łamAga Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Ja teraz zadam głupie pytanie ale musze sobie zapisac bo moja pamięć zostawia wiele do życzenia :/ Kiedy dokładnie masz termin ? Quote
łamAga Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 Zapisane , i w głowie i w notatniku dla pewności :D A ja jestem zalamana , młody waży 8280 , a je za 2 , i gdzie On to wszystko ma ? Quote
*Magda* Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 Nie przesadzaj :P Theodor mając roczek ważył 11.1kg :P Więc Fabian to jest szczypiorek :D Quote
łamAga Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 No wlasnie , za chudy jest !!!! pożera wszystko , zje swój obiadek i jeszcze sepi ode mnie a chude to jak nie wiem :P Quote
*Magda* Posted December 16, 2015 Author Posted December 16, 2015 A co lekarz na to? Coś mówił? P.S. Znikam spać :P Quote
łamAga Posted December 16, 2015 Posted December 16, 2015 jeszcze ze Sebkiem nie rozmawiałam bo On był z nim na bilansie ale chyba nic nie mówił , każdy lekarz Ci powie że to indywidualna sprawa organizmu heh Dobranoc ;) Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Kupiłam sobie dzbanek do parzenia kawy Quote
Oscar Patric Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Kupiłam sobie dzbanek do parzenia kawy :wub: a Ja retro mydelniczkę do łazienki :) Quote
Aleksa. Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Kupiłam sobie dzbanek do parzenia kawy :wub: Fajnie :D Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Muszę go umyć i sobie zrobić w nim kawkę :D No i dziś w końcu kupiłam mojemu mężowi gwiazdkowy prezent :) Quote
Aleksa. Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Muszę go umyć i sobie zrobić w nim kawkę :D No i dziś w końcu kupiłam mojemu mężowi gwiazdkowy prezent :) Co takiego ? Ja siostrze nie kupiłam nic, a ona mi podobno coś kupiła i to porządnego, bo powiedziała, że ja jej dobry na uro prezent dałam :D i musi wyrównać..boję sie co to będzie ;) Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Kupiłam mu nową nawigację :) Fakt, że zapłaciłam trochę więcej niż musiałam, bo kupiłam w sklepie :/ Ale nie chciałam kupować przez neta, bo wtedy by wiedział co dostanie. No a ja chciałam, żeby miał niespodziankę :) Poradziłam się tylko szwagra co do firmy i to wszystko. Model już wybrałam sama. I myślę, że będzie zadowolony :) To co, teraz będziesz szukać czegoś dla siostry? Quote
Aleksa. Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Kupiłam mu nową nawigację :) Fakt, że zapłaciłam trochę więcej niż musiałam, bo kupiłam w sklepie :/ Ale nie chciałam kupować przez neta, bo wtedy by wiedział co dostanie. No a ja chciałam, żeby miał niespodziankę :) Poradziłam się tylko szwagra co do firmy i to wszystko. Model już wybrałam sama. I myślę, że będzie zadowolony :) To co, teraz będziesz szukać czegoś dla siostry? A to przydatna rzecz :) no, właśnie nie wiem co :D dam jej kase na fryzjera hahah :D ewentualnie mówiła coś o smartwatchu,a le nie znam się na tym.. i ciekawe ile kosztuje Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Nasza navi ma już 11 lat, bateria szwankuje, mapy już dawno nieaktualne... :/ I tak kupujemy nową już chyba ze dwa lata :D Więc postanowiłam sama się za to zabrać i zrobić mu prezent pod choinkę :) Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Tom Tom ;) Wcześniej mieliśmy Mio i była super :) No ale dziś, żadnej Mio nie znalazłam, więc posłuchałam szwagra ;) Quote
angineuuka Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Tom Tom ;) Wcześniej mieliśmy Mio i była super :) No ale dziś, żadnej Mio nie znalazłam, więc posłuchałam szwagra ;) Dobry wybor ;) Quote
Aleksa. Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Mój tata też kupował Tom Toma z jakimiś funkcjami na tiry itp nie znam się :P ale wtedy jak kupował był mega drogi :P Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Mi zależało głównie na mapach konkretnych krajów, języku i opcji radarów ;) Reszta była mniej istotna :P Quote
łamAga Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Na mapach się nie znam więc się nie udzielam :P Quote
*Magda* Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Na mapach się nie znam więc się nie udzielam :P Czas zainteresować się motoryzacją i wtedy będziesz się udzielać :P Aha, jutro idę na babską imprezkę, więc wieczorem mnie nie będzie :P Quote
Recommended Posts