Jump to content
Dogomania

Tora & Lumpek (oboje za Tęczowym Mostem), ich dwóch i Tajga :)

Recommended Posts

Posted

Przed domem rozwinęły mi się tulipany :loveu: Narazie tylko różowe, ale myślę, że na dniach będą inne kolory :)

W sobotę odwiedzą mnie dzieciaki :multi: I może jeden czworonożny przyjaciel dla Tory ;)

[SIZE=1]P.S. Coś mój nowy banerek małe wrażenie robi :-([/SIZE]

Posted

[quote name='magdabroy']Przed domem rozwinęły mi się tulipany :loveu: Narazie tylko różowe, ale myślę, że na dniach będą inne kolory :)

W sobotę odwiedzą mnie dzieciaki :multi: I może jeden czworonożny przyjaciel dla Tory ;)

[SIZE=1]P.S. Coś mój nowy banerek małe wrażenie robi :-([/SIZE][/QUOTE]

Tulipany sa przesliczne :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja czekam na konwalie :loveu:

Ooo beda zwierzęco - dziecięce zdjęcia :multi:

banerek jest przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

I musiałam się upomnieć o komentarz banerka :evil_lol:

[quote name='Vilena']Zdjęcie Tory na banerku wymiata :diabloti: Z resztą, Lumpek też ma niezłe ząbki :evil_lol:[/QUOTE]

Zdjęcie Tory z banerka niedługo zawita w całości w galerii, bo to świeżutkie zdjęcie ;) A Lumpek, to czasem pokazuje zęby jak wampir :evil_lol:

[quote name='dOgLoV']Tulipany sa przesliczne :loveu::loveu::loveu::loveu:

ja czekam na konwalie :loveu:

Ooo beda zwierzęco - dziecięce zdjęcia :multi:

banerek jest przesłodki :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Widzę, że kwiatki lubimy te same ;) Ja chciałam konwalie do ślubu, ale na cywilnym nie było sezonu na nie (listopad), a przy kościelnym (w czerwcu), nie było na nie pogody :placz:
Dwa lata temu posadziłam sobie 10 szt. przed domem i ptaki mi je wykopały :mad: Ani jeden kwiatek nie przetrwał :-(

Będą, będą ;) Zdjęcia zwierzęco-dziecięce i narobię Wam ochoty, bo będziemy wędzić kiełbasę i boczek :eviltong:

Posted

Witamy się !:hand:

mijamy się w tylu galeriach, że aż wstyd nie zajrzeć. :)

piękne zwierzaki.:loveu:

widze, że i Twoja sunia szarpaki lubi.:loveu: moja też.:D
[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5232.jpg[/url]

Posted

[quote name='magdabroy']I
Widzę, że kwiatki lubimy te same ;) Ja chciałam konwalie do ślubu, ale na cywilnym nie było sezonu na nie (listopad), a przy kościelnym (w czerwcu), nie było na nie pogody :placz:
Dwa lata temu posadziłam sobie 10 szt. przed domem i ptaki mi je wykopały :mad: Ani jeden kwiatek nie przetrwał :-(

Będą, będą ;) Zdjęcia zwierzęco-dziecięce i narobię Wam ochoty, bo będziemy wędzić kiełbasę i boczek :eviltong:[/QUOTE]

czyli ja w czerwcu tez nie mam co liczyc na konawlie :roll: trudno , zawsze moge sobie odswierzacz powietrza konwaliowy kupić :loveu: uwielbiam jego zapach :loveu::loveu::loveu::loveu:

oo mniami , a ja cos wlasnie glodna jestem i nie wiem co by zjeść , naleśniki bym zjadla ale komu by sie chciało je robić :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Witamy się !:hand:

mijamy się w tylu galeriach, że aż wstyd nie zajrzeć. :)

piękne zwierzaki.:loveu:

widze, że i Twoja sunia szarpaki lubi.:loveu: moja też.:D
[url]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5232.jpg[/url][/QUOTE]

Witam, witam ;)
Fakt, ciągle gdzieś się mijamy w czyjejś galerii :D Zaraz też Was odwiedzę ;)
Dziękuję ;)
Tora od niedawna ma szarpak, choć już wcześniej miała ciągutki do szarpania :)

Posted

[quote name='dOgLoV']czyli ja w czerwcu tez nie mam co liczyc na konawlie :roll: trudno , zawsze moge sobie odswierzacz powietrza konwaliowy kupić :loveu: uwielbiam jego zapach :loveu::loveu::loveu::loveu:

oo mniami , a ja cos wlasnie glodna jestem i nie wiem co by zjeść , naleśniki bym zjadla ale komu by sie chciało je robić :evil_lol:[/QUOTE]

Zależy od pogody ;) Może akurat będzie odpowiednia na konwalie ;)

Naleśniki jadłam w piątek :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Witam, witam ;)
Fakt, ciągle gdzieś się mijamy w czyjejś galerii :D Zaraz też Was odwiedzę ;)
Dziękuję ;)
Tora od niedawna ma szarpak, choć już wcześniej miała ciągutki do szarpania :)[/QUOTE]

A moją Dore kiedyś wcale one nie interesowały, a teraz uwielbia zabawe w przeciąganie.:loveu:

Posted

[quote name='magdabroy']Zależy od pogody ;) Może akurat będzie odpowiednia na konwalie ;)

Naleśniki jadłam w piątek :eviltong:[/QUOTE]

mam nadzieje ze bedzie piekna pogoda i ze w dzien zdjęc bedzie ladnie :lol:

ja bym mogla je jesc codziennie ale z innym nadzieniem , uwielbiam naleśniki z miesem i z sosem czosnkowym :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
ja bym mogla je jesc codziennie ale z innym nadzieniem , uwielbiam naleśniki z miesem i z sosem czosnkowym :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Ja lubię z żółty serem, pieczarkami i szynką i sosem czosnkowym :loveu: A jeśli na słodko, to z białym serem :loveu:

Posted

a kiedy pokażesz na brzusio?
bo już pewnie jest widoczny :)

aż dziw, że ta grzeczna Tora potrafi tak ząbki pokazać :loveu:
a naleśników z sosem czosnkowym jeszcze nie jadłam... a ja tak uwielbiam jedzenie z dodatkiem czosnku :)

Posted

[quote name='magdabroy']Ja lubię z żółty serem, pieczarkami i szynką i sosem czosnkowym :loveu: A jeśli na słodko, to z białym serem :loveu:[/QUOTE]

brzmi zachecająco oprócz pieczarek , jestem uczulona na grzyby z pieczarkami włącznie , jak moja mama robi na obiad pieczarki to mi sie ma na wymioty czując ten zapach i chodze z bluzka założona na nosie :evil_lol: dlatego u mnie rzadko w domu jest cos takiego :lol:

Posted

[quote name='kalyna']a kiedy pokażesz na brzusio?
bo już pewnie jest widoczny :)

aż dziw, że ta grzeczna Tora potrafi tak ząbki pokazać :loveu:
a naleśników z sosem czosnkowym jeszcze nie jadłam... a ja tak uwielbiam jedzenie z dodatkiem czosnku :)[/QUOTE]

Może w sobotę ktoś obfoci mój brzuszek ;) Ale nie obiecuję :)

To czysty przypadek te jej zęby :D Jak pójdzie zdjęcie w całości do galerii, to zobaczysz jak to się stało, że je tak ładnie pokazała ;)

[quote name='dOgLoV']brzmi zachecająco oprócz pieczarek , jestem uczulona na grzyby z pieczarkami włącznie , jak moja mama robi na obiad pieczarki to mi sie ma na wymioty czując ten zapach i chodze z bluzka założona na nosie :evil_lol: dlatego u mnie rzadko w domu jest cos takiego :lol:[/QUOTE]

To pieczarki zamień na szpinak ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Może w sobotę ktoś obfoci mój brzuszek ;) Ale nie obiecuję :)

To czysty przypadek te jej zęby :D Jak pójdzie zdjęcie w całości do galerii, to zobaczysz jak to się stało, że je tak ładnie pokazała ;)

To pieczarki zamień na szpinak ;)[/QUOTE]

Oooo tak , brzusio tez chętnie bym sobie obejrzała :loveu:

szpinak też lubie :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oooo tak , brzusio tez chętnie bym sobie obejrzała :loveu:

szpinak też lubie :loveu:[/QUOTE]

Zobaczę co da się zrobić ;) Mogę być zabiegana, bo imprezka, goście itp. Może nie będę się zbyt dobrze prezentować taka zabiegana :D

Jak robię schabowy na obiad, to zamiast ziemniaków, mam pół talerza szpinaku i schabowy do tego, nic więcej :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']

Jak robię schabowy na obiad, to zamiast ziemniaków, mam pół talerza szpinaku i schabowy do tego, nic więcej :evil_lol:[/QUOTE]

Ja uwielbiam szpinak z gniecionymi ziemniaczkami :loveu::loveu::loveu::loveu: bo schabowego nie lubie :evil_lol:

Posted

Chyba jej kijek nie posmakował :lol:[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5289.jpg[/URL]

Człowiek głodny a tu proszę naleśniczki, schabowe, ziemniaczki tylko bez szpinaku proszę :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Chyba jej kijek nie posmakował :lol:[URL]http://i1169.photobucket.com/albums/r520/magdabroy/DSC_5289.jpg[/URL]

Człowiek głodny a tu proszę naleśniczki, schabowe, ziemniaczki tylko bez szpinaku proszę :evil_lol:[/QUOTE]

Kora z patyka nie smakowała :D

No to do kuchni gotować :evil_lol: A szpinak zostaw dla nas :eviltong:

Posted

[quote name='magdabroy']Nie musi być schabowy, może być inne mięso ;) Ale ja jestem mięsożercą i bez mięsa nie mogę żyć :evil_lol:[/QUOTE]

To troszke odwrotnie niż ja , w ogole nie przepadam za mięsem :roll: chyba że w postaci kebaba czy pity z pałeczkami bałkańskimi :evil_lol:

[quote name='magdabroy'] A szpinak zostaw dla nas :eviltong:[/QUOTE]

My nie pogardzimy :evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']To troszke odwrotnie niż ja , w ogole nie przepadam za mięsem :roll: chyba że w postaci kebaba czy pity z pałeczkami bałkańskimi :evil_lol:

My nie pogardzimy :evil_lol:[/QUOTE]

Kebab też może być :loveu: A drobiowy czy z baraniną?

My się podzielimy tym szpinakiem ;)

Posted

[quote name='magdabroy']No to do kuchni gotować :evil_lol: A szpinak zostaw dla nas :eviltong:[/QUOTE]
Za dużo roboty :evil_lol:. A szpinak zostawię, chyba że mój wszystkożerny pies będzie pierwszy :eviltong: