*Magda* Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Maryśka :D podobno jest lecznicza :P No to Aga, próbuj :D Quote
*Magda* Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 A nie próbowałas? :lol: Nie i nie mam zamiaru :P Quote
Aleksa. Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 A teraz Theo poszedł Ci juz spać bez żadnych dolegliwości? :) Quote
łamAga Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Nie próbowałam ale dużo dobrego sie nasłuchałam :P Quote
*Magda* Posted December 13, 2015 Author Posted December 13, 2015 Ja tez nie :lol: To będziesz blisko NL, wiec wiesz :D :P A teraz Theo poszedł Ci juz spać bez żadnych dolegliwości? :) Tak. Zjadł normalnie, wypił... Pytałam kilka razy w ciągu dnia czy z brzuszkiem ok, ale ciągle mówił, ze dobrze. Więc wierzę, że już jest dobrze :) Nie próbowałam ale dużo dobrego sie nasłuchałam :P A ja widziałam na własne oczy co trawa robi z człowiekiem i mam inne zdanie na ten temat ;) Quote
mar....ka Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 no i wróciłam po bombce (ale się sprężałam ), a Madzia poszła spać :P Quote
Ania :) Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Hejka ;) Biedny Theo i biedni wy... oby było już dobrze ;) A co do maryski... raz próbowałam w liceum :P raz tylko i już więcej nie chce xd nie było źle :P zobaczyłam co to jest jak działa i to mi wystarczy xd Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 no i wróciłam po bombce (ale się sprężałam ), a Madzia poszła spać :P Madzia nie spała, tylko oglądała TV :P Hejka ;) Biedny Theo i biedni wy... oby było już dobrze ;) A co do maryski... raz próbowałam w liceum :P raz tylko i już więcej nie chce xd nie było źle :P zobaczyłam co to jest jak działa i to mi wystarczy xd Hej Ania :) Już dziś jest zdrowy jak ryba :) Moja galeria będzie gabinetem psychologa i wszyscy będą mi się zwierzać :) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Ja nie próbowałam :D Ja też nie próbowałam :) To posłuchajcie starszej koleżanki i nie próbujcie, bo nie warto ;) Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 To posłuchajcie starszej koleżanki i nie próbujcie, bo nie warto ;) też słyszałam że nie warto,więc nie próbowałam ;) Quote
angineuuka Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 A ja tak serio to probowalam :D ale raz i zapewne ostatni. Wole sobie od czasu do czasu papierosa zapalic :lol: Quote
łamAga Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Trawka NIBY jest zdrowsza od fajek ;) no i dzień dobry ;) super że Theo już zdrowy jak rybka ;) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Jakoś, żadna używka nie przekonuje mnie, że jest zdrowsza od innej :P Quote
mar....ka Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 kawa jest najzdrowsza :) hehe, chociaz na świeta juz kupiłam sobie te dwa winka grzane z lidla :) Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 kawa jest najzdrowsza :) hehe, chociaz na świeta juz kupiłam sobie te dwa winka grzane z lidla :) Ale kawa, to taka słaba używka (według mnie :P) Musisz mi robić ochotę na grzańca :( :( :( Quote
łamAga Posted December 14, 2015 Posted December 14, 2015 Kawe pochłaniam hektolitrami :D a z lidla lubie likier orzechowy , kosztuje całe 19,99 a jest przepyszny :D Quote
*Magda* Posted December 14, 2015 Author Posted December 14, 2015 Ja idę w czwartek polować na taki dzbanek do zaparzania kawy: Quote
Recommended Posts