*Magda* Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Jakie ładne foty. To jakiś nowy aparacik czy pogoda tak odświeżyła wszystko? Orzech laskowy jest pycha! Dawniej nałogowo piłam cytrynówkę i miętówkę ale już mi przesżło. Natomiast porzeczkówka i grejfrutówką są takie średnie jak dla mnie. Pogoda ;) W niedzielę mieliśmy 18'C :) Sami alkoholicy z tych dogomaniaków :D Hejka ;) Hejka Aguś ;) Quote
*Magda* Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Kolejna porcja fotek :P Idę sobie! Czego chcesz?! No dobra, wracam. Quote
łamAga Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Miejscówka super , Torka super i jazda quadem też super , ale bym pojeżdziła :D Ty też z Theosiem śmigałaś ? :D Quote
*Magda* Posted March 12, 2015 Author Posted March 12, 2015 Śmigaliśmy w trójkę, jak Tora była w aucie zamknięta ;) Ok, znikam spać :P Quote
marta1624 Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Madzia tylko fotki strzelała :D Bo jakby Bodzian miał robić, to tylko piasek byśmy pooglądały :p Quote
łamAga Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Pewnie te zdjecia samych widoków Bodzian robił i Magda miała na nich być :D dobranoc Magda ;) Quote
łamAga Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Hehehehe nie jestem zabobonna aż tak ;) ja sie wysypiam tak na pół , dzisiaj po poludniu jak przylozyłam głowe do poduszki to nawet nie wiem kiedy usnełam :/ Quote
*Magda* Posted March 13, 2015 Author Posted March 13, 2015 Theoś co rano robi mi pobudkę koło 6 rano. Potem on zasypia ponownie, a ja się kręcę :/ A tak w ogóle, to Theoś cały tydzień gada "Kupić dzidziusia!" Wczoraj byłam w sklepie na zakupach. Wróciłam do domu i jak Theodor zobaczył koszyk z zakupami, to w ryk, bo "on chciał do sklepu kupić dzidziusia!" Nie szło go uspokoić, tak płakał :( I zastanawiam się, skąd on sobie wymyślił, że dzieci się kupuje w sklepie?! Quote
łamAga Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Ja ostatnio też mam pobudki o 5tej nawet ale jeszcze jakos daje rade bo nie musze isc do pracy ;) O kurcze to ale sie nakręcił haha może w jakiejś bajce było .... niedługo mamusia mu da dzidziusia <3 Quote
Recommended Posts