*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Zobaczymy czy za 20 lat, nadal będzie ją kochał :D Quote
Aleksa. Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Jak będzie grzeczna, to jest szansa :D Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Albo Theoś będzie musiał być grzeczny ;) Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Przekonasz się za pół roku jaki jest :P Pierwszy dzień będzie do rany przyłóż, a potem pokaże Ci swoje różki :D Quote
angineuuka Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Albo będzie wolał chłopców :D Wcale sie nie dziwie, że zakochał sie w Zosi :D Zosia jest śliczna! Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Angi, nie kombinuj :P Ja chcę być babcią :) Quote
Aleksa. Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Przekonasz się za pół roku jaki jest :P Pierwszy dzień będzie do rany przyłóż, a potem pokaże Ci swoje różki :D Dobra dobra, już ja się przekonam :P chcesz mniie nastraszyć :D gorzej będziesz miała, jak dwóch chłopaków da Ci potem popalić :D 1 Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Dobra dobra, już ja się przekonam :P chcesz mniie nastraszyć :D gorzej będziesz miała, jak dwóch chłopaków da Ci potem popalić :D Sama się przekonasz :P Nawet mnie nie dobijaj :mad: Quote
Aleksa. Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Mówiłam, że lepsza dziewczynka.. no ale na to się wpływu nie ma :P uciekam..pa! buziaki dla Theeeeoooosiaa :* Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Uciekaj, pa! Ja za chwilę też znikam ;) Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Jest jeszcze cosik jak coś :D A co, jak Coś też wolałby chłopców? Albo zostanie księdzem? :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Author Posted December 10, 2015 Dobra, ja też znikam, bo mnie basen wypompował z sił :P Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Dzień dobry dziewczyny :) Theoś po basenie padł jak tylko przyłożył głowę do poduszki :D A dziś wstał, uwaga! o 7:15, co jest wręcz do niego niepodobne, bo wstaje max. 6:30 :/ Jak popatrzyłam na zegarek, to pierwsze o czym pomyślałam, to o tym, że gdybym pracowała i nie miała ustawionego budzika, to bym się do pracy spóźniła :D Dobrze, że nie pracuję ;) Quote
Oscar Patric Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Angi, nie kombinuj :P Ja chcę być babcią :) już,nie za szybko Magduś ;) Quote
Ania :) Posted December 11, 2015 Posted December 11, 2015 Hej Madzia :) no to synek dał Ci dzisiaj pospać ;) wiedział ze bedziecie pierniki robić to chciał żebyś była wyspana i pełna sił :D Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 już,nie za szybko Magduś ;) Aga, zanim się nie obejrzę, to dzieci będą duże i nie będą już dziećmi :P Hej Madzia :) no to synek dał Ci dzisiaj pospać ;) wiedział ze bedziecie pierniki robić to chciał żebyś była wyspana i pełna sił :D Hej Ania :) Chyba tak :) No a pierniczki już upieczone. Teraz tylko lukier i schować, żeby były na święta ;) Quote
*Magda* Posted December 11, 2015 Author Posted December 11, 2015 Mamusiu, wykończą mnie Ci Holendrzy :/ W zeszłym tygodniu dzwonili do mnie z UWV (coś jak polski ZUS i teraz na chorobowym oni płacą mi kasę). Dziś kolejny telefon, a w nim 1000 pytań :/ Tak jakbym nagle przestała być w ciąży i już teraz, natychmiast mogę wrócić do pracy :/ Co z tego, że mój (były już) pracodawca, dostał wszystkie moje dokumenty od lekarza, skoro kobieta, z którą dziś rozmawiałam tych dokumentów nie ma?! Nic jej nie przekazali, więc to ja oczywiście muszę wszystko teraz załatwiać :( Dobrze, że w dzisiejszych czasach jest coś takiego jak email, to już wszystko kobiecie wysłałam :) Quote
Recommended Posts