*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Aguś, obie imprezki udane ;) W piątek byłam w marnej formie, więc z wielką radością, o godz. 22 wyszłam od koleżanki :P Gdyby nie złe samopoczucie prze cały dzień, to pewnie zostałabym dłużej :D No a wczoraj, na urodzinach Zosi, tak się zasiedzieliśmy, że zamiast wyjść koło godz. 20 jak wszyscy goście, to siedzieliśmy prawie do 23 :D Theodor padł w aucie, z zamkniętymi oczami zrobił pipi w domu i poszedł spać do łóżka ;) A dziś biedaczek, nawet tego nie pamiętał :D Quote
łamAga Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 No to suuuper ;) A co to jest pipi ? ;) Theoś musiał duzo wypić że nic z wieczoru nie pamięta :D :P Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Pipi=siku :P Jak by wołał "siku", to by go w przedszkolu nie rozumieli :D :P O tak, wypił sok i kubek mleka :D Aguś, wyłącz sobie w profilu "Ostatnio aktywny: Prywatne", bo nie wiem kiedy jesteś na dogo :mad::mad::mad: Quote
Aleksa. Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Ejj a faktycznie.. zawsze gdy biorę książkę `pipi` do czytania do snu Marii, to ona sobie jaja robiła pipi to znaczy siku..i tak gadalaa..myślałam że znnowu jakies fazy ma jak kiedysz z kupa xd Quote
angineuuka Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Pipi=siku :P Jak by wołał "siku", to by go w przedszkolu nie rozumieli :D :P O tak, wypił sok i kubek mleka :D Aguś, wyłącz sobie w profilu "Ostatnio aktywny: Prywatne", bo nie wiem kiedy jesteś na dogo :mad::mad::mad: A co cie to obchodzi kiedy jest na dogo? :P Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Ejj a faktycznie.. zawsze gdy biorę książkę `pipi` do czytania do snu Marii, to ona sobie jaja robiła pipi to znaczy siku..i tak gadalaa..myślałam że znnowu jakies fazy ma jak kiedysz z kupa xd Maria mądrzejsza od Ciebie :D A co cie to obchodzi kiedy jest na dogo? :P Po to żebyś się pytała :P Quote
Aleksa. Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 No wiesz,rodzice troche kasy od małego w nią wkladaja xd ciągle jakieś zajęcia :D Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Kuźwa, robiłam dziś piernik (taki w blaszce) i rozwaliły mi się mieszadełka w mikserze :( Jutro muszę jechać kupić nowy mikser ;) W sumie dobrze, że to się stało dziś, a nie w Wigilię :D Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Raczej szczęście w nieszczęściu :P Bo jakby się to w czwartek stało, to już bym nowego nie kupiła i wszystkie ciasta musiałabym mieszać ręcznie :/ Quote
łamAga Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Też bym musiała sobie mikser sprawić ;) pezwstawiłam ustawienia bo kombinuje z tymi fotkami :P już poprawiam :P 1 Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 pezwstawiłam ustawienia bo kombinuje z tymi fotkami :P już poprawiam :P Wiem, bo już widzę :) Też bym musiała sobie mikser sprawić ;) A moj mikser ma chyba 100 lat :P Mój mikser ma ponad 10 lat, chodził idealnie :) Już dawno jednak zauważyłam, że ma pęknięcia na mieszadełkach :/ Niby, mogłabym poszukać samych mieszadełek, ale wolę nowy z gwarancją :) Quote
*Magda* Posted December 20, 2015 Author Posted December 20, 2015 Tylko dlatego, że chcę nowy mikser, to jestem bogata? :D Quote
marta1624 Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Haha jaka ocena bogactwa po mikserze :lol: I hejka :) Quote
*Magda* Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Widzisz Marta, czego to się człowiek o sobie nie dowie z dogo :D I dzień dobry :) Quote
*Magda* Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Dzisiejszy dzień zaliczam do udanych :) Mikser kupiony. I to razem z końcówką blendującą :) I jeszcze kupiliśmy go dyszkę taniej, bo to była ostatnia sztuka, oprócz tego, który był na wystawie ;) No i kupiliśmy w końcu 2 nowe szafy do pokoju Theodora i jego braciszka. Co prawda do odbioru będą dopiero pod koniec stycznia, ale to nam w niczym nie przeszkadza ;) Quote
marta1624 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 A ja jadę do lidla po maszynę do szycia i turbuszczotkę do sierści :D Quote
Oscar Patric Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Zamiast normalnego kupowania z netu zamówiłam pojemnik na miód :) Quote
łamAga Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Magda czy Ty nie masz za dużo pieniędzy ? :P Quote
Recommended Posts