Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aguś, obie imprezki udane ;)

W piątek byłam w marnej formie, więc z wielką radością, o godz. 22 wyszłam od koleżanki :P Gdyby nie złe samopoczucie prze cały dzień, to pewnie zostałabym dłużej :D

No a wczoraj, na urodzinach Zosi, tak się zasiedzieliśmy, że zamiast wyjść koło godz. 20 jak wszyscy goście, to siedzieliśmy prawie do 23 :D Theodor padł w aucie, z zamkniętymi oczami zrobił pipi w domu i poszedł spać do łóżka ;) A dziś biedaczek, nawet tego nie pamiętał :D

Posted

Pipi=siku :P

Jak by wołał "siku", to by go w przedszkolu nie rozumieli :D :P

O tak, wypił sok i kubek mleka :D

Aguś, wyłącz sobie w profilu "Ostatnio aktywny: Prywatne", bo nie wiem kiedy jesteś na dogo :mad::mad::mad:

Posted

Ejj a faktycznie.. zawsze gdy biorę książkę `pipi` do czytania do snu Marii, to ona sobie jaja robiła pipi to znaczy siku..i tak gadalaa..myślałam że znnowu jakies fazy ma jak kiedysz z kupa xd

Posted

Pipi=siku :P
Jak by wołał "siku", to by go w przedszkolu nie rozumieli :D :P

O tak, wypił sok i kubek mleka :D

Aguś, wyłącz sobie w profilu "Ostatnio aktywny: Prywatne", bo nie wiem kiedy jesteś na dogo :mad::mad::mad:

A co cie to obchodzi kiedy jest na dogo? :P
Posted

Ejj a faktycznie.. zawsze gdy biorę książkę `pipi` do czytania do snu Marii, to ona sobie jaja robiła pipi to znaczy siku..i tak gadalaa..myślałam że znnowu jakies fazy ma jak kiedysz z kupa xd

Maria mądrzejsza od Ciebie :D

A co cie to obchodzi kiedy jest na dogo? :P

Po to żebyś się pytała :P

Posted

Kuźwa, robiłam dziś piernik (taki w blaszce) i rozwaliły mi się mieszadełka w mikserze :(

Jutro muszę jechać kupić nowy mikser ;)

W sumie dobrze, że to się stało dziś, a nie w Wigilię :D

Posted

pezwstawiłam ustawienia bo kombinuje z tymi fotkami :P już poprawiam :P

Wiem, bo już widzę :)

Też bym musiała sobie mikser sprawić ;)

A moj mikser ma chyba 100 lat :P

Mój mikser ma ponad 10 lat, chodził idealnie :) Już dawno jednak zauważyłam, że ma pęknięcia na mieszadełkach :/

Niby, mogłabym poszukać samych mieszadełek, ale wolę nowy z gwarancją :)

Posted

Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych :)

Mikser kupiony. I to razem z końcówką blendującą :) I jeszcze kupiliśmy go dyszkę taniej, bo to była ostatnia sztuka, oprócz tego, który był na wystawie ;)

No i kupiliśmy w końcu 2 nowe szafy do pokoju Theodora i jego braciszka. Co prawda do odbioru będą dopiero pod koniec stycznia, ale to nam w niczym nie przeszkadza ;)