łamAga Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Ale słodziasto <3 widac że drapak mu się spodobał <3 Quote
*Magda* Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Dziękuję :) Zaakceptował go momentalnie, pomimo zapachu innego kota ;) Quote
łamAga Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 No wiesz Lumpek ma swoje lata i wech pewnie nie ten :P Quote
*Magda* Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 No wiesz Lumpek ma swoje lata i wech pewnie nie ten :P Węch to on ma idealny :P Wystarczy wyciągnąć mięso z lodówki ;) Quote
łamAga Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 widocznie tak bardzo mu się spodobał nowy domek że nawet zapach mu nie przeszkadza :D Quote
kalyna Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Mnie kofffffffffffffffa, to nie wymienia :D w takim tempie to poczekaj, aż reklama z mamą będzie :lol: Zdjęcia Tory oglądnęłam, ahhh piękna :) fajny plener znalazłaś :P i jak ona się czuje? i zmieniłaś coś w jej aktywności? czy po prostu jak nic się nie dzieje to wszystko jest jak dotychczas? ps. Lumpek wreszcie schudł, czy tylko tak dobrze zapozował? Quote
Aleksa. Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Hejka :D strasznie podobają mi sie fotki Tory :D oglądałam już z dwa razy :D Quote
*Magda* Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Zdjęcia Tory oglądnęłam, ahhh piękna :) fajny plener znalazłaś :P i jak ona się czuje? i zmieniłaś coś w jej aktywności? czy po prostu jak nic się nie dzieje to wszystko jest jak dotychczas? ps. Lumpek wreszcie schudł, czy tylko tak dobrze zapozował? Dziękuję :) Nic po niej nie widać, żeby coś jej było. Dostaje codziennie końską glukozaminę i nie biega za aportem tyle co kiedyś :( Ma zwykłe spacerki + co kilka dni mały aport, to wszystko :) Lumpek nie schudł. Ciągle wazy 5kg :P Quote
*Magda* Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 Hejka :D strasznie podobają mi sie fotki Tory :D oglądałam już z dwa razy :D Dziękuję bardzo :) Lumpcio piękny jak zawsze Dzięki :) siemka hejka ;) Cześć dziewczyny :) Quote
kalyna Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Dziękuję :) Nic po niej nie widać, żeby coś jej było. Dostaje codziennie końską glukozaminę i nie biega za aportem tyle co kiedyś :( Ma zwykłe spacerki + co kilka dni mały aport, to wszystko :) Lumpek nie schudł. Ciągle wazy 5kg :P super, że sie tak dobrze trzyma ;) nie roznosi Ci domu i nie jojczy za piłką? Quote
*Magda* Posted March 16, 2015 Author Posted March 16, 2015 super, że sie tak dobrze trzyma ;) nie roznosi Ci domu i nie jojczy za piłką? Tora jest psem, który dostosowuje się do sytuacji ;) Ogólnie nie jojczy i jest grzeczna, ale jakbym pokazała jej teraz piłkę, to byłby taki szał, że sąsiedzi by z domów powychodzili :D Quote
marta1624 Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 To masz skarb w domu, moja niby spokojna ale jak niewybiegana to zaraz daje łapę, strasznie natarczywie ;) Quote
kalyna Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Moja też jest spokojna, ale jak nie ma piłeczki to jest nieznośna. Np. bieganie po całym domu, wynajdywanie żarełka :D O Gandzi nie piszę nawet, istne apogeum :P Nawet Ciap z pozoru grzeczny, w domu wyciszony, ale jak miał kilka dni bez piłki to świdrował mnie oczami, zrywał się z snu, jak szłam np. do kuchni. Także moje jakieś wybrakowane są... Quote
*Magda* Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Hej dziewczyny :) Jestem stara i głupia! Jak nie umiem jeździć przepisowo, to teraz mam! Dostanę mandat :( Quote
*Magda* Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Za co? Haha Za zbyt szybką jazdę :P Sama jestem sobie winna :D Quote
Recommended Posts