Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajny, ten barysta co reklamuje kawę w tv ma takowy- a gdzie u Was będzie? muszę kupić ten likierek :)

W Lidl'u, za 9 euro :)

Tylko żeby Cie tam nie stratowali :P

Tego się boję :D

Choć chyba na taki dzbanek szału nie będzie ;)

Posted

Przez te ciągłe zapalenie ucha u Theodora, byliśmy dziś w końcu na wizycie u laryngologa ;) I dobrych wieści nie usłyszałam, choć przyznam szczerze, że właśnie złych wieści się spodziewałam :(

Nawet w tej chwili Theodor ma zapalenie ucha. Ucho jest czerwone i zbiera się w nim woda :(

15 stycznia będzie miał operację placze.GIFplacze.GIFplacze.GIF

Usuną mu pod narkozą polipy z ucha i wstawią specjalne rurki, dzięki którym woda nie będzie się zbierać w środku.

Jedyny plus tego jest taki, że nie będzie miał tego robionego w szpitalu, tylko w specjalnym ośrodku (z zewnątrz jak zwykły gabinet lekarski ;)) I po kilku godzinach będzie normalnie wypuszczony do domu.

Teraz czekam na telefon, żeby umówić konkretną godzinę zabiegu z anestezjologiem :/

Posted

Dzięki dziewczyny :*

Już wszystko poustalane i pierwsze 2 tyg. stycznia będziemy biegać po lekarzach :/

Najpierw spotkanie z pediatrą, który ma ocenić czy młody może mieć podaną narkozę. Potem spotkanie z anestezjologiem.

Kolejna wizyta, to spotkanie z lekarzem, który będzie go operował.

Zaraz następnego dnia będzie operacja. No a 3 dni później kolejna wizyta, tym razem kontrolna.

W międzyczasie oczywiście, ja mam jeszcze swoje wizyty u lekarza i z położną. Więc praktycznie codziennie będę u lekarza :/

Teraz Bogdan musi załatwić sobie wolne, przynajmniej na ten dzień co będzie operowany.

Te wszystkie inne terminy jakoś sama z młodym ogarnę, ale po zabiegu ktoś będzie musiał młodego do auta/do domu dostarczyć.

Więc tatuś będzie nam do tego niezbędny :)

Posted

sukcesem zakonczy się na pewno ! musi !
strasznie współczuję Theosiowi tego bólu ucha ;( po operacji wreszcie będzie mógł o tym zapomnieć ;)

A te rurki w uchu to tak na stałe ?

Posted

Czytam i czytam, no i powinno być dobrze ;) Nie powinien nawet tego czuć. No i po zaraz po zabiegu powinien lepiej słyszeć ;)

Bo teraz ta woda mu zalega w uszach i ma niedosłuch. I to by pasowało, bo prawie każde polecenie trzeba mu powtarzać kilka razy, zanim usłyszy co się do niego mówi :/

Posted

Kurcze człowiek czasami sobie nawet nie zdaje sprawy z tego że jego dziecko może być na coś chore :/ Dobrze że u was się to okzało tak szybko bo skoro to oddziałuje na słuch to im szybciej to wyeliminujecie tym lepiej .