*Magda* Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Oj tam :/ a jaki kupisz dziewczynce ? :P i dlaczego widze ze posta dodałaś o 13:55 a na kompie mam godzine 15:55 :P Czerwony :) Nie wiem co Ty widzisz, ale mi pokazuje, że posta napisałam o 15:51 :P Quote
łamAga Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 pewnie mam źle zegarek na forum ustawiony ;) czerwony <3 ja sie czaje na czerwoną lampę ale boje isc sie spytac ile ona kosztuje :P Quote
marta1624 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Madzia, co to za pokój bez hello kitty :D Quote
*Magda* Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Madzia, co to za pokój bez hello kitty :D Normalny :P :P Quote
*Magda* Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Theoś nie jada zwykłych lodów. Jak Theoś chce loda, to znaczy, że chce bitą śmietanę w wafelku. No i marudzi mi młody co chwilę "mama loda! mama loda!" Nie chciało mi się wstawać od kompa i zbywałam młodego tekstem "za chwilkę". Młody nie wytrzymał i poszedł do kuchni. Po chwili wraca i mówi "Mama chodź!" i pobiegł do kuchni. No to wstałam i poszłam za nim do kuchni. I co zobaczyłam?! A coś takiego: Wyciągnął wafle z szafki, bitą śmietanę z lodówki i czekał aż mu zrobię loda :D Quote
Oscar Patric Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Theoś nie jada zwykłych lodów. Jak Theoś chce loda, to znaczy, że chce bitą śmietanę w wafelku. No i marudzi mi młody co chwilę "mama loda! mama loda!" Nie chciało mi się wstawać od kompa i zbywałam młodego tekstem "za chwilkę". Młody nie wytrzymał i poszedł do kuchni. Po chwili wraca i mówi "Mama chodź!" i pobiegł do kuchni. No to wstałam i poszłam za nim do kuchni. I co zobaczyłam?! A coś takiego: Wyciągnął wafle z szafki, bitą śmietanę z lodówki i czekał aż mu zrobię loda :D Quote
angineuuka Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 To Już mógł sobie sam zrobić ahaha :D Quote
*Magda* Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 Ja czasami zastanawiam się skąd on ma takie pomysły :D Dziś tak w ogóle, to pojechałam odebrać go od Gabi. Gabi miała podróż powrotną z przygodami i chciała mi zrobić kawę i poopowiadać. A Theoś co? A Theoś tylko "Mama ubrać. Mama do domciu!" No agent jakich mało :D A Gabi powrót z Kuby, kosztował ją dodatkowe 2000euro :/ Pomylili godziny odlotu samolotu i spóźnili się na swój lot. W efekcie, musieli rezerwować nowe bilety i spędzili 24h na lotnisku :/ Quote
kalyna Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 To już mógł Ci poprzynosić wszystko, tam gdzie przed kompem siedziałaś :P I tam zrobiłabyś mu loda. Jezu, ale to brzmi :lol: W temacie lodów... była u mnie kuzynka i wszyscy się z niej śmiali, że nie zna bajki "tabaluga" i sławetnego tekstu... "Jakubie zrób mi loda" i nie dowierzała, że to bajka dla dzieci :lol: Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Hejka ;) jeju ale Gabi miała przygodę :/ nie zazdroszczę :/ A Theoś jeszcze nie raz Cie zaskoczy :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 To już mógł Ci poprzynosić wszystko, tam gdzie przed kompem siedziałaś :P I tam zrobiłabyś mu loda. Jezu, ale to brzmi :lol: W temacie lodów... była u mnie kuzynka i wszyscy się z niej śmiali, że nie zna bajki "tabaluga" i sławetnego tekstu... "Jakubie zrób mi loda" i nie dowierzała, że to bajka dla dzieci :lol: Alinko, dobra rada: nie czytaj już książek typu Grey, bo przychodzą Ci zboczone myśli do głowy :P Ja tej bajki też nie znam :P Kalyna, zboczencu! :D :D Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 Hejka ;) jeju ale Gabi miała przygodę :/ nie zazdroszczę :/ A Theoś jeszcze nie raz Cie zaskoczy :P Hej :) No. Mogła zdążyć na samolot, a mi dać te 2 tyś. to bym do Kanady poleciała :) Pewnie tak ;) Hejj :) Cześć :) Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Ty Magda lepiej nigdzie nie lataj :P a ja tabalugi nie znam :P Quote
łamAga Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 ja oglądałam Reksia , Misia uszatka itd :P Quote
*Magda* Posted February 3, 2015 Author Posted February 3, 2015 hejka :D Hejka :) Dokładnie: Reksio, Bolek i Lolek, Smerfy, Kolargol ... to są bajki mojego dzieciństwa :) Theoś rozwalił kubek od cioci łamAgi :( Quote
Recommended Posts