*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Fajowski prezent, ale mu zazdroszczę :P Od mojej kuzynki mają motor elektryczny i jeśli macie wybór to bez zastanowienia bierzcie spalinowy ;) Potem z rodzeństwem na jednym będą mogli jeździć i go nie zajadą, tym bardziej, że takie ograniczniki to nie problem ;) No to w week, ale będzie zaciesz :D Mam nadzieję, że rodzeństwo Theosia będzie miało inne zainteresowania niż quady, motory, auta itp. ;) Chyba w niedzielę pojedziemy, bo sobota to remont itp. ;) Słoneczne dzień dobry :) bardzo słoneczne dzien dobry :D Hej :) U mnie dziś niby słońce też było, ale jakoś zbyt mocno nie grzało :( Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 dobry wieczór :) Dobry wieczór Sylwia :) We wtorek idziemy z Theosiem do przedszkola :) Zobaczymy czy mu się będzie podobać :D Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 jak będa jakieś samochody do zabawy to na pewno mu sie bedzie podobało :D Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 jak będa jakieś samochody do zabawy to na pewno mu sie bedzie podobało :D Idziemy na 45 min. przed zamknięciem, więc pewnie będzie mało dzieci. Ale będzie miał okazję pooglądać co i gdzie ;) Bo byliśmy tam, jak miał roczek, więc pewnie nic nie pamięta. A my będziemy rozmawiać z dyrektorką o umowie i mam nadzieję, że tego samego dnia ją podpiszemy :) Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Tym lepiejze bedzie mało dzieci , bedzie mógł wszystko spokojnie poogladac ;) Quote
kalyna Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Mam nadzieję, że rodzeństwo Theosia będzie miało inne zainteresowania niż quady, motory, auta itp. ;) Chyba w niedzielę pojedziemy, bo sobota to remont itp. ;) Hmm nie wiem dlaczego :P dziewczynki jak i chłopcy mogą się interesować pojazdami :P Ja zawsze byłam samochodziara :P Ahhh remont, jakże mi Was żal :P hihihih :D teraz jestem mądra :D Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Hmm nie wiem dlaczego :P dziewczynki jak i chłopcy mogą się interesować pojazdami :P Ja zawsze byłam samochodziara :P Ahhh remont, jakże mi Was żal :P hihihih :D teraz jestem mądra :D Może być chłopak, ale np.interesować się piłką :P Widzę jak Ci mnie żal :( Na pewno mu się spodoba :) Oby tylko nie chciał tam zostać :D Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Tym lepiejze bedzie mało dzieci , bedzie mógł wszystko spokojnie poogladac ;) Czasem go ciągnie bardziej do dzieci niż do zabawek ;) Dziś np. na spacerze, zapitalał na rowerku, bo chciał dogonić chłopczyka (też na rowerze). To kit, że kilka sekund wcześniej twierdził, że go nogi bolą :D Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Czasem go ciągnie bardziej do dzieci niż do zabawek ;) Dziś np. na spacerze, zapitalał na rowerku, bo chciał dogonić chłopczyka (też na rowerze). To kit, że kilka sekund wcześniej twierdził, że go nogi bolą :D Hahahaha to widac że Theosiowi potrzebne jest rodzenstwo ;) Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Hahahaha to widac że Theosiowi potrzebne jest rodzenstwo ;) Dziś nawet teściowa pytała czy będzie miał rodzeństwo :) Quote
angineuuka Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Pewnie chciała wiedzieć czy dorobi się kolejnego wnuka :D Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 Pewnie chciała wiedzieć czy dorobi się kolejnego wnuka :D Zawsze jej mówiłam, że chcemy ;) Teraz to tylko kwestia "czy Bóg da!" ;) Quote
łamAga Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 z tesciową rozmawiasz ? oszalalas ? hahahaha Quote
*Magda* Posted March 18, 2015 Author Posted March 18, 2015 z tesciową rozmawiasz ? oszalalas ? hahahaha Z moją da się rozmawiać, bo jest 1000km ode mnie :P Da,da ;) Pożyjemy, zobaczymy ;) Quote
marta1624 Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nogi bolą tylko co jakiś czas, na krótko (póki się pamięta :D). Potem jak ręką odjął ból :D Quote
Recommended Posts