*Magda* Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Czemu nie? :D Bo sterylka to jest poważna operacja, a nie drobny zabieg. Suka, to nie pies, że "wystarczy" obciąć jajca i po kłopocie :/ Jak komuś przeszkadza cieczka albo wie, że nie jest wstanie dopilnować suki podczas cieczki, to niech tnie. Ja, dopóki jestem wstanie upilnować Torę, to ryzykować operacji nie będę. Żadna moja suka nie była ciachnięta, wszystkie umarły dziewicami :) A gadka o ropomaciczu itp. niestety do mnie nie przemawia. Sama miałam tylko suki, żadna nie chorowała na ropomacicze. Ani żadna mi znana suka od rodziny/znajomych. dlaczego ściemniaro ? :P Bo tak :P Quote
*Magda* Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Skoro napisałam to jako odpowiedź, to jest to odpowiedzią :P Quote
marta1624 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Madzia- ja kolejnych suk ciachać nie zamierzam, więc rozumiem :) Taki "błąd" tylko raz popełniłam :) Quote
*Magda* Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Jakie to proste :D Tak proste, że aż oczywiste :) Madzia- ja kolejnych suk ciachać nie zamierzam, więc rozumiem :) Taki "błąd" tylko raz popełniłam :) Ja nie uważam, że to jest jakiś błąd, jak ktoś ciacha sukę. Jednak mam swój rozum i biorąc sukę, wiem na co się piszę ;) Quote
*Magda* Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 A ja dobrowolnie nie wezmę samca :) Quote
marta1624 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Dlatego "błąd" nie błąd :p Ale patrzäc na Kajkę- zauważam więcej minusów niż plusów :) Quote
Aleksa. Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 A ja zawsze mówiłam, że nigdy samca, bo sika po krzakach i wgl :D a na tymczasie samiec i do tego podnosi noge :D ahaha Quote
Guest TyŚka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Hej. ;) Mój kolejny pies to suka, nie ma bata ;). Mam dośc samczych zachowań. Kleszcze? nie strasz, przez wakacje mieliśmy spokój... Quote
*Magda* Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Tyś, my w tym roku w ogóle kleszczy nie mieliśmy ;) Ten był pierwszy :/ Quote
Guest TyŚka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 To już zakraplam kundla, dziękuję za przypomnienie, bo by mi umknęło ;) Ja jestem nadwrażliwa pod tym względem (dwa razy przeżyta babejszoza u kundla...) i nie znoszę kleszczy. Quote
*Magda* Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Hej :) Byłam na grzybach ;) Ale, że od tygodnia ani kropli deszczu, to zebrałam nie cały kilogram :/ Wracając już do auta, spotkaliśmy 3 ludzi z 5 psami. Między innymi z dogiem niemieckim :loveu: Nawet go pogłaskałam i słodko mnie obślinił :loveu: A był "malutki", sięgał mi łbem tylko do wysokości cycków :D Quote
łamAga Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Hahahahaha to rzeczywiście maleństwo spotkałaś :P Quote
Guest TyŚka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Konik :D Taka łądna pogoda to wszystkich wywiewa do lasu :D Quote
*Magda* Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Hahahahaha to rzeczywiście maleństwo spotkałaś :P Bardzo maleńki :D Konik :D Taka łądna pogoda to wszystkich wywiewa do lasu :D Kucyk :D Nie ma co w domu siedzieć :P A ja w domu siedze :/ To idź się przewietrzyć ;) Pojechaliśmy z suczą na spacer. Kolega kolegi mówił, że koło krematorium jest dużo grzybów i tam na bank nazbieramy. Więc pojechaliśmy, zaparkowaliśmy obok krematorium i dawaj w las. Suka na smyczy, no bo cieczka, a pogoda ładna, to nie chciałam ryzykować, że wypatrzy gdzieś jakiegoś kawalera i poleci flirtować. No i tak idziemy ścieżką, a co jakieś 2m kamień, a na nim imię i nazwisko. I tak się to ciągnęło dość długo. Po chwili uświadomiliśmy sobie, że to są zarezerwowane groby :szok: W lesie, nieogrodzone, tylko kamienie z nazwiskami. Widzieliśmy też kilka z datami, więc pewnie były tam zakopane urny z prochami. Trochę dziwne uczucie chodzić niby po lesie, a tak naprawdę to po cmentarzu :/ Quote
angineuuka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 A to nie zydowskie? Oni daja kamienie na grobie zamiast zniczy itp. :P Quote
Guest TyŚka Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Faktycznie niezwykłe... kto by pomyślał... Quote
Ania :) Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 O rany ale bym w gacie narobiła xdd ja się boję sama w las jechać a jakbym jeszcze takie coś zobaczyła to zawał murowany Quote
Recommended Posts