Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hejka laski :)

Ja dziś tak zalatana, że jak jadłam kanapkę o 10 rano w pracy, to potem dopiero po 18 w domu :/

Teraz też wpadłam na chwilkę i znikam spać :P

Alinka, film nie powala.

Ale dobrze, że najpierw czytałam książkę ;)

Posted

Cześć Dziewczyny :)

Już mi trochę przeszło, ale miałam dziś taki wkurw, że ...............

Remontujemy korytarz na piętro. Robota idzie tylko w soboty, bo w tygodniu nie ma jak.

No i dziś wpadło 3 kolegów do pomocy Bodzianowi. Jestem im wdzięczna, bo zawsze to troszkę szybciej.

Ale już oznajmiłam Bogdanowi, że następnym razem, to ja zabieram Theosia, zostawiam mu kasę na kebaby i znikam na cały dzień!

A to tylko dlatego tak postanowiłam, że Gregor przyjechał zarówno z synem jak i z psem :/

Kupiłam dziś młodemu 25kg piasku i miałam nadzieję, że młody będzie się bawił w piaskownicy.

Pogoda idealna, wyciągnęłam mu wszystkie zabawki :)

I miałam nadzieję, że młody będzie się fajnie bawił, a ja spokojnie będę mogła poodkurzać auta, dokończyć szykować obiad dla chłopaków itp.

Zamiast tego, to miałam do pilnowania dwoje dzieciaków, bo Dominik ma adhd i go nosi!

W pewnym momencie zniknął mi z oczu na chwilę i co? I już był w garażu i chciał odpalić quada!!!

Do tego nie mogłam nawet na chwilę zostawić ich na podwórku samych, bo były tam oba psy.

Torę znam i wiem, że mogę na kilka chwil ich spuścić z oka. No ale Gina to nie jest mój pies i jej nie ufam :/

Tak więc, przy kolejnej takiej okazji ja znikam z domu :D

Posted

Było tego więcej, ale to takie "największe" ;)

Zdjęcia mam tylko remontowe :P

Bo jak skończymy, to będziemy porównywać efekty :)

P.S. Znikam się odmoczyć z tego kurzu. Będę później ;)

Posted

A jak nie ma komu zostawić? To dzieciak ma sam w domu siedzieć :p

Może sam :p No i pies może sam chyba :p W sumie- pies i dziecko to już para :p Na pewno daliby radę, zwłaszcza z takim temperamentem. Nie, wcale by domu nie zrujnowali :D :D
Posted

Dominik ma 11 lat. To jest wiek, w którym mógłby zostać sam.

Tym bardziej, że już niejednokrotnie zostawał sam. Nawet w nocy, jak Gregor szedł do pracy ;)

No a co do psa, to właśnie...Pies zaraz nie umrze z tęsknoty jak będzie sam kilka godzin.

Zresztą, wystarczy pomyśleć logicznie, że przy remontach, to i pies przeszkadza, a co dopiero dwa :P

Posted

Nie no 11 lat to już nie takie dziecko, trochę rozumu ma (noo, powinien :)). A pies sam w domu też mógł być. Trochę słabo do remontu tak się "zwalać", bo możei Bodzian miał lepiej za to ty się męczyłaś :/

Posted

Bodzian miał zdecydowanie lepiej, bo jeden z kolegów remontował kiedyś zarobkowo, więc wie co i jak ;)

A ja się pomęczyłam, a następnym razem znikam na wiele godzin :D

Posted

No to szybciej skończycie :)

Gorzej jak ci wcisną Dominika i Ginę :D

Nie ma takiej opcji :P

Przy kolejnej "wspólnej" sobocie, zniknę z domu, zanim się pojawią :D