Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Plan miałam do 12. Już sobie wymyśliłam, że po pracy pojadę na kapsalona, a potem do sklepu :)

A tu po 9 rano, szef się pyta czy mogę zostać do 17?!

Zadzwoniłam do Gabi, ona się zgodziła, żeby młody został.

No to zostałam, bo kasa potrzebna zanim zajdę w ciążę :)

Posted

na kapsalona ?

kasa potrzebna ale tyle w pracy siedziec jest przerąbane zwlaszcza jak sie ma małe dziecko ....

https://www.google.pl/#q=kapsalon

Jak zajdę w ciąże i pójdę na chorobowe, to będą mi płacić średnią z tego co zarobiłam ;)

Więc im więcej teraz zarobię, tym wyższe będę mieć chorobowe ;)

Posted

https://www.google.pl/#q=kapsalon

Jak zajdę w ciąże i pójdę na chorobowe, to będą mi płacić średnią z tego co zarobiłam ;)

Więc im więcej teraz zarobię, tym wyższe będę mieć chorobowe ;)

ooo ja ale to na pewno jest pyszne , w Polsce chyba nie ma czegoś takiego :/

a no to sie opłaca zostać dłużej ;)

Posted

ooo ja ale to na pewno jest pyszne , w Polsce chyba nie ma czegoś takiego :/

a no to sie opłaca zostać dłużej ;)

Tylko w Holandii :P

Opłaca, tak na przyszłość tylko, bo...

O kurcze, 11h.... Chociaż tyle że kasa będzie :)

...kasa będzie teraz niewiele większa. Ale całościowo podnosi mi to średnią płacę ;)

Posted

To chociaż tyle :) Chociaż podejrzewam jak zmęczona jesteś... :/

Nawet z psem nie poszłam :/ Była tylko chwilę z Bogdanem :(

Jutro kończę o 15, pojadę na zakupy i potem pójdziemy z młodym i z psem na spacero :)

Kurde to musze kiedys pojechac do Holandii :P

Lepiej do Niemiec ;) A ja Cię na kapsalona zabiorę :)

Posted

Moja siostra dzień w dzień po 12h w pracy, a jak ma jakiś projekt do dokończenia, to nawet i po 14-15h :/ ja bym nie dała rady albo to tylko kwestia przyzwyczajenia..

Posted

A Ty w białym stoku mieszkasz ? :)

Tak. Skoro dotarło do Polski kategorii B, to i u Ciebie gdzieś na pewno jest ;) sprawdź w takich zwykłych fastfoodowych budkach. Tylko pamiętaj, że to ma milion kalorii :P

Posted

Tak. Skoro dotarło do Polski kategorii B, to i u Ciebie gdzieś na pewno jest ;) sprawdź w takich zwykłych fastfoodowych budkach. Tylko pamiętaj, że to ma milion kalorii :P

No wlasnie jak przeczytalam ze u Ciebie to jest to szybko biegłam na Twój profil sprawdzic czy jesteś z Polski ale musiałam sie upewnić :D

kurde musze isc na poszukiwania , kocham fastfoody w połączeniu z żółtym serem i w takim przypadku mam gdzieś kalorie :D

kiedys u nas w miescie była knajpa gdzie były pity z takiej bułki jak kluska parowana w środku były pałeczki bałkańsie i mega ale to mega dużo żółtego sera , kochałam to i byłam przez to gruuuuba ale jak zamknęli tą knajpe to się załamałam , już nigdy nigdzie czegoś podobnego nie spotkałam ;(

Posted

Od jutra zaczne poszukiwania :D Ty masz lepiej bo jutro mozesz isc i wciągnąć to przepyszne żarełko a ja zanim znajde to się zabije na ślinie jaka mi z buzi pocieknie :P

Posted

Moja siostra dzień w dzień po 12h w pracy, a jak ma jakiś projekt do dokończenia, to nawet i po 14-15h :/ ja bym nie dała rady albo to tylko kwestia przyzwyczajenia..

Inaczej jak się nie ma dzieci ;)

Jak byliśmy z Bogdanem sami, to często pracowaliśmy dłużej niż te 8h :P

Kiedyś nawet pracowałam od poniedziałku do następnego piątku (12 dni) bez przerwy :D

Da się tak pracować, ale nie jak masz na głowie prawie 3 letnie dziecko, które tęskni za rodzicami.

U mnie są kapsalony w budkach na dworcu. Fakt, pyszne :grins:

Pychotka :)

Aguś, szukaj w małych jadłodajniach, gdzie serwują kebaby ;)

Wczoraj zasnęłam przed kompem :/