angineuuka Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Już wcześniej był na zalukaju ale po angielsku Quote
kalyna Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Już wcześniej był na zalukaju ale po angielsku ja nie szukałam... ale jak ktoś znalazł to nie będę narzekać... choć film mnie nie poraził... Quote
*Magda* Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Hejka laski :) Ja dziś tak zalatana, że jak jadłam kanapkę o 10 rano w pracy, to potem dopiero po 18 w domu :/ Teraz też wpadłam na chwilkę i znikam spać :P Alinka, film nie powala. Ale dobrze, że najpierw czytałam książkę ;) Quote
*Magda* Posted March 5, 2015 Author Posted March 5, 2015 Tak na szybko wrzucam zdjęcia Lupencji w nowym drapaku :) Cieczkująca Tora też się załapała :P Quote
marta1624 Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Współczuję za krótkiej doby :/ I dobranoc :) Edit: A drapak super :3 Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Cześć Dziewczyny :) Już mi trochę przeszło, ale miałam dziś taki wkurw, że ............... Remontujemy korytarz na piętro. Robota idzie tylko w soboty, bo w tygodniu nie ma jak. No i dziś wpadło 3 kolegów do pomocy Bodzianowi. Jestem im wdzięczna, bo zawsze to troszkę szybciej. Ale już oznajmiłam Bogdanowi, że następnym razem, to ja zabieram Theosia, zostawiam mu kasę na kebaby i znikam na cały dzień! A to tylko dlatego tak postanowiłam, że Gregor przyjechał zarówno z synem jak i z psem :/ Kupiłam dziś młodemu 25kg piasku i miałam nadzieję, że młody będzie się bawił w piaskownicy. Pogoda idealna, wyciągnęłam mu wszystkie zabawki :) I miałam nadzieję, że młody będzie się fajnie bawił, a ja spokojnie będę mogła poodkurzać auta, dokończyć szykować obiad dla chłopaków itp. Zamiast tego, to miałam do pilnowania dwoje dzieciaków, bo Dominik ma adhd i go nosi! W pewnym momencie zniknął mi z oczu na chwilę i co? I już był w garażu i chciał odpalić quada!!! Do tego nie mogłam nawet na chwilę zostawić ich na podwórku samych, bo były tam oba psy. Torę znam i wiem, że mogę na kilka chwil ich spuścić z oka. No ale Gina to nie jest mój pies i jej nie ufam :/ Tak więc, przy kolejnej takiej okazji ja znikam z domu :D Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Też bym się chyba wqurwiła :/ a zdjecia oczywiście masz ?:D Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Było tego więcej, ale to takie "największe" ;) Zdjęcia mam tylko remontowe :P Bo jak skończymy, to będziemy porównywać efekty :) P.S. Znikam się odmoczyć z tego kurzu. Będę później ;) Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Oj, ale miałaś dzień... Współczuję :/ W sumie to trochę głupio jechać do pomocy dla kolegi z dzieckiem i psem... 1 Quote
łamAga Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 ueee myślałam że będą psie zdjęcia i dzieciowe .... tylko się nie rozpuść w tej wodzie :P Quote
angineuuka Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 A jak nie ma komu zostawić? To dzieciak ma sam w domu siedzieć :p Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 A jak nie ma komu zostawić? To dzieciak ma sam w domu siedzieć :p Może sam :p No i pies może sam chyba :p W sumie- pies i dziecko to już para :p Na pewno daliby radę, zwłaszcza z takim temperamentem. Nie, wcale by domu nie zrujnowali :D :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Dominik ma 11 lat. To jest wiek, w którym mógłby zostać sam. Tym bardziej, że już niejednokrotnie zostawał sam. Nawet w nocy, jak Gregor szedł do pracy ;) No a co do psa, to właśnie...Pies zaraz nie umrze z tęsknoty jak będzie sam kilka godzin. Zresztą, wystarczy pomyśleć logicznie, że przy remontach, to i pies przeszkadza, a co dopiero dwa :P Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Nie no 11 lat to już nie takie dziecko, trochę rozumu ma (noo, powinien :)). A pies sam w domu też mógł być. Trochę słabo do remontu tak się "zwalać", bo możei Bodzian miał lepiej za to ty się męczyłaś :/ Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 Bodzian miał zdecydowanie lepiej, bo jeden z kolegów remontował kiedyś zarobkowo, więc wie co i jak ;) A ja się pomęczyłam, a następnym razem znikam na wiele godzin :D Quote
marta1624 Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 No to szybciej skończycie :) Gorzej jak ci wcisną Dominika i Ginę :D Quote
*Magda* Posted March 7, 2015 Author Posted March 7, 2015 No to szybciej skończycie :) Gorzej jak ci wcisną Dominika i Ginę :D Nie ma takiej opcji :P Przy kolejnej "wspólnej" sobocie, zniknę z domu, zanim się pojawią :D Quote
Recommended Posts