje ? Brak skurczy  ? :)

Hejka :) I podpinam się pod pytanie Oli :)

Szczerze, to dziś czuję się fatalnie :( Plecy mnie bolą, śpiąca jestem i ogólnie czuję się jakoś niewyraźnie :(

Rano pisałam Oli, że spać mi się chce i chwilę później zasnęłam na kanapie. Obudził mnie Bogdan o 11, jak wrócił z pracy :D

Posted

Nie mieli co robić, a ma jeszcze prawie 3 dni urlopu na ten rok, to się urwał wcześniej do domu ;)

Pojechaliśmy do Holandii wydać kasę z jego bonów świątecznych :D

Posted

Nie mieli co robić, a ma jeszcze prawie 3 dni urlopu na ten rok, to się urwał wcześniej do domu ;)
Pojechaliśmy do Holandii wydać kasę z jego bonów świątecznych :D

To juz sie dobrze poczulas haha :D
Posted

To juz sie dobrze poczulas haha :D

Nie zupełnie :/ Ale chcieliśmy jechać bez młodego :P

coś konkretnego ?

Kupiliśmy Theodorowi 5 modeli aut, z bajki "Auta". Tych, których jeszcze nie ma, a go interesują :)

I dla dzidziusia kupiliśmy 5 bodziaków i 2 pary spodni ;)

Bony były do wykorzystania w Holandii i w kilku wybranych sklepach, więc nie mieliśmy zbyt dużego pola manewru :(

Ale Theodor będzie zadowolony, jak pod choinkę zobaczy te wszystkie prezenty :)

Posted

Maria Cię męczy na whatsappaie xd spodobaliscoe sie jej i ciągle głowę zawraca xd

Podoba jej się gadanie :D

Doberek Dzisiaj pewnie za dlugo tutaj nie zabawie bo Sebek wzial mojego laptopa do pracy a na komie nie lubie siedziec na dogo

Mnie w ogóle wieczorkiem nie było :P

Posted

łojojoj biedny Teoś z tym uszkiem, oby wsio sprawnie i szybko poszło i będzie można to puścić w niepamięć ;)

Ty weź nie strasz skurczami!

hihihi my taki dzbanek już od dawna mamy :P fakt kawa o wiele lepsza jest niż normalnie parzona. I podobny mamy do herbat owocowych z granulkami. Mniam. Ino u nas nikomu się później tego myć nie chce toteż tylko okazyjnie w nich cokolwiek parzymy :/

Ahhh święta, prezenty. Czas leci jak szalony. A śniegu ni widu, ni słychu :(

Posted

Alinko, troszkę mi koleżanka naświetliła sprawę z tymi uszami, bo jej syn ma takie coś robione co 2 lata. Wytłumaczyła mi to wszystko po ludzku, a nie medycznie i myślę, że będzie dobrze ;)

Ja skurczami nie chcę straszyć. Piszę jak jest :P

Ja wcześniej o takim dzbanku nawet nie myślałam. Dopiero jak zobaczyłam w reklamie, to pomyślałam, że fajna sprawa :) A skoro lubię kawę, to wiedziałam, że warto go kupić ;)

Były też właśnie na herbatę, ale ja herbaty mało piję :P Ok, teraz w ciąży piję trochę więcej. Ale w ogólnym zestawieniu, to herbaty idzie w moim domu mało :P

Ja już nawet nie liczę na białe święta :(

W nocy +10'C, a w dzień +15'C :/ Już naprawdę wolałabym, żeby było -10'C i bez śniegu, niż to co jest teraz.

Na polach mam błoto, bo co 2-3 dni pada deszcz. I chodzę z Torą w pola, to muszę uważać, żeby orła na tym bagnie nie wywinąć :/

Ola, mój ekspres leży na strychu, nieużywany już jakieś 6-7 lat :P

Nie lubię kawy z ekspresu :( Musi być rozpuszczalna albo prawdziwa parzona. A że pływające fusy w kubku czasem denerwują, to ten dzbanek, który kupiłam, jest w tym bardzo pomocny :)

Posted

Jak imprezka ? ;)

Która?

Bo w piątek byłam na jednej, a wczoraj na kolejnej :P

Spokojnej i dluuugiej nocki :)

Dziękuję :*

Była wręcz idealna jeśli chodzi o jakość ;) Tylko z długością gorzej, bo poszłam spać o 23:30, a wstałam o 7:15 :P

Posted

A no to obie imprezki:P

Ja potrzebuje 15h snu żeby się wyspać :P

wczora usiadłam z piwkiem przed kompem i nagle jak mnie ściana od tyłu zaatakowała i stwierdziłam że czas isc spac hahahaha