Guest wolfheart Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Aga kiedyś to wkleiła... :megagrin: http://www.youtube.com/watch?v=bHx7I70H8Hs Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 No moze jej zabiorę i Tobie wyślę :D Może mnie nie satysfakcjonuje :nonono2: Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Może mnie nie satysfakcjonuje :nonono2: to masz pecha :nonono2: Quote
*Magda* Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 to masz pecha :nonono2: Czyli nic nowego :( Quote
Aleksa. Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Oj tam głowa do góry :) ja mam gorszego :( Quote
marta1624 Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Nie pobijecie mnie z pechem, sorki :D Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 mnie nikt nie pobije. :P Ja Cię mogę pobić, jak chcesz ;) Dzień doberek! :) Hejka ;) Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 witanko Madzia :) Hej Aga ;) a czemu masz tak mało tych zmian? Ogólnie jest baaaaaardzo mało pracy :( I zerowy odzew z innych firm :( Quote
Guest TyŚka Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Oj, nie łam się. Może za tydzień będzie więcej. A fotki świetne. Nawet nie wiedziałam, że Niemcownia kiedyś mnie zachwyci :D Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 No nareszcie weszłaś! Bo jakoś tak dziwnie na dogo... Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Oj, nie łam się. Może za tydzień będzie więcej. A fotki świetne. Nawet nie wiedziałam, że Niemcownia kiedyś mnie zachwyci :D Mało prawdopodobne, bo ten tydzień zaczynam od dnia wolnego :/ Dziękuję :) Jeszcze nie raz może Cię niemcownia zachwycić ;) Np.: http://www.klaes-w.de/thumbnailseiten/niederrhein_2.htm i co, bedziesz szukała nowej pracy? W tym roku już chyba odpuszczę, bo nawet jak coś znajdę, to będzie to do końca roku, a w styczniu mi podziękuję :lookarou: Dlatego muszę jakoś przetrwać najbliższe 3 miechy, nie szaleć z zakupami itp. A od lutego muszę się stamtąd wynosić, bo chyba nie ma innego wyjścia :nonono2: No nareszcie weszłaś! Bo jakoś tak dziwnie na dogo... A to jak ja jestem, to dogo jest mniej dziwne? :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Jak ty jesteś to dogo jest normalne :p Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Jak ty jesteś to dogo jest normalne :P Kawał tygodnia :roflt: :roflt: 1 Quote
Recommended Posts