marta1624 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Kawał tygodnia :roflt: :roflt: Ty się lepiej nie śmiej bo Theo obudzisz :p Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Ty się lepiej nie śmiej bo Theo obudzisz :P Śpi jak zabity ;) Krótko spał dzisiejszej nocy, w dzień też tylko godzinkę, więc teraz mogę się tłuc zaraz obok jego ucha, a jego to nie ruszy :D Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 To Bodziana też zachęć do tłuczenia :D :p :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 To Bodziana też zachęć do tłuczenia :D :P :diabloti: Chyba młotkiem :eviltong: Za 10 min. znikam spać, bo ja też dziś nie spałam za długo w nocy :shake: Quote
marta1624 Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Młotkiem... Rozumiem, tradycyjne "spanie razem" nie jest dla was, potrzeb ujęcie większych wrażeń :diabloti: Quote
*Magda* Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Młotkiem... Rozumiem, tradycyjne "spanie razem" nie jest dla was, potrzeb ujęcie większych wrażeń :diabloti: Jedyne wrażenia jaki mi są teraz potrzebne, są mi dostarczane przez moje ukochane diablątko :loveu: Quote
*Magda* Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Spałam do 7:15 :loveu: Czasem Theoś da pospać mamusi :D Quote
*Monia* Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Też spałam dzisiaj do 7, jedzonko, posiadówka na nocniku a później kimanko do 10 :jumpie: Co tam u Theosia słychać? (jakoś za bardzo dzieci polubiłam odkąd mam własne, odkryłam to wczoraj :shock: ) Quote
*Magda* Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Nie no to gratuluję :D Hejka :) Takie dni to rzadkość :D Hej :) Quote
*Magda* Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Też spałam dzisiaj do 7, jedzonko, posiadówka na nocniku a później kimanko do 10 :jumpie: Co tam u Theosia słychać? (jakoś za bardzo dzieci polubiłam odkąd mam własne, odkryłam to wczoraj :shock: ) Do 10 :crazyeye: Też bym tak chciała :wink: U Theosia dobrze. Właśnie go odebrałam od niani :) Mogłam go w ogóle nie posyłać, ale chciałam umyć ostatnie 2 okna i nie chciałam, żeby go przewiało. Więc pojechał, pobawił się, przespał, zjadł obiadek i wrócił do mamusi :loveu: Ja mam to samo ;) I jak ktoś ma dzieci, to mogłabym tylko o dzieciach gadać :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 hej :) U Nas od kiedy babka mieszka śpimy tylko do 07.00,nie ma mowy o dłuższym spaniu,nie pozwala :diabloti: (baba nie miała problemu więc wiadro na głowę sobie wzięła...) Quote
kalyna Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 A ja właśnie przez to, że w niektórych galeriach jest duuużo o dzieciach, to się mniej udzielam. No jakoś nie moje klimaty mimo, że obecnie jestem na co dzień z dwójką rozbójników. Quote
*Magda* Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 To po filmiku, możesz się udzielać, bo nie będzie w nim dzieci :evil_lol: http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/filmy/20141101_085715_zpsh67n4ivm.mp4.html Quote
*Magda* Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Jakie cuda :wub: Koniki :loveu: Nikt nie chwali tych marnych prób "zaganiania" przez Torę :nonono2: :eviltong: Quote
marta1624 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ja pochwalę Torę że taka odważna :) Moja by z kilometr dalej uciekła :p Quote
kalyna Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 To po filmiku, możesz się udzielać, bo nie będzie w nim dzieci :evil_lol: http://s1169.photobucket.com/user/magdabroy/media/filmy/20141101_085715_zpsh67n4ivm.mp4.html ale żeś zaszalała :lol: Tora ma fajnych ziomali, nikt jej nie podskoczy na dzielni :evil_lol: Quote
*Magda* Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Ja pochwalę Torę że taka odważna :) Moja by z kilometr dalej uciekła :P A co, ona się koni boi? ale żeś zaszalała :lol: Tora ma fajnych ziomali, nikt jej nie podskoczy na dzielni :evil_lol: Tak przez przypadek :eviltong: Taaaaaaaaa, na pewno :D Quote
marta1624 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ona się boi wielu rzeczy :D A tak ogólnie to zwierząt większych od siebie ;) z tym że za dużo kontaktu z nimi nie miała, ze 3 razy ;) I za każdym razem mija kilometr od :p Quote
*Monia* Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Do 10 :crazyeye: Też bym tak chciała U Theosia dobrze. Właśnie go odebrałam od niani Mogłam go w ogóle nie posyłać, ale chciałam umyć ostatnie 2 okna i nie chciałam, żeby go przewiało. Więc pojechał, pobawił się, przespał, zjadł obiadek i wrócił do mamusi :loveu: Ja mam to samo ;) I jak ktoś ma dzieci, to mogłabym tylko o dzieciach gadać Czasem mi się zdarza jeszcze takie lenistwo, ale już coraz rzadziej ;) Fajnie masz z tą nianią, no i Theoś ją lubi a to najważniejsze :). Nie spodziewałam się że mi tak się pozmienia, dlatego mnie to zdziwiło ;) A ja właśnie przez to, że w niektórych galeriach jest duuużo o dzieciach, to się mniej udzielam. No jakoś nie moje klimaty mimo, że obecnie jestem na co dzień z dwójką rozbójników. Też tak miałam, do czasu aż moje własne przyszło ;). Ale zdjęcia psio-dzieciowe od zawsze lubiłam oglądać :loveu: . Psiska mam odchowane i poza tym że młodsza coraz bardziej ogarnięta to nic u nich się nie dzieje. Ich życie codzienne też bezpośrednio z dzieckiem związane :mdrmed: Co ten konik na końcu filmiku zrobił? :evil_lol: Quote
Franca81 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Doberek. :) Nadrobiłam zaległości wątkowe. :) Idź na trzepak powieś się (na rękach oczywiście), dyndaj sobie tak z 5 minut to zobaczysz, że poczujesz ulgę. ;) Mam nadzieję, że z nowym rokiem przyjdzie nowa i lepsza praca. ;) Quote
Recommended Posts