Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Theoś ma piękny uśmiech, od razu i na mojej twarzy pojawia się banan :D

A rzucanie kulami śniegu w mamusię to czy przypadkiem... nie Bogdana pomysł, który podrzucił Theosiowi? :p

Eh... Trzymaj się Madzik.

Posted

chociaż jeden wątek udało mi sie nadrobić w oglądaniu zdjęć ;)

są Mega !!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

sytuacja smutna :( życie jest brutalne :(

Spróbowałabyś go nie nadrobić, to byś kopa dostała :P

Dziękuję :)

Brutalna :(

Znałam chłopaka, kilka razy zdarzyło nam się być na tej samej imprezie...

Nie był moim super znajomym, ale z jego bratem znam się "jak łyse konie".

Jedyna pocieszająca myśl w tym wszystkim jest taka, że nie miał żony ani dzieci.

Owszem, rodzice jego i brat cierpią. Ale chociaż nie pozostawił na świecie sierot.

Posted

Theoś ma piękny uśmiech, od razu i na mojej twarzy pojawia się banan :D

A rzucanie kulami śniegu w mamusię to czy przypadkiem... nie Bogdana pomysł, który podrzucił Theosiowi? :P

Eh... Trzymaj się Madzik.

Jak jestem na Theosia zła, to on już dobrze wie, że wystarczy się do mamusi uśmiechnąć :D

Zawsze mam wtedy banana na buzi ;)

Oczywiście, że to był Bodziana pomysł :mad:

Ja się trzymam. Owszem, myślę o Krystianie, bo nie był dla mnie kimś anonimowym.

Był kimś kogo poznałam, był kimś z kim kilkakrotnie rozmawiałam, był...

Właśnie "był" :(

Posted

Spróbowałabyś go nie nadrobić, to byś kopa dostała :P

Dziękuję :)

Brutalna :(

Znałam chłopaka, kilka razy zdarzyło nam się być na tej samej imprezie...

Nie był moim super znajomym, ale z jego bratem znam się "jak łyse konie".

Jedyna pocieszająca myśl w tym wszystkim jest taka, że nie miał żony ani dzieci.

Owszem, rodzice jego i brat cierpią. Ale chociaż nie pozostawił na świecie sierot.

Ja tam całe życie kopa dostaje , przyzwyczaiłam sie :P

Podejrzewam co teraz czujesz , takie sytuacje są straszne , człowiek pozniej cały czas mysli o tej osobie i próbuje wyprzec z glowy mysl ze tego czlowieka juz nie ma :/  straszne :/

Posted

Uwielbiam takie dywany... jak chodzę od kuzynki i jej brzdąców to zawsze siadam i się z nimi bawię :P

Za to jak kolejki są kupowane dla dzieci to największą frajdę mają mężczyźni. Do dzisiaj moja mama pamięta kolejkę, co dostałam na gwiazdkę i ZAWSZE to mój tata się tym bawił :lol:

A Ty dzisiaj od rana wszystkich kusisz takimi smakowitościami, zła kobieta z Ciebie :P

edit. uwielbiam reklamy tej firmy :P

Posted

Uwielbiam takie dywany... jak chodzę od kuzynki i jej brzdąców to zawsze siadam i się z nimi bawię :P

Za to jak kolejki są kupowane dla dzieci to największą frajdę mają mężczyźni. Do dzisiaj moja mama pamięta kolejkę, co dostałam na gwiazdkę i ZAWSZE to mój tata się tym bawił :lol:

A Ty dzisiaj od rana wszystkich kusisz takimi smakowitościami, zła kobieta z Ciebie :P

edit. uwielbiam reklamy tej firmy :P

Miałam nadzieję, że w lato dywan wyniosę do Theosiowego pokoju, a salon ponownie będzie salonem, a nie placem zabaw :P

Ale skoro planuję kolejne dziecko, to nie wiem czy jest sens go wynosić jak za chwilę znowu będzie potrzebny :D

O dziwo, Bodzian jeszcze się nią nie bawi :P

Ale kiedyś młody dostał kolejkę plastikową, a ciufcia była na baterię, to wtedy się Bodzian bawił :D

Kusiłam, bo sama dziś piekłam babkę :)

Reklama fajna ;)

Posted

Nie wynoś, nie ma sensu :)

Ale ze Bodzian się kolejką nie bawi to dziwne, mój tata zawsze takie zabawki mi zabierał :D

Nie wynoszę, bo bez sensu :P

Kolejka jest od wczoraj, więc wszystko przed nim :)