*Magda* Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Hej laski ;) Padam na ryjek... Byłam dziś 11h w pracy :/ Quote
*Magda* Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Plan miałam do 12. Już sobie wymyśliłam, że po pracy pojadę na kapsalona, a potem do sklepu :) A tu po 9 rano, szef się pyta czy mogę zostać do 17?! Zadzwoniłam do Gabi, ona się zgodziła, żeby młody został. No to zostałam, bo kasa potrzebna zanim zajdę w ciążę :) Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 na kapsalona ? kasa potrzebna ale tyle w pracy siedziec jest przerąbane zwlaszcza jak sie ma małe dziecko .... 1 Quote
*Magda* Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 na kapsalona ? kasa potrzebna ale tyle w pracy siedziec jest przerąbane zwlaszcza jak sie ma małe dziecko .... https://www.google.pl/#q=kapsalon Jak zajdę w ciąże i pójdę na chorobowe, to będą mi płacić średnią z tego co zarobiłam ;) Więc im więcej teraz zarobię, tym wyższe będę mieć chorobowe ;) Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 https://www.google.pl/#q=kapsalon Jak zajdę w ciąże i pójdę na chorobowe, to będą mi płacić średnią z tego co zarobiłam ;) Więc im więcej teraz zarobię, tym wyższe będę mieć chorobowe ;) ooo ja ale to na pewno jest pyszne , w Polsce chyba nie ma czegoś takiego :/ a no to sie opłaca zostać dłużej ;) Quote
marta1624 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 O kurcze, 11h.... Chociaż tyle że kasa będzie :) Quote
*Magda* Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 ooo ja ale to na pewno jest pyszne , w Polsce chyba nie ma czegoś takiego :/ a no to sie opłaca zostać dłużej ;) Tylko w Holandii :P Opłaca, tak na przyszłość tylko, bo... O kurcze, 11h.... Chociaż tyle że kasa będzie :) ...kasa będzie teraz niewiele większa. Ale całościowo podnosi mi to średnią płacę ;) Quote
marta1624 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 To chociaż tyle :) Chociaż podejrzewam jak zmęczona jesteś... :/ Quote
łamAga Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 Kurde to musze kiedys pojechac do Holandii :P Quote
*Magda* Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 To chociaż tyle :) Chociaż podejrzewam jak zmęczona jesteś... :/ Nawet z psem nie poszłam :/ Była tylko chwilę z Bogdanem :( Jutro kończę o 15, pojadę na zakupy i potem pójdziemy z młodym i z psem na spacero :) Kurde to musze kiedys pojechac do Holandii :P Lepiej do Niemiec ;) A ja Cię na kapsalona zabiorę :) Quote
marta1624 Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 I przy okazji odwiedzić Madzię w Dojczland :D Quote
Aleksa. Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Moja siostra dzień w dzień po 12h w pracy, a jak ma jakiś projekt do dokończenia, to nawet i po 14-15h :/ ja bym nie dała rady albo to tylko kwestia przyzwyczajenia.. Quote
agaciaaa Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 ooo ja ale to na pewno jest pyszne , w Polsce chyba nie ma czegoś takiego :/ U mnie są kapsalony w budkach na dworcu. Fakt, pyszne :grins: Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 U mnie są kapsalony w budkach na dworcu. Fakt, pyszne :grins: A Ty w białym stoku mieszkasz ? :) Quote
agaciaaa Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 A Ty w białym stoku mieszkasz ? :) Tak. Skoro dotarło do Polski kategorii B, to i u Ciebie gdzieś na pewno jest ;) sprawdź w takich zwykłych fastfoodowych budkach. Tylko pamiętaj, że to ma milion kalorii :P Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Tak. Skoro dotarło do Polski kategorii B, to i u Ciebie gdzieś na pewno jest ;) sprawdź w takich zwykłych fastfoodowych budkach. Tylko pamiętaj, że to ma milion kalorii :P No wlasnie jak przeczytalam ze u Ciebie to jest to szybko biegłam na Twój profil sprawdzic czy jesteś z Polski ale musiałam sie upewnić :D kurde musze isc na poszukiwania , kocham fastfoody w połączeniu z żółtym serem i w takim przypadku mam gdzieś kalorie :D kiedys u nas w miescie była knajpa gdzie były pity z takiej bułki jak kluska parowana w środku były pałeczki bałkańsie i mega ale to mega dużo żółtego sera , kochałam to i byłam przez to gruuuuba ale jak zamknęli tą knajpe to się załamałam , już nigdy nigdzie czegoś podobnego nie spotkałam ;( Quote
agaciaaa Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 No to Fabiana w wózek i na poszukiwania :lol: aż przez was też nabrałam ochoty :P Quote
łamAga Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Od jutra zaczne poszukiwania :D Ty masz lepiej bo jutro mozesz isc i wciągnąć to przepyszne żarełko a ja zanim znajde to się zabije na ślinie jaka mi z buzi pocieknie :P Quote
*Magda* Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Moja siostra dzień w dzień po 12h w pracy, a jak ma jakiś projekt do dokończenia, to nawet i po 14-15h :/ ja bym nie dała rady albo to tylko kwestia przyzwyczajenia.. Inaczej jak się nie ma dzieci ;) Jak byliśmy z Bogdanem sami, to często pracowaliśmy dłużej niż te 8h :P Kiedyś nawet pracowałam od poniedziałku do następnego piątku (12 dni) bez przerwy :D Da się tak pracować, ale nie jak masz na głowie prawie 3 letnie dziecko, które tęskni za rodzicami. U mnie są kapsalony w budkach na dworcu. Fakt, pyszne :grins: Pychotka :) Aguś, szukaj w małych jadłodajniach, gdzie serwują kebaby ;) Wczoraj zasnęłam przed kompem :/ Quote
Recommended Posts