marta1624 Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Hejka :) I podpinam się pod pytanie Oli :) Quote
*Magda* Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Jak się nasza Mami czuje ? Brak skurczy ? :) Hejka :) I podpinam się pod pytanie Oli :) Szczerze, to dziś czuję się fatalnie :( Plecy mnie bolą, śpiąca jestem i ogólnie czuję się jakoś niewyraźnie :( Rano pisałam Oli, że spać mi się chce i chwilę później zasnęłam na kanapie. Obudził mnie Bogdan o 11, jak wrócił z pracy :D Quote
*Magda* Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Nie mieli co robić, a ma jeszcze prawie 3 dni urlopu na ten rok, to się urwał wcześniej do domu ;) Pojechaliśmy do Holandii wydać kasę z jego bonów świątecznych :D Quote
angineuuka Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nie mieli co robić, a ma jeszcze prawie 3 dni urlopu na ten rok, to się urwał wcześniej do domu ;) Pojechaliśmy do Holandii wydać kasę z jego bonów świątecznych :D To juz sie dobrze poczulas haha :D Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Nie mieli co robić, a ma jeszcze prawie 3 dni urlopu na ten rok, to się urwał wcześniej do domu ;) Pojechaliśmy do Holandii wydać kasę z jego bonów świątecznych :D coś konkretnego ? Quote
*Magda* Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 To juz sie dobrze poczulas haha :D Nie zupełnie :/ Ale chcieliśmy jechać bez młodego :P coś konkretnego ? Kupiliśmy Theodorowi 5 modeli aut, z bajki "Auta". Tych, których jeszcze nie ma, a go interesują :) I dla dzidziusia kupiliśmy 5 bodziaków i 2 pary spodni ;) Bony były do wykorzystania w Holandii i w kilku wybranych sklepach, więc nie mieliśmy zbyt dużego pola manewru :( Ale Theodor będzie zadowolony, jak pod choinkę zobaczy te wszystkie prezenty :) Quote
*Magda* Posted December 18, 2015 Author Posted December 18, 2015 Schowane, bo młody nie może ich widzieć :P Quote
Aleksa. Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Maria Cię męczy na whatsappaie xd spodobaliscoe sie jej i ciągle głowę zawraca xd Quote
Oscar Patric Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Z tylu prezentów każdy był by szczęśliwy, ale Teo rozpuszczacie :) Quote
łamAga Posted December 18, 2015 Posted December 18, 2015 Doberek ???? Dzisiaj pewnie za dlugo tutaj nie zabawie bo Sebek wzial mojego laptopa do pracy a na komie nie lubie siedziec na dogo ???? 1 Quote
*Magda* Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Maria Cię męczy na whatsappaie xd spodobaliscoe sie jej i ciągle głowę zawraca xd Podoba jej się gadanie :D Doberek Dzisiaj pewnie za dlugo tutaj nie zabawie bo Sebek wzial mojego laptopa do pracy a na komie nie lubie siedziec na dogo Mnie w ogóle wieczorkiem nie było :P Quote
kalyna Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 łojojoj biedny Teoś z tym uszkiem, oby wsio sprawnie i szybko poszło i będzie można to puścić w niepamięć ;) Ty weź nie strasz skurczami! hihihi my taki dzbanek już od dawna mamy :P fakt kawa o wiele lepsza jest niż normalnie parzona. I podobny mamy do herbat owocowych z granulkami. Mniam. Ino u nas nikomu się później tego myć nie chce toteż tylko okazyjnie w nich cokolwiek parzymy :/ Ahhh święta, prezenty. Czas leci jak szalony. A śniegu ni widu, ni słychu :( Quote
*Magda* Posted December 19, 2015 Author Posted December 19, 2015 Alinko, troszkę mi koleżanka naświetliła sprawę z tymi uszami, bo jej syn ma takie coś robione co 2 lata. Wytłumaczyła mi to wszystko po ludzku, a nie medycznie i myślę, że będzie dobrze ;) Ja skurczami nie chcę straszyć. Piszę jak jest :P Ja wcześniej o takim dzbanku nawet nie myślałam. Dopiero jak zobaczyłam w reklamie, to pomyślałam, że fajna sprawa :) A skoro lubię kawę, to wiedziałam, że warto go kupić ;) Były też właśnie na herbatę, ale ja herbaty mało piję :P Ok, teraz w ciąży piję trochę więcej. Ale w ogólnym zestawieniu, to herbaty idzie w moim domu mało :P Ja już nawet nie liczę na białe święta :( W nocy +10'C, a w dzień +15'C :/ Już naprawdę wolałabym, żeby było -10'C i bez śniegu, niż to co jest teraz. Na polach mam błoto, bo co 2-3 dni pada deszcz. I chodzę z Torą w pola, to muszę uważać, żeby orła na tym bagnie nie wywinąć :/ Ola, mój ekspres leży na strychu, nieużywany już jakieś 6-7 lat :P Nie lubię kawy z ekspresu :( Musi być rozpuszczalna albo prawdziwa parzona. A że pływające fusy w kubku czasem denerwują, to ten dzbanek, który kupiłam, jest w tym bardzo pomocny :) Quote
Oscar Patric Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ja tylko piję kawę ziarnistą,młynkiem ręcznym mielę,bo po innych miałam okropne bóle brzucha Quote
Paulina94 Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 A ja ogólnie bardzo rzadko piję kawę :P A jeśli już to rozpuszczalną, z mlekiem :P Quote
łamAga Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Ja herbaty nie pije w ogole za to kawe wypijam litrami ;) Wiem Magda że Cię nie było :P Jak imprezka ? ;) Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Jak imprezka ? ;) Która? Bo w piątek byłam na jednej, a wczoraj na kolejnej :P Spokojnej i dluuugiej nocki :) Dziękuję :* Była wręcz idealna jeśli chodzi o jakość ;) Tylko z długością gorzej, bo poszłam spać o 23:30, a wstałam o 7:15 :P Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Olu, zdecydowanie za krótko :/ Ja potrzebuję minimum 8h snu, żeby być wyspana ;) Quote
łamAga Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 A no to obie imprezki:P Ja potrzebuje 15h snu żeby się wyspać :P wczora usiadłam z piwkiem przed kompem i nagle jak mnie ściana od tyłu zaatakowała i stwierdziłam że czas isc spac hahahaha Quote
Recommended Posts