*Magda* Posted December 24, 2015 Author Posted December 24, 2015 ja zmykam papa dziewuszki :)po Kevinie święta :P Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Na mnie chyba też pora i pójdę spać :P Quote
łamAga Posted December 24, 2015 Posted December 24, 2015 Prezenty ladne ;) My sobie nie robimy prezentów , dużo jest u Nas dzieci do obdarowania więc sobie już odpuszczamy ;) Chociaż w sumie kupilismy sobie puzle , Sebek z jakaś budowlą a ja z małą dzidzią :D tylko kiedy to układac , ja jeszcze mam zalefłe z MC ;) Mnie czekają fajne dalsze świeta , młody chyba załapał przeziębienie od Staska i co chwile wyje , teraz mu dalam lipomal i tantum verde popsikałam mu gardelko to usnal , mam nadzieje ze do rana pospi spokojnie sobie ;) Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 My niby też sobie nie robimy, a co święta wychodzi, że jednak robimy :D Aguś, Theodora też coś bierze :/ Z nosa mu leci jak z wulkanu lawa :/ Mam nadzieję, że na tym się skończy, bo nie chcę, żeby był chory, przed planowaną operacją ;) Quote
*Magda* Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Dzień dobry Madziu :) Dobry wieczór Aniu :) Hejka :) Zdrówka! Hejka i dziękuję :) Quote
mar....ka Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 znowu się obżarłam....a jak tam kluseczki i spotkanie z koleżanką? Quote
łamAga Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 Wracaj , wracaj mamuśka , i opowiadaj ;) Quote
*Magda* Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Spotkanie udane, obiad wszystkim smakował ;) A ja właśnie zjadłam krokiety i zapiłam barszczem :D Quote
łamAga Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 No toś nam opowiedziała :P A krokiety z czym ? o z mięskiem bym wciągła :P Quote
mar....ka Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 mam z mięsem i mam z kapusta i pieczarami, przyjeżdżaj!!! Quote
*Magda* Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Aga, a co mam napisać ?! My gadałyśmy, mężowie gadali, dzieci roznosiły dom :D A krokiety z pieczarkami i serem :) Quote
łamAga Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 To jade !!!! na te z mięsem :D Wsiadam na Qwendi i biegne :D Quote
*Magda* Posted December 25, 2015 Author Posted December 25, 2015 Powiem (napiszę) tak: Aga, już kiedyś próbowałaś mi wmówić, że nie ma opcji, że jesteś w ciąży :P I prawie 9 miesięcy później pojawił się Fabian :D Quote
mar....ka Posted December 25, 2015 Posted December 25, 2015 trzymam kciuki, jak będziesz w ciąży, to Ci te krokiety wyślę pocztą :P Quote
*Magda* Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Bry :P Na dworze 15.5'C Pojechaliśmy z młodym na plac zabaw. Wzięliśmy też Torę, bo nie daleko jest jezioro :) No i Bogdan bawił się z Theodorem na placu zabaw, a ja z Torą nad jeziorem. Suka wymoczyła tyłek :D I tak sobie potem siedziałam na ławce, suka szwendała się obok. Na ławkę obok, dosiadło się starsze małżeństwo, na oko 65-70lat. Jeszcze facet dobrze nie usiadł, a już z kieszeni wyciągnął psie smakołyki :D Najpierw mi sucz nakarmił, a potem się z nią bawił :) I w ten sposób sucz, wróciła do domu zmęczona i szczęśliwa :D Troszkę mnie państwo zaskoczyli, bo psa widzieli pierwszy raz w życiu, nie małych gabarytów, a jednak nie bali się jej w ogóle. Zdziwieni byli, że 6-cio letni pies jest taki chętny do zabawy ;) Quote
*Magda* Posted December 26, 2015 Author Posted December 26, 2015 Hej Marta :) Święta, święta i po świętach :P Tyle się człowiek naszykował i po 2 dniach, koniec imprezy :D Quote
łamAga Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Ooo widzisz , Torka ma nowych przyjaciół :D :P Ja też sie ciesze że już po świętach , nie lubię świąt i całego tego zamieszania wokół nich ;) Quote
Recommended Posts